MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Peruuttamisoikeuden ehdot

Peruuttamisoikeus

Loppukuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista päivän kuluessa ilman syytä.

Peruuttamisaika on neljätoista päivää alkaen siitä päivästä, jona sinä tai sinun valtuuttamasi kolmas osapuoli (ei rahdinkuljettaja), on ottanut tavarat haltuunsa. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille (BRICOFLOR GmbH, Hochstrasse 10, 42105 Wuppertal, Saksa, puhelinnumero: 09 4270 4082, info@bricoflor.fi) selkeällä ilmoituksella, kuten sähköpostilla, faksilla tai kirjeellä päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Voit halutessasi käyttää oheista peruuttamislomaketta.

Peruuttamisoikeus ei koske sellaisten tavaroiden ja tuotteiden toimittamista, jotka ovat valmistettu asiakkaan tarpeiden mukaisesti tai jotka ovat selvästi räätälöity asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Peruuttamisajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käyttämisestä ennen peruutusajan päättymistä.

HUOM! Kun peruutus on tehty, saat meiltä tarkempaa tietoa palautusosoitteesta. Odotathan, että saat meiltä tiedon palautusosoitteesta ennen kuin lähetät paketin takaisin!

 

Peruuttamisen seuraukset

Jos päädyt peruuttamaan tämän sopimuksen, meidän on palautettava sinulle kaikki sinulta saamamme maksut, toimituskulut mukaan lukien välittömästi ja viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona saimme ilmoituksen sopimuksen peruuttamisesta. Takaisinmaksun yhteydessä käytämme samaa maksuvälinettä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellei toisin sovita. Voimme kieltäytyä takaisinmaksusta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet todistanut palauttaneesi tavarat, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi.

Sinun on palautettava tai luovutettava tavarat meille välittömästi viimeistään neljäntoista päivän kuluessa siitä päivästä, jona olet meille ilmoittanut sopimuksen peruuttamisesta. Määräaika täyttyy, kun lähetät tavarat ennen neljäntoista päivän määräajan päättymistä. Kustannukset vaihtelevat tuotteen ja tilausmäärän mukaan, jotka ovat arviolta enintään 250,00 euroa. Sinun on maksettava tavaran arvon menetys vain, jos arvon menetys johtuu tavaran käsittelystä, joka ei ole välttämätöntä tavaran kunnon, ominaisuuksien ja toimivuuden tarkastamiseksi.

Peruuttamislomake

Jos haluat peruuttaa sopimuksen, täytä tämä lomake ja lähetä se meille.

 

BRICOFLOR GmbH

Toimitusjohtaja: Dirck Scharpenack

Hochstraße 10 42105 Wuppertal

Saksa

Puhelinnumero: 09 4270 4082

info@bricoflor.fi

 

Minä peruutan täten sopimuksen, jonka olen tehnyt seuraavien tavaroiden / seuraavan palvelun ostamisesta:

________________________________________________________________

________________________________________________________________

________________________________________________________________

 

Tilauspäivämäärä __________ Saapumispäivämäärä ___________________


Etu- ja sukunimi

______________________________

 

Allekirjoitus

______________________________

______________________________

______________________________

 

______        ____________________________________________________
Päiväys       Allekirjoitus (vain jos ilmoitus tehdään paperille)