MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Moderni matto tuo eloa ja lämpöä kotiisi

Tykkäätkö erilaisista matoista abstrakteilla tai geometrisilla kuvioilla ja hillityillä tai kirkkaammi…

lue lisää
1 - 20 | 233 Tuotteet

Voit loihtia kodikkaan, mutta mielenkiintoisen sisustuksen modernilla matolla. Moderneja mattoja löytyy yksivärisistä kuviollisiin eri väreillä ja sävyillä, joten jokaiseen tilaan löytyy varmasti jotain. Selaa vaihtoehtoja rauhassa ja löydä oma moderni mattosi!

Modernit ja monimuotoiset matot

Modernit matot ovat niin monipuolisia, että sen käyttömahdollisuudet tuntuvat lähes rajattomilta. Riippumatta siitä, mitä huonetta haluat piristää, modernilla matolla onnistut tehtävässä muutamassa hetkessä. Olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone tai jokin muu tila, nykyaikaisella matolla teet varmasti muutoksen parempaan. Voit käyttää tätä mattotyyliä taitavasti myös kylpyhuoneessa ja tehdä tästä huoneesta entistä kodikkaamman. Se voi myös saada esimerkiksi parvekkeen näyttämään aivan eriltä ja tehdä siitä entistäkin viihtyisämmän. Vastaanota vieraasi lämpimästi ja viihtyisästi asettamalla eteiseen matto, joka toivottaa heidät tervetulleiksi.

Erilaiset muodot yksilölliseen suunnitteluun

Värien lisäksi voit valita mattosi muodon. Voit siis hankkia modernin maton pidemmän tai lyhyemmän mallisena. Voit myös löytää pienempiä malleja ja sijoittaa ne mihin tahansa tilaan kompaktin koonsa ansiosta. Olipa kyseessä kuinka pieni matto tahansa, se antaa sisustukselle sen tietynlaisen lisän. Halusitpa sitten suoraviivaisempaa tai pyöreämpää mallia, erilaisista muodoista ja niiden viimeistelyistä löydät varmasti etsimäsi. Irrottaudu tavallisesta neliön muodosta ja laita kotiisi modernin tyylinen pyöreä matto. Pyöreät matot sopivat erityisesti ahtaampiin tiloihin. Verkkokaupassamme sinulla on valinnanvaraa.

Materiaalivaihtoehtojen valikoima

Myös modernin mattosi materiaalin suhteen sinulla on valinnanvaraa. Tässäkin voit valita jalon kankaan, kuten silkin, tai eksoottisen materiaalin, kuten bambun, väliltä. Näin voit vapaasti päättää, mikä materiaali sopii parhaiten nykyiseen sisustukseen. Bambumatolla voit asettaa upeita korostuksia ja antaa esimerkiksi kylpyhuoneellesi täysin uuden, trooppisen ilmeen. Viihtyisä puuvilla sopii puolestaan  täydellisesti luomaan pehmeän tunnelman ja antamaan näin jokaiselle huoneelle mukavaa lämpöä.

Erilaisia aiheita ja kuoseja makusi mukaan

Myös modernin maton aiheiden ja muotoilun suhteen luovuudellasi ei ole rajoja. Väripaletti ei jätä taatusti toivomisen varaa ja kattaa jokaisen maun. Voit siis käyttää vaaleita ja kirkkaita värejä antaaksesi huoneille sen tietynlaisen yksityiskohdan ja korostaaksesi niitä. Mutta vaikka pitäisitkin hieman tummemmasta ja viihtyisämmästä, löydät taatusti etsimäsi. Erilaiset väriyhdistelmät tai hienot kuviot asettavat kivoja korostuksia ja täydentävät näin jokaista sisustusta. Etsitpä sitten klassisia kuvioita, kuten ympyröitä tai neliöitä, tai mieluummin jotain eksoottista ja epätavallista, modernin maton avulla löydät varmasti oikean kuvion täydentämään sisustustasi.

Löydä modernit matot nyt Bricoflorilta ja tilaa suoraan kotiovellesi!

Ensiluokkaisen laadun ja houkuttelevan muotoilun yhdistelmän löytäminen voi olla vaikeaa, mutta meiltä niitä löytyy. Nykyaikaisissa matoissamme yhdistyvät molemmat ongelmitta. Jos arvostat myös ensiluokkaista palvelua, verkkokauppamme on oikea paikka sinulle!

Palvelumme on suunniteltu tekemään ostoksestasi mahdollisimman miellyttävän. Näin ollen saat parhaan hintatakuun, joka takaa, ettet maksa tuotteestasi senttiäkään liikaa! Tarvitsetko suuremman määrän mattoja? Pyydä meiltä yksilöllistä tarjousta. Teemme mielellämme laskelman suuremmista tilausmääristä, jolloin saat parhaat mahdolliset ehdot.

Onko sinulla kysymyksiä, ehdotuksia tai tarvitsetko neuvoja? Ota rohkeasti yhteyttä meihin. Voit tehdä sen puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää