Close icon

Forbo Marmoleum Click- ekologisia lattioita helpolla lukkoponttijärjestelmällä

Forbo yhdistää luonnolliset materiaalit, tyylikkäät mallit ja kestävyyden korkealaatuisten ja edu…

lue lisää
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 | 35 Tuotteet

Laaja valikoima luonnollisia ja hauskoja värejä

Marmoleum Click -mallisto tarjoaa 35 tyylikästä väriä ja kuviota. Luonnollisten materiaalien lisäksi näillä ympäristöystävällisillä linoleumilattioilla on myös klassinen ulkonäkö, joka imitoi puu- ja kivilattioita. Sävyt kuten Withered Prairie ja Trace of Nature näyttävät neutraaleilta ja klassisilta, ja sopivat mihin tahansa sisustukseen. Lattiat ovat myös erittäin kestäviä, mikä tekee niistä täydellisen vaihtoehdon vilkkaillekin alueille. Forbon kivijäljitelmiä, kuten Eternitya ja Cloudy Sandia, on vaikea erottaa oikeista kivilattioista ensisilmäyksellä. Niille, jotka rakastavat kirkkaita värejä, meillä on monia erilaisia tuotteita, jotka kaikki auttavat tuomaan energiaa mihin tahansa kotiin. Kauniiden sävyjen lisäksi lattioissa on valonkesto 6, mikä tarkoittaa, että voit nauttia niistä monien vuosien ajan huolimatta värin haalistumisesta tai katoamisesta.

Vaikka Marmoleumia on saatavana useina eri väreinä ja kuvioina, vaihtoehdot eivät pääty tähän! Tätä lattiaa on saatavana myös kolmessa eri koossa, mikä helpottaa värien yhdistämistä ja ainutlaatuisten kuvioiden luomista. Kolme väriä on kooltaan 30 x 90 cm, toiset kahdeksan 30 x 30 cm ja 12 vaihtoehtoa joko 30 x 30 cm tai 30 x 60 cm koossa. Lattiat on valmistettu orgaanisista raaka-aineista, kuten pellavaöljystä, hartsista ja kalkkikivestä, jotka saavat lattiat tuntumaan ja näyttämään hyvin luonnollisilta.

Kestäviä ja turvallisia vaihtoehtoja kotiin ja kaupalliseen käyttöön

Forbo linoleumit eivät ole vain ainutlaatuisia kauniin ulkonäkönsä ansiosta, ne ovat myös uskomattoman kestäviä. Marmoleum Click -mallistossa on pintakerros, joka ei vain suojaa lattiaa, vaan tekee siitä myös helppohoitoisen. Lattian puhdistamiseen tarvitset ainoastaan kostean rätin ja pienet määrän neutraalia puhdistusainetta. Niille, joilla on allergioita tai jotka haluavat vain puhtaamman kodin, tämä lattia torjuu bakteereja ja estää niiden leviämistä. Antistaattisten ominaisuuksiensa ansiosta pinnoite hylkii myös pölyä ja likaa, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon astmaa sairastaville.

Luonnollisten raaka-aineiden ansiosta Marmoleum Click saavuttaa optimaalisen lämpötilan helposti ja nopeasti ja pitää kodin lämpimänä. Lattialla on myös ääntä eristäviä ominaisuuksia, joten sinun ei tarvitse tuhlata rahojasi askeläänieristykseen.

Lattialla on myös erittäin korkealaatuinen kulutuskerros, mikä tekee kokoelmasta sopivan toimistoihin ja kahviloihin. Koska lattiapäällyste kuuluu paloluokkaan Cfl-s1, se tuottaa vain vähän savua tulipalon sattuessa. Huonon syttyvyytensä ansiosta tämä lattia on täydellinen yhdessä lattialämmityksen kanssa.

Helppo ja nopean asennus lukkoponttijärjestelmällä

Asennusprosessi on yksinkertainen perinteisen lukkoponttijärjestelmän ansiosta. Linoleumit napsautetaan nopeasti ja helposti uriin eikä niitä tarvitse liimata kiinni lattiaan. Ennen lattian asentamista sinun on annettava sen sopeutua huoneen kosteuteen 48 tunnin ajan. Aloita asettamalla linoleumi lattialle, siirrä seuraavaa asennettavaa paneelia hieman ylös ja alas ja työnnä sitä samanaikaisesti eteenpäin. Paneelit napsahtavat siten yhteen.

Plus icon lue lisää