Close icon

Irrallinen vinyyli: Helppo asentaa, helppo ylläpitää, helppo päätös!

Irrallinen vinyyli on täysin uusi lattialisäys remonttimarkkinoille, mutta vähässä ajassa se on j…

lue lisää
1 - 17 | 17 Tuotteet

Irrallinen vinyyli on helppo asentaa sekä poistaa 

Kiitos yksinkertaisen ja suoraviivaisen asennusjärjestelmä, jota käytetään, kun halutaan asentaa irrallinen vinyylilattia, voit helposti ja vaivattomasti poistaa ja vaihtaa yksittäiset lankut tarpeen vaatiessa huolehtimatta liimasta tai liimajäämistä. Irrallinen vinyyli tarjoaa monia etuja muihin lattiapäällysteisiin verrattuna, yksi näistä eduista on nimenomaan tämä uskomattoman helppo asennus ja poistaminen. Itse asiassa, sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin vaan asentaa lattialankut tiukasti vierekkäin, kiitos lattiapäällysteen erityisen alapuolen pinnan ansiosta. Irrallinen vinyyli auttaa sinua saavuttamaan hakemasi tunteen ja ulkonäön tilaasi helposti ja vaivattomasti!

Helppo asentaa, helppo ylläpitää, helppo poistaa: Irrallinen vinyylilankku

Irrallinen vinyyli hyötyy uusimmasta ja innovatiivisimmasta asennustekniikasta, joka auttaa sinua säästämään sekä aikaa ja rahaa kun valitset tämän lattiapäällysteen. Tarkemmin selitettynä irrallinen vinyylilattia käyttää yksinkertaisesti ainoastaan fysiikan lakeja pysyäkseen paikalla ilman liimaa. Jokainen vinyylilaatan takaosan pinnalla on erityinen materiaali, jolla on erittäin suuri kitkakerroin. Kiitos tämän kerroksen laatat saavat kovan otteen aluslattiasta. Et ehkä edes pysty erottamaan liimattavia ja irrallisia vinyylilankkuja. Huomaat kuitenkin eron varmasti myöhemmin, jos sinun tarvitsee poistaa tai vaihtaa yksittäisiä laattoja. Vinyylilankut – ja laatat, joissa on toisenlaiset asennusjärjestelmät, jättävät joko jäämiä liimasta tai vaativat kokonaisen rivin poistamista, vaikka vain yksi laatta olisi vaihdettava. Tämä ei päde lukkoponttivinyylilattioihin tai irrallisiin vinyylilattioihin. Laattojen tai lankkujen irrottaminen voi vaatia vähän töitä, mutta ne saadaan pois puhtaasti. 

Tämän lisäksi irralliset vinyylilankut ja - laatat pysyvät raskaamman ja paksumman rakenteensa vuoksi paikallaan, eikä kosteuden tai lämpötilan muutokset vaikuta niihin. Kiitos tämän ominaisuuden sinun ei tarvitse jättää laajennusrakoa lattian ja seinien väliin. Irrallinen vinyyli on erinomainen vaihtoehto!

Korkealaatuinen irrallinen vinyylilattia huippuvalmistajilta 

Laatu on tietenkin yksi tuotteen tärkeimmistä ominaisuuksista, jota ihmiset hakevat ostaessaan lattiapäällysteitä kodin remonttiin. Tiedämme kuinka juuri laatu voi vaikuttaa siihen, minkä tuotteen valitsee ja minkä jättää kaupan hyllylle. Tämän takia me BRICOFLOR:illa todella panostamme siihen, että valikoimastamme löytyy huippuluokan tuotteita Euroopan parhailta valmistajilta. Kaksi näistä valmistajista on Gerflor ja Forbo. Molempien valikoimasta löytyy irrallisia vinyylilattioita. Heiltä löytyy myös laaja valikoima eri tyylisiä irrallisia vinyylilattioita, kuten puujäljitelmiä, keraamisia jäljitelmiä sekä kivijäljitelmiä. Vinyylilattiat voivat todella muuttaa tilan!

BRICOFLOR:in laaja valikoima tarjoaa yli 70 eri vaihtoehtoa. Haluamme varmistaa, että jokainen löytää juuri itselleen oikean lattian, joka täyttää kaikki vaatimukset ja sopii tilaan täydellisesti. Sekä Forbon ja Gerflorin PVC:tä on parannettu yksinkertaisella ja helpolla asennusjärjestelmällä, joka takaa pitkäikäisen tuotteen ja vaivattoman asennusprosessin, joka voidaan suorittaa tehokkaasti ilman ylimääräistä apua.

Gerflor: Puu-, kivi- ja keraamiset tyylit – jokaiselle sopiva irrallinen vinyyli

Gerflorin irralliset vinyylilattiat löytyvät verkkokaupastamme ja tekevät vaikutuksen vaikuttavalla ja realistisella muotoilullaan. Näissä lattioissa on myös erinomaisia teknisiä ominaisuuksia. Gerflor irrallinen vinyyli on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Se sopii käytettäväksi monenlaisiin tiloihin, myös kosteisiin! Etsitpä sitten perinteistä, lämmintä puuta jäljittelevää lattiaa tai tyylikästä kivimuotoilua, löydät varmasti etsimäsi Gerflorin valikoimasta. Haluamme BRICOFLOR:illa varmistaa, että saat etsimäsi laadukkaat vinyylilattiat, ja tämän takia valikoimastamme löytyy Gerflorin irrallinen vinyylikokoelma. 

Forbo: Korkealaatuinen irrallinen vinyyli

Valikoimastamme Forbon irrallisia vinyylilattioita, löytyy kolme kokoelmaa, joissa yhteensä on 36 eri väriä ja mallia. Klassisten puu- ja kividesignien lisäksi Forbo tarjoaa valikoiman moderneja tekstiilejä, metalleja ja graffiittia jäljitteleviä malleja. Irrallinen vinyyli voi siis toteuttaa villeimmätkin sisustusunelmat! Forbon laaja valikoima tekee näistä irrallisista vinyylilattioista ainutlaatuisen ja jännittävän valinnan mihin tahansa tilaan. Varsinkin tekstiili-, metalli- ja graffiittioptiikan avulla voit luoda ihan erityisen ilmapiirin sekä taata ihanan kaupunkitunnelman jokaiseen huoneeseen. Forbon irrallinen vinyyli takaa myös helpon ja yksinkertaisen asennuksen, jonka melkein kuka tahansa voi itse tehdä. Forbo on yksi parhaista valmistajista ja tarjoaa markkinoiden korkealaatuisimpia tuotteita. He ovat myös hyvin sitoutuneita ympäristönsuojeluun ja ovat vannoneet tuottavansa lattioita, jotka ovat hyviä ihmisille, rakennuksille ja ympäristölle. Forbo irrallinen vinyyli on myös todella kestävä!

Irrallinen vinyyli tarjoaa kaikki hyödyt ilman sähläystä

Irrallinen vinyylilattia tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin puulattioihin. Se on kustannustehokkain vaihtoehto, omaa teknisiä lisäominaisuuksia, kuten uskomattoman kestävyyden. Irrallinen vinyyli kestää suuren kulutuksen ja lämmön. Irrallinen vinyyli pysyy huoneenlämpöisenä, joten se pysyy mukavan lämpimänä. Koska asennuksessa ei käytetä liimaa, se on ei ole haitallinen terveydelle eikä aiheuta ympäristölle haitallisia päästöjä. Irrallinen vinyyli on myös 100 % kierrätettävää, kun se pääsee elinkaarensa loppuun, mikä tietenkin myös on todella hyvä ympäristön kannalta. Se on todella ympäristöystävällinen lattiapäällysteen vaihtoehto. Vinyylilattia on helppo asentaa koteihin, toimistoihin ja jopa vilkkaisiin tiloihin. Luksusvinyylilattiat sopivat mihin tahansa huoneeseen, tyyleihin ja tarpeisiin. Irrallinen vinyyli on kestävä, vahva ja vastustuskykyinen, joka estää syvien naarmujen muodostumisen. Tämän takia se on lattia, joka kestää ajan kulun eikä vaadi erityistä huoltoa. Nämä korkealaatuiset vinyylilattiat ja -laatat ovat kestäviä, vesitiiviitä ja uskomattoman kauniita.

Irrallinen vinyyli nyt BRICOFLOR:ilta

Irrallinen vinyylilattia yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden. Se antaa sinun toteuttaa sisustusunelmasi ilman vaikeaa asennusprosessia. Lukuisat tekniset ominaisuudet mahdollistavat innovatiivisten irrallisten vinyylilattioiden käytön missä tahansa tilassa, myös vilkkaan liikenteen alueilla. Nämä ominaisuudet takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden. BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät laajan valikoiman ylellisiä vinyylilattiapinnoitteita. Meiltä löytyy jokaisen makuun ja tarpeisiin sopivat lattiat! Meillä on myös markkinoiden parhaat tuotteet, kun katsotaan hinta/laatusuhdetta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sinulle sopivan lattian, joka vastaa parhaiten toiveitasi ja tarpeitasi!

Plus icon lue lisää