Close icon

Juuttimatot – Luonnollinen sisustus parhaimmillaan

Upeat juuttimatot tekevät vaikutuksen luonnollisuudellaan ja ajattomalla kauneudellaan. Ainutlaatuisen rakenteensa an…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Juuttimatot ja ajaton ilmapiiri

Juuttimatot omaavat luonnollisen, melkein kultaisen ja hieman kiiltävän ulkonäön, mikä takaa ajattoman luonnollisen ilmapiirin. Kuidut laadukkaisiin juuttimattoihin saadaan juuttikasveista. Kuidut kuivataan ja kudotaan sen jälkeen matoiksi. Nämä upeat matot tekevät vaikutuksen kauniilla ulkonäöllään, mutta myös uskomattomalla kestävyydellään. Luonnollinen materiaali, josta ne valmistetaan, on täydellinen, sillä se on erittäin kestävä eikä vaadi paljon ylläpitoa. Juuttimatot sopivat kiitos tämän yhtä hyvin käytäviin kuin makuuhuoneisiin!

Juutti on luonnollinen materiaali, joka aina kasvaa takaisin. Tämä tekee juuttimatoista erityisen ympäristöystävällisiä. Juuttimatot ovat tietenkin myös biohajoavia! Voit siis ostaa uudet juuttimatot kotiin puhtaalla omallatunnolla.

Luonnollinen ja harmoninen sisustus - Juuttimatot

Luonnollisesta beigestä kauniiseen vaaleanruskeaan siirtyvä värimaailma on erittäin tyylikäs ja sopii mihin tahansa huoneeseen! Juuttimatot ovat erityisen täydellisiä sinulle, joka rakastat luonnollista elämäntapaa ja haluat kotisi heijastavan sitä. Juuttimatot ovat uskomattoman kauniita esimerkiksi suosittuun boho chic -sisustustyyliin yhdistettynä. Juuttimattojen karkea, kudottu rakenne takaa eläväisen ilmeen ja ne ovat ihanteellisia myös moderniin maalaismaiseen sisustukseen. Matot ovat myös täydellinen tapa pehmentää sisustusta riippumatta siitä, mitä tyyliä haluat!

Juuttimattojen vaaleat sävyt omaavat rauhoittavan vaikutuksen ja ne näyttävät erityisen kauniilta vaaleissa huoneissa. Niiden luonnollinen väripaletti on helppo yhdistää moneen erilaiseen sisustukseen ja tilaan. Juuttimatot näyttävät uskomattoman kauniilta myös minimalistisissa valkoisissa sisustuksissa!

Juuttimatot jokaiseen tyyliin ja makuun

Juuttimatot voidaan värjätä, mikä tarkoittaa, että niitä löytyy useissa väreissä ja useilla eri kauniilla kuvioilla. Verkkokaupastamme löydät varmasti täydellisen juuttimatot juuri sinun kotiisi! Juuttimattoja voidaan käyttää melkein kodin jokaisessa huoneessa. Kylpyhuoneeseen ei kuitenkaan pitäisi laittaa luonnonkuiduista tehtyjä mattoja, sillä ne eivät siedä kosteutta niin hyvin.

Juuttimatot kodin eri huoneisiin

Juuttimatot sopivat erinomaisesti kaikkiin muihin kodin huoneisiin paitsi kylpyhuoneeseen. Tämä johtuu siitä, että ne voivat alkaa mädäntymään, jos ne kastuvat eivätkä ikinä oikein ehdi kuivua. Korkean kestävyytensä ansiosta ne soveltuvat kuitenkin erityisen hyvin tiloihin, joissa on paljon liikennettä. Juuttimatot näyttävät yhtä upeilta käytävässä tai eteisessä kuin makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Käytävän matot juutista tarjoavat sinulle ratkaisun, jossa yhdistyy kaunis ulkonäkö ja käytännöllisyys! Juuttimatot ovat myös täydellinen lisä keittiöön tai ruokasaliin. Kiitos juuttimattojen kestävyyden, ne ovat helppoja puhdistaa kostealla liinalla tai pölynimurilla!

Juuttimattojen monet edut

Juuttimatot omaavat lukemattoman monia käytännön etuja. Juutti on esimerkiksi erittäin nopeasti kasvava kasvi, jonka kasvikuidut uudistuvat yhä uudelleen ja uudelleen. Juuttimatot ovat siis ympäristöystävällinen vaihtoehto! Lisäksi ne ovat antistaattisia ja hengittävät hyvin, mikä vaikuttaa positiivisesti sisäilmaan.

Juuttimattojen karkea ja usein hieman rustiikkinen rakenne tekevät niistä erityisen kestäviä. Tämän lisäksi juuttimatot ovat todella hyvä ja edullinen vaihtoehto sinulle, joka pidät designmatoista, sillä ne ovat uskomattoman luonnollisen tyylikkäitä. Juuttimatot ovat helppoja hoitaa, ja ne omaavat myös äänen- ja lämmöneristysominaisuuden.

Juuttimatot – Näin pidät huolta niistä

Juuttimattojen ylläpito on helppoa. Imuroi ne vain säännöllisesti ja poista tahrat varovasti kostealla liinalla. Älä käytä voimakkaita kemikaaleja juuttimattojen puhdistuksessa, sillä ne voivat vahingoittaa mattoa!

Eri muotoiset ja kokoiset juuttimatot

Verkkokaupastamme löydät eri kokoiset ja muotoiset juuttimatot. Suorakulmaiset juuttimatot sopivat erityisen hyvin olohuoneeseen, keittiöön tai ruokasaliin. Esimerkiksi olohuoneen matot juutista antavat tilalle upean luonnollisen harmonian ja tekevät siitä uskomattoman kodikkaan. Pyöreät juuttimatot ovat myös erittäin suosittuja. Ne tuovat sisustukseen luonnollisen elementin ja antavat samalla kauniin kontrastin huoneen suorille linjoille. Pyöreät matot näyttävät esimerkiksi uskomattomilta makuuhuoneessa!

Tilaa uudet upeat juuttimatot BRICOFLOR:ilta!

Löydä tilaasi sopivat juuttimatot ja tilaa kotiin luonnonkauniin viehätyksen käytännöllisessä muodossa. Luonnolliset ja ympäristöystävälliset matot säteilevät upeaa ja harmonista tunnelmaa. Juuttimatot sopivat kaikkiin sisustustyyleihin! Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös nämä ihanat matot parhaaseen hintaan.

Jos tarvitset suuremman määrän juuttimattoja, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Autamme mielellämme kaikessa mitä tarvitset!

Plus icon lue lisää