Close icon

Fortelock Invisible - Luotettava ja monikäyttöinen PVC-lattia

Fortelock Invisible on upea kokoelma, joka tarjoaa PVC-lattioita sekä teollisuustiloihin että yksityiselle sekto…

lue lisää
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 17 | 17 Tuotteet

Fortelock Invisible – Kestävä lattiaratkaisu

Ylipäätänsä on tärkeää, että lattiat ovat kestäviä, mutta se on vielä tärkeämpi ominaisuus lattioissa, jotka asennetaan tiloihin, jossa on vilkasta liikennettä. On esimerkiksi todella tärkeää, että lattiat teollisuustiloissa ja kaupoissa kestävät kovaa kulutusta. Fortelock Invisible-malliston PVC-lattiat ovat 6,7 mm paksuja ja painavat 1,7 kg. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ajaa niiden päällä vaikka trukilla eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että ne tuhoutuisivat! Kokoelman lattiat kestävät esimerkiksi nelipyöräisen trukin, jossa on kumirenkaat ja enintään 1 500 kg kuorma, kun PVC-lattioita ei ole liimattu. Jos haluat, että lattiat kestävät painavampia kuormia, on suositeltavaa, että ne asennetaan liimaamalla. Liimat kuten Uzin KR 430, Bostic EPONAL PU 456, Murexin PU 330 ja Dipur Polychem ovat hyviä vaihtoehtoja.

Turvallisuus on tietenkin myös erittäin tärkeää, varsinkin teollisuus- ja liiketiloissa. Fortelock Invisible-malliston PVC-lattiat eivät ole helposti syttyviä eivätkä ne aiheuta paljon savua tulipalon sattuessa. Tämä on todella tärkeä ja hieno ominaisuus näissä lattioissa! Kokoelman PVC-lattiat kuuluvat luokkaan R10, mikä tarkoittaa, että niillä ei liukastu helposti. Tämä parantaa myös tilan turvallisuutta! Tottakai on myös todella tärkeää, että esimerkiksi autotallin lattiat ja työpajanlattiat ovat turvalliset, joten jos etsit uusia lattioita näihin tiloihin Fortelock tarjoaa erinomaisia vaihtoehtoja tässä kokoelmassa.

Fortelock Invisible-kokoelman lattiat omaavat myös todella hienon ja innovatiivisen järjestelmän, joka auttaa lattioiden ilmankierrossa. Tämä Air Flow System-järjestelmä auttaa siis torjumaan homeen muodostumista ja myötävaikuttaa hyvään sisäilmaan. Järjestelmä sijaistee pienissä kanavissa laattojen alla.

Turvallisuus on tietenkin ensisijaisen tärkeää, mutta tilassa pitää myös viihtyä. Fantastisten tärinä-, ääni- ja lämmöneristysominaisuuksien ansiosta Fortelock Invisible -lattiat auttavat luomaan erittäin miellyttävän tilan. Joten jos haluat panostaa työntekijöiden tai asiakkaiden turvallisuuteen ja hyvinvointiin, nämä vinyylilattiat ovat erinomainen valinta! Toinen mahtava ominaisuus näissä lattioissa ovat se, että voit vaihtaa yksittäiset laatat, jos joku niistä sattuvat tuhoutumaan. Sinun ei siis tarvitse vaihtaa koko lattiaa!

Tyylikäs PVC-lattia edistää mukavaa ilmapiiriä - Fortelock Invisible

Sinun ei todellakaan tarvitse tinkiä ulkonäöstä, kun valitset PVC-lattiat Fortelock Invisible -kokoelmasta. Turvallisuus on tärkeintä, mutta lattian tulee sen lisäksi olla hyvännäköinen! Miellyttävä ympäristö edistää mukavaa ilmapiiriä. Fortelock Invisible -mallistosta löydät seitsemän kaunista värivaihtoehtoa; sekä neutraaleja että värikkäämpiä. Jos etsit klassisempaa lattiapäällystettä, mustat tai harmaat vaihtoehdot ovat täydellisiä! Jos taas etsit jotain ainutlaatuisempaa, voit valita sinisen, punaisen, vihreän tai keltaisen lattian. Värikkäät PVC-lattiat Fortelock Invisible-kokoelmasta toimivat piristysruiskeena mille tahansa tilalle!

Näiden PVC-lattioiden muotoilu on erittäin tyylikäs. Niissä on sileä, mutta rakeinen ulkonäkö, joka tuo hienon syvyyden tilaan! Lisäksi Fortelock Invisible -malliston lattiat ovat tyylikkäämpiä kuin monet muut vastaavat lattiat innovatiivisen asennusjärjestelmän ansiosta. Järjestelmä, jolla yksittäiset laatat kiinnitetään toisiinsa, ei ole samalla tasolla laattojen ulkopuolen kanssa kuten monissa muissa vastaavissa lattiapinnoitteissa, vaan se on alempana. Tämä tarkoittaa, että laatat menevät saumattomasti yhteen ja luovat todella siistin lopputuloksen. Jos etsit uusia lattioita esimerkiksi kuntosaliin tai autotalliin, sinun kannattaa myös tutustua Fortelock ECO-mallistoon!

Helposti asennettavat PVC-lattiat

Kun asennat Fortelock Invisible-kokoelman lattioita, et tarvitse liimaa, paitsi tietyissä tapauksissa. Kiitos innovatiivisen asennusjärjestelmän asennat uudet PVC-lattiat mallistosta helposti ja nopeasti! Ennen kuin asennat uudet lattiat on kuitenkin tärkeää jättää PVC-laatat siihen tilaan, joihin ne on tarkoitus asentaa 24 tunniksi, jotta ne akklimatisoituvat. On myös tärkeää varmistaa, että aluslattia jolle uudet PVC-laatat asennetaan, on puhdas ja tasainen. Kun olet tehnyt nämä kaksi asiaa, voit aloittaa yksittäisten laattojen liittämisen yhteen valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Osta uskomattoman hyvännäköiset ja käytännölliset PVC-lattiat Fortelock Invisible-kokoelmasta BRICOFLOR:ilta!

Valitsemalla PVC-lattiat Fortelock Invisible -mallistosta saat nopeasti asennettavan, uskomattoman tyylikkään ja erittäin kestävän lattiapinnoitteen! Kun tilaat uudet PVC-lattiat BRICOFLOR:ilta, hyödyt myös parhaasta hintatakuustamme. Saat siis nämä upeat tuotteet ehdottomasti parhaaseen hintaan!

Ymmärrämme, että aina ei ole helppoa valita uusi lattia vain katsomalla verkkokaupan kuvia. Siksi tarjoamme ilmaisen näytepalvelun. Käyttämällä sitä saat mahdollisuuden nähdä, miltä lattiat näyttävät todellisuudessa ja mikä vaihtoehto on paras juuri sinun tilaasi! Jos tarvitset suurempia määriä PVC-laattoja voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen.

Asiantuntijamme ovat myös käytettävissäsi, jos sinulla on muuta kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme! Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme.

Plus icon lue lisää