MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Valokuvatapetit- koe koko maailma seinilläsi

Valokuvatapettien avulla voit taikoa esiin eksoottisen viidakon, New Yorkin horisontin tai romanttisen rannan nopeasti. Oi…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 599 Tuotteet

Tuo ulkomaailma sisään valokuvatapeteilla

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ​​valokuvatapetteja jotta voisit löytää juuri sinulle sopivan tuotteen. Jos rakastat ulkona olemista, voit valita valokuvatapetin, jossa on vuoria, järviä tai metsiä. Jos pidät enemmän kaupunkiympäristöstä, voit valita valokuvatapetin, jonka teemana on tunnetun kaupungin horisontti. Ikkuna-ja meritapetit voivat tehdä huoneesta avoimemman, suuremman ja leveämmän näköisen, sillä niillä on optisesti suurentava vaikutus. Nämä tapetit sopivat erityisen hyvin pieniin ja pimeisiin huoneisiin.

Meillä on varmasti sinulle sopiva vaihtoehto, etsit sitten romanttista rantatapettia, tyylikkäistä maalausta tai suurkaupunkitapettia. Valokuvatapettien avulla voit tuoda suosikkilomakohteesi kotiisi.

Suurin osa valokuvatapeteistamme ovat tehty kuitukankaasta, mikä tekee niistä erittäin kestäviä ja helppoja asentaa. Lisäksi nämä tapetit hylkivät vettä, joten ne sopivat myös kylpyhuoneisiin ja keittiöihin.

Näytä oma tyylisi valokuvatapeteilla

Valokuvatapettien avulla voit ilmaista itseäsi ja näyttää oman tyylisi. Maisemakuvioiden avulla voit kuulla meren äänen, tuntea kukkien tuoksun tai nauttia metsän rauhasta. Kaupunkitapetit antavat sinun tuntea Pariisin romanttisen tunnelman tai suurkaupunkien vilinän. Valokuvatapetit luontoteemalla antavat rauhoittavan vaikutuksen, ja ne sopivat siksi esimerkiksi makuuhuoneisiin.

Valokuvatapetit luontoteemalla

Meillä on laaja valikoima erilaisia luontoteemaisia valokuvatapetteja. Maisemakuvat ovat erityisen suosittuja tällä hetkellä. Nyt voit kokea luonnon kauneuden sisällä ja luoda todella rennon ilmapiiri kotiisi.

Suosituimpiin teemoihin kuuluvat sateenkaaret, majakat, vesiputoukset ja sillat. Nämä valokuvatapetit antavat kodillesi uuden ilmapiirin joista moni haaveilee. Voit esimerkiksi nauttia illan romanttisesta tunnelmasta koko päivän auringonlaskutapetilla.

Aurinko, hiekka ja meri- rantatapetit

Rantamaisemat antavat kodillesi lämpimän ja rentouttavan tunteen. Eksoottisten palmujen, valkoisten hiekkarantojen ja sinisen veden lisäksi löydät myös hieman rauhallisempia valokuvatapetteja jotka kuvastavat itämerta. Tunne hiekka varpaiden välissä, nauti meren äänistä ja anna itsesi unelmoida rannasta valokuvatapettien avulla. Meriteemaiset valokuvatapetit ovat erityisen ihanteellisia kylpyhuoneisiin, sillä ne luovat rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.

Metsätapetit tuovat turvallisuuden tunteen kotiisi

Kuuntele tuulen suhinaa ja lintujen kaunista laulua rauhoittavien metsätapettien avulla. Valokuvatapetit jotka esittävät viidakkoa, havumetsiä ja puita takaavat rauhallisuuden tunteen riippumatta siitä, valitsetko rehevän sademetsän tai mustavalkoisen talvimaiseman. Puilla on suojaava vaikutus ja ne luovat toisen katon pään yläpuolelle, joten tunnet olosi turvalliseksi kotonasi

Kaupunkihorisontti suoraan seinälläsi

Kaupunkihorisontit sopivat erityisen hyvin moderneihin rakennuksiin. Suurkaupungit voidaan esimerkiksi tunnistaa eri maamerkkejen avulla. Pariisi-tapeteissa näkyy usein Eiffeltorni, New York-teemaisissa valokuvatapeteissa näkyy taas Vapaudenpatsas. Big Ben ja Westminster Abbey löytyvät Lontoo-valokuvatapeteista. Koe jännittävä suurkaupunkielämä läheltä ja luo nuorekas tyyli hauskoilla 3D-tapeteillamme.

Maailmanympärimatkat valokuvatapeteilla

Tarjoamme tietysti myös muita motiiveja kuin vain maisemia ja kaupunkeja. Voit matkustaa maailman ympäri karttatapeteillamme tai luoda elävän ja onnellisen ilmapiirin eläintapeteilla. Ikkunatapetit soveltuvat erityisen hyvin ravintoloihin, baareihin ja kahviloihin, kun taas puu- ja kiviteemaiset valokuvatapetit antavat hauskan retro-tunnelman kotiisi. Etsitpä sitten kukkia, kirjahyllyjä tai Buddhaa sisältävää valokuvatapettia- meiltä löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon!

Korkealaatuiset kuitukangastapetit

Valokuvatapettimme ovat pääosin valmistettu kuitukankaasta, mikä tekee asennuksesta erittäin helpon ja nopean. Vakaan ja laadukkaan materiaalin avulla on helppo välttää ryppyjä ja repeämiä. Voit myös asettaa kuitukangastapetteja keittiöön ja kylpyhuoneeseen niiden vedenkestävyyden ja vakauden ansiosta. Lisäksi ne ovat palonkestäviä ja ne voidaan helposti poistaa, jos päätät ostaa uusia valokuvatapetteja.

Kohdistukset ja kuviot

Toisin kuin tavalliset tapetit, joita yleensä myydään eurorullina (0,53 m x 10,05 m), valokuvatapetteja voi saada eri mitoissa. Tämä johtuu siitä, että valokuvatapeissa ei yleensä ole jatkuvia tai toistuvia kuvioita, vaan suuren mittakaavan aihe tai kuva.

Erityisen tärkeää on kiinnittää huomiota valokuvatapetin kohdistukseen. Löydät tietoa kohdistuksesta tapetin etiketistä. Muista lukea etiketti huolellisesti ja noudattaa ohjeita, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Suosittelemme piirtämään ohjausviivan seinälle, jotta siirtymän seuraaminen olisi helpompaa.

Valokuvatapetin asentaminen

Itse asentaminen on erittäin helppoa, sillä suurin osa valokuvatapeteistamme ovat tehty kuitukankaasta. Voit levittää liisterin tai liiman suoraan seinälle, lisäksi tarvitset vain yleisimmät tapetointivälineet. Jos päätät ostaa valokuvatapetin paperista, se on liotettava liisterissä noin 5-10min ennen kuin ripustat sen seinälle.

On tärkeää mitata seinät, jotta tiedät kuinka monta rullaa sinun kannattaa tilata. Käytä vain valokuvatapetin oikealla puolella olevaa laskuria. Varmista ennen tapetointia, että seinät ovat kuivia ja sileitä, sillä kuitukangastapetit peittävät ainoastaan pieniä virheitä seinällä. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja vältä kokkareiden muodostumista. Levitä liisteri seinälle mahdollisimman tasaisesti ja harjaa tapetti tapettiharjalla ylhäältä alas. Muista huomioida kohdistukset ja lukea etiketti läpi ennen tapetointia.

Osta valokuvatapetteja verkkokaupastamme!

Laaja valikoimamme ei varmasti petä sinua, etsit sitten moderneja graffititapetteja tai romanttisia kukkatapetteja. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt ostopäätöksen, voit hyödyntää meidän hintatakuuta. Jos suunnittelet suurempaa projektia, voit pyytää yksittäistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Voit tavoittaa meidät sähköpostitse, puhelimitse tai yhteyslomakkeemme kautta. Tilaa uusia valokuvatapetteja nyt!

Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää