MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Kivilattiat – kauniita luonnonkiviä uskomattomalla kestävyydellä

Luonnonkivi on materiaali, joka on otettu suoraan luonnosta ja jota ei valmisteta tehtaissa toisin kuin esim. betonia. Luo…

lue lisää

Suosituimmat kategoriat

1 - 12 | 12 Tuotteet

Kivilattiat luonnonkivestä- valitse lempituotteesi

Kuten olet ehkä jo arvannut, luonnonkivi on myös erittäin kestävä ja kaunis lattiavaihtoehto. Nämä pinnoitteet kestävät suunnilleen kaiken käytön vuodesta toiseen. Löydät luonnonkivilattioita monista julkisista tiloista, kuten kouluista, sairaaloista ja ostoskeskuksista. Tämä osoittaa niiden äärimmäisen kulutuskestävyyden ja että niitä on myös erittäin helppo hoitaa. Nämä ajattomat lattiapäällysteet vievät sinut idylliselle matkalle Espanjan lämpöön ja tuovat samalla osan kaunista luontoa kotiisi.

Travertiinilattiat- pehmeä luonnonkivestä valmistettu tuote

Travertiini kuuluu luonnonkivien ryhmään ja koostuu pääasiassa kalkista. Tämä pehmeä kivi muistuttaa erittäin paljon marmoria. Ne näyttävät hyvin samanlaisilta, mutta travertiini on halvempi vaihtoehto. Nämä lattiat sopivat erinomaisesti märkiin tiloihin, sillä travertiini kuivuu nopeasti. Siksi travertiinilaattojen suosio on kasvanut erittäin paljon, ja niitä löytyy monista kylpyhuoneista ja keittiöistä. Lisäksi travertiinilla on erittäin ainutlaatuisia lämpöä johtavia ominaisuuksia, joten jalkasi pysyvät lämpiminä myös talvella.

Näitä lattioita on nyt saatavilla useilla eri kuvioilla ja monissa väreissä, jotka vaihtelevat vaalean beigestä tummanharmaisiin ja valkoisiin sävyihin. Jokainen kivi on siis ainutlaatuinen ja toimii harmonisesti yhdessä muiden travetiinilaattojen kanssa. Pintarakenteen ansiosta nämä lattiat ovat likaa hylkiviä ja helposti hoidettavia. Tämä luonnonkivi sopeutuu hyvin ympäristöönsä ja tekee vaikutuksen myös kauniilla ulkonäöllään.

Kivilattiat- uskomattomia vaihtoehtoja

Kivilattiat eivät vain sovi kosteisiin tiloihin, vaan ovat myös erinomaisia ​​vaihtoehtoja mm. olohuoneeseen. Luonnonkivi yhdistää eri alueet toisiinsa tyylikkäällä ja lempeällä tavalla, johon monet muut lattiapinnoitteet eivät pysty. Ne luovat myös erittäin ylellisen tunnelman ja toimivat katseenvangitsijana huoneessa. Sisustuksesi suunnittelun mukaan voit asettaa pieniä aksentteja eri alueille tai mennä ”all in” ja luoda klassinen ja ylellinen ilmapiiri. Yhdistettynä puuelementteihin tämä lattia voi herättää wow-vaikutuksen moderneissa huoneistoissa, mutta myös maalaismaisissa asunnoissa.

Seuraavaksi esittelemme kaksi myydyintä tuotetta kategoriassa kivilattiat. Näiden kokoelmien avulla voit nauttia ylellisestä ja laadukkaasta tunnelmasta ympäri vuoden ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, kuinka paljon kulutusta altistat pinnoitteelle.

Corostone Travertiinilaatat- maalaismaisia lattioita

Tunnetun Corostone-tuotemerkin travertiinilaatat ovat erittäin korkealaatuisia ja kauniita. Avoin ja huokoinen rakenne takaa maalaismaisen ja elävän ulkonäön, mikä antaa jokaiselle huoneelle luonnollisen ja tyylikkään ilmeen. Sisäkäyttöön tarkoitetut laatat soveltuvat sekä seinille että lattiaan, ja niissä yhdistyvät korkealaatuiset ominaisuudet ja klassinen ulkonäkö.
Travertiinilaattojen antiikkisen ulkonäön luo harjattu pinta, joka yhdistää ruosteisen ulkonäön samettisen pehmoiseen tunteeseen. Corostone-kivilattiat soveltuvat erityisen hyvin kylpyhuoneisiin ja lattialämmityksellä varustettuihin huoneisiin, sillä ne tuntuvat hyviltä paljaiden jalkojen alla. Lisäksi näillä kivilattioilla on erittäin hyvä lämmönjohtokyky, mikä tarkoittaa, että jalkasi pysyvät lämpimänä myös talvella. Kestävää lattia- ja seinäpäällystettä voidaan käyttää myös kosteissa huoneissa ja se muuttaa keittiöt ja kylpyhuoneet todellisiksi hyvinvoinnin keitaiksi.

Tyylikkäiden Corostone-kivilaattojen värispektriä hallitsevat erilaiset beiget-, harmaat- ja ruskeat sävyt. Luonnonkivilaatat soveltuvat siksi erityisen hyvin tiloihin, joihin haluat luoda luonnollisen ja maanläheisen ilmapiirin. Travertiini voidaan tietysti sijoittaa myös moderneihin olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin eleganssin ja antiikkisen viehätyksen lisäämiseksi. Corostone-kivilaattojen lämmin väripaletti ja maalaismainen ilme huokuvat Välimeren tyyliä ja takaavat harmonisen huonekokemuksen.

Laattojen kokonaispaksuus on 1,2 cm ja mitat 40,6 x 61 cm / 30,5 x 61 cm, mikä takaa antiikkisen elämäntavan innoittaman dynaamisen elämyksen. Kivilaatat edustavat hillittyä eleganssia ja kunnioittavat luontoa ja iän kauneutta samanaikaisesti.

Corostone Afyon Marmorilaatat- luo ylellinen tunnelma

Tunnetun Corostone-tuotemerkin korkealaatuiset Afyon-marmorilaatat vakuuttavat kauniilla harmailla ja sinisillä sävyillä sekä ylellisellä ja harmonisella ulkonäöllä. Laadukas marmori yhdistää tyylikkään luonnollisuuden ja eleganssin, ja laattoja voidaan käyttää sekä seinä- että lattiapäällysteenä.

Tyylikkäät marmorilaatat ovat 1,2 cm paksuja ja erittäin kestäviä. Rummutetun pinnan ja pehmeiden reunojen ansiosta luonnonkivilaatat lumoavat luonnollisella ulkonäöllään ja ovat ihanteellisia luomaan ylellisen ilmapiirin kotiisi. Corostone marmorilaattoja voidaan käyttää niin olohuoneessa ja keittiössä, kun kylpyhuoneessa. Tyylikkäät kivilattiat ovat vettä hylkiviä ja helppoja puhdistaa. Tämä marmoripäällyste antaa jokaiselle huoneelle luonnollisen ja tyylikkään kosketuksen, jota on vaikea saavuttaa millään muulla materiaalilla.

Tyylikkäät luonnonkivestä valmistetut seinä- ja lattiapäällysteet vaikuttavat paitsi ainutlaatuisella ulkonäöllään, myös erittäin korkealla kestävyydellään. Näillä marmorilaatoilla on erinomaiset lämmönjohtavat ominaisuudet ja ne voidaan yhdistää lattialämmitykseen (lämmin vesi) ilman ongelmia. Otathan huomioon, että korkealaatuisia marmorilaattoja tulee käsitellä vain näille kivilattioille soveltuvilla hoitotuotteilla.

Corostonen ainutlaatuiset marmorilaatat ovat kooltaan 40,6 x 61 cm. Afoston Corostone -marmorilaatat takaavat ylellisen ja tyylikkään huoneen ilmeen ja luovat luonnollisen ja mukavan kokemuksen jaloillesi. Oletko vakuuttunut siitä, että nämä marmorilaatat sopivat täydellisesti kotiisi? Älä epäröi vaan osta uusi marmoripinnoitteesi nyt!

Osta kivilattioita nyt parhaaseen hintaan!

Kuten ehkä jo tiedät, meillä on uskomattoman suuri valikoima tyylejä lukemattomissa väreissä ja malleissa. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa uusia kivilattioita nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää