MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Pyöreät matot - Kontrasti suoriin viivoihin

Pyöreä matto on aina uskomaton elementti missä tahansa huoneessa huomiota herättävä…

lue lisää
In stock:
1 kappaletta
1 - 20 | 92 Tuotteet

Pyöreät matot ja niiden upea muotoilu

Pyöreät matot ovat kasvattaneet suosiotaan kodeissa viime vuosina. Yksi syy on varmasti harmonia, jonka pyöreät matot luovat pehmeällä muodollaan. Pyöreät matot näyttävät kodikkailta, samalla kun ne ovat todella elegantteja. Niitä voidaan käyttää myös huoneen keskipisteen merkitsemiseen. Esimerkiksi ruokasalissa pyöreät matot luovat upean keskipisteen yhdessä pyöreän ruokapöydän kanssa. Voidaan jopa sanoa, että pyöreät matot auttavat kokoamaan kaikki perheenjäsenet yhteen keskeiseen paikkaan. Matot ovat myös helppo tapa tehdä sisustuksesta persoonallisempi.

Kontrastit sisustuksessa tekevät siitä mielenkiintoisen ja monipuolisen. Pyöreät matot näyttävät erityisen näyttäviltä huoneissa, joissa on paljon suoria linjoja. Onnistuneessa sisustuksessa silmä vaeltaa yhdestä kauniista elementistä toiseen, ilman, että tilassa tapahtuu liikaa. Eri muotojen yhdistely on helppo tapa luoda harmoninen mutta mielenkiintoinen tila. Pyöreät matot ovat täydellisiä tämän tasapainon saavuttamiseksi! 

Pyöreät matot lisäävät mukavuutta

Pyöreät matot sopivat kaikkiin erityyppisiin tiloihin ja niissä on usein kauniita koristeellisia yksityiskohtia. Pyöreät makuuhuoneen matot ovat esimerkiksi todella upeita. Pyöreät matot sopivat täydellisesti sängyn nurkan alle. Ne luovat myös lapsille viihtyisän ja mukavan leikkipaikan lastenhuoneissa. Olohuoneesta tulee taas ​​kodikas ja tyylikäs pyöreillä matoilla. Pyöreät matot ovat myös mukava ja toimiva elementti keittiössä tai käytävissä.

Uskomattomasta valikoimastamme pyöreitä mattoja löydät varmasti täydelliset vaihtoehdot kotiisi ja tarpeisiisi! BRICOFLOR:ilta löydät sekä yksivärisiä, että kuviollisia pyöreitä mattoja. Jos pidät modernista ja tyylikkäästä sisustuksesta, yksiväriset pörröiset pyöreät matot voivat olla oikea valinta sinulle! Niiden avulla voit pitää sisustuksen neutraalina, mutta samalla saada lisättyä tekstuuria ja muotoja ainutlaatuisen tilan luomiseksi. Valkoiset matot pörröisistä materiaaleista ovat esimerkiksi aina oiva valinta! 

Suosittelemme kuviollisia mattoja niille, jotka haluavat enemmän väriä ja huomiota herättäviä yksityiskohtia sisustukseen. Kuviomatot tekevät vaikutuksen keneen tahansa! Pyöreä muoto itsessään luo jo upean tunteen, ja kuvio tuo lisää elämää sisustukseen

Pyöreät matot eri materiaaleista

Valikoimastamme löydät korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja pyöreitä mattoja. Esimerkiksi polypropeenista valmistetut pyöreät matot ovat erittäin kestäviä, pehmeitä ja hypoallergeenisia. Ne voidaan myös helposti puhdistaa. Voit yleensä puhdistaa nämä pyöreät matot helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla! Polyesteristä valmistetut pyöreät matot ovat myös todella kestäviä ja helposti puhdistettavia. Synteettiset matot sopivat ominaisuuksiensa ansiosta esimerkiksi erityisen hyvin kosteisiin tiloihin. 

Löydä täydelliset pyöreät matot nyt BRICOFLOR:ilta!

Etsitkö kauniita pyöreitä mattoja kotiisi? Jos näin on, olet löytänyt oikeaan paikkaan! BRICOFLOR:in valikoimasta löydät varmasti etsimäsi pyöreät matot. Kun tilaat tuotteita meiltä, ​​saat ne aina parhaaseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta. Jos sinulla on tulossa suurempi remonttihanke, voit ottaa meihin yhteyttä ja annamme mielellämme sinulle yksilöllisen tarjouksen.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palveluistamme tai tilauksestasi, ota meihin yhteyttä! Voit tehdä sen puhelimitse, sähköpostitse tai käytännöllisen yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää