MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Autotallin lattiat- kestäviä ja edullisia vaihtoehtoja

Autotallin lattian on kestettävä suuria kuormituksia ja kulumista heti asennuksen jälkeen. Autotallit ovat …

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 212 Tuotteet

Autotallin lattia PVC-laatoista: vaihtoehto, joka ei varmasti petä sinua.

Sen sijaan, että paljaat autotallin lattiat pinnoitettaisiin nestemäisellä muovilla tai ns. epoksihartsilla, suosittelemme PVC-laattoja. Ne tarjoavat lyömättömiä etuja klassisiin kivilaattoihin verrattuna voimakkaasti kuormitetussa autotalliympäristössä, joten on itsestään selvää, että näitä lattioita käytetään usein kaupallisissa, teollisissa ja julkisissa tiloissa sekä kodeissa. Laattojen ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa irrallisen asennuksen, mikä säästää paljon aikaa ja rahaa.

PVC-laatat ovat osoittautuneet halvemmiksi kuin mikään muu lattiapäällyste, koska ne ovat erittäin kestäviä ja helppoja hoitaa. Kotikäytössä riittää, että ne pyyhitään ajoittain kostealla liinalla, koska materiaali on jo valmiiksi erittäin likaa hylkivä. Rumat ikääntymisen ja kulumisen merkit eivät ole ongelma PVC-laatoilla, koska muovilattian joustavuutta on suunniteltu ja parannettu jo vuosikymmenien ajan.

Fortemix autotallin lattiat – Eurooppalaisia PVC-laattoja ihanilla värivaihtoehdoilla

Suurimman innovaation PVC-autotallilattioissa tarjoaa tällä hetkellä tšekkiläinen valmistaja Fortemix, joka haluaa nyt tuoda suuren Fortelock-tuotevalikoimansa Suomen markkinoille. Löydä suuren valikoiman kestäviä ja ainutlaatuisia Fortelockin PVC-laattoja BRICOFLOR-verkkokaupastamme! Anna itsesi vakuuttua tuotteiden uskomattomasta kantokyvystä, yrityksen ekologisista tavoitteista ja kaikkien Fortelockin tuotteiden erittäin edullisista hinnoista.

Fortelock XL 2230- uniikkeja värivaihtoehtoja, jotka taatusti tuovat valoa elämääsi

Haluatko autotalliisi uuden lattianpäällysteen, joka kestää enemmän tai vähemmän kaikkea käyttöä? Siinä tapauksessa meillä on täydellinen vaihtoehto sinulle! Fortelock XL 2230  PVC-laatat tarjoavat sinulle erinomaisia visuaalisia ja teknisiä ominaisuuksia, jotka varmistavat, että lattiasi pysyvät hyvässä kunnossa monien vuosien ajan. Käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi nämä autotallin lattiat ovat kauniita ja auttavat sinua ilmaisemaan yksilöllistä tyyliäsi. Ainutlaatuisen XL-muodon (653 x 653 mm) avulla voit tehdä kodistasi tai toimistostasi katseenvangitsija, joka taatusti erottuu joukosta. PVC-laatoilla on sileä, rakeinen pinta ja niitä on saatavana useissa eri väreissä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Fortelock XL -levy "2230", klassisessa mustassa värissä?

Monipuolisen PCV-lattian paksuus on 4 mm, joten se kestää erittäin kovaakin käyttöä. Muovilattiat voidaan asentaa melkein kaikkiin asuin- ja liiketiloissa korkeiden käyttöluokkien (32/33) ansiosta. Siksi voit asettaa Fortelock-päällysteen esimerkiksi kuntosaliin, varastotilaan, autotalliin ja jopa työpajaasi. Fortelockin käytännöllisellä PVC-lattialla on myös vakuuttavia ominaisuuksia turvallisuuden suhteen. Lattia kuuluu paloluokkaan Bfl-s1, joka tekee siitä erittäin turvallisen vaihtoehdon kotiisi. Erinomainen liukastumisenesto antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua ja luottaa lattiaasi sataprosenttisesti.

Nyt voit päästä hiukan lähemmäksi unelmiesi lattiaa ja varustaa vilkkaat alueet Fortelockin käytännöllisillä PVC-laatoilla. Voit tutustua koko mallistoon BRICOFLOR-verkkokaupassamme ja tilata uuden lattian kotiisi jo tänään!

 

Monipuolisia tuotteita jokaiseen käyttöön

Tšekkiläiset PVC-laatat ovat tulleet tunnetuksi pääasiassa siitä, että ne sopivat enemmän tai vähemmän kaikkeen käyttöön. Näiden lattioiden erinomainen käyttöikä on jopa 25 vuotta, mikä osoittaa jälleen kerran, kuinka ainutlaatuinen niiden kuormituskyky on. Suunnitellessaan kokoelmiaan valmistaja teki kaikkensa, että laatat sopivat niin yksityisen ja kaupallisen, kuin teollisen käyttöön. Nämä laatat ovat täydellinen vaihtoehto huoneisiin, joissa tarvitset vähän ylimääräistä kestävyyttä, esimerkiksi kuntosaliin. Voit käyttää Fortemix PVC -laattoja muun muassa seuraavissa paikoissa:

• Autokorjaamossa

• Rautatieasemilla ja lentokentillä

• Toimistolla

• Ostoskeskuksissa

• tehtailla

• urheilutiloissa ja kuntosaleilla

• Autotallissa, työpajoissa, kellarissa

• Tarhoissa ja kouluissa

• Poliisi- ja paloasemilla

Fortelock PVC-laattojen lisäetuja ovat liukastumiskestävyys, paloluokka ja vain 1 tunnin asennusaika 46 neliömetrille (liimaaminen on valinnaista enintään 1,5 tonnin kuormille). Fortelockin PVC-autotallin lattiat ovat myös heti käyttökelpoisia ja kestäviä, kun taas muut materiaalit tarvitsevat pitkiä kuivausajan. Fortelockin avulla voit jatkaa päivääsi heti asennuksen jälkeen. Tämä ainutlaatuinen PVC-lattia ei hidasta sinua - se tukee tuottavuuttasi!

Usein kysyttyjä kysymyksiä autotallin lattioista

Mitä PVC-laatat ovat?

PVC-laatat ovat yksinkertainen ja edullinen ratkaisu, jos haluat päivittää autotallin lattiaa. Suurin osa laatoista tulevat koossa 50 x 50 cm ja ne liitetään toisiinsa palapelipalojen tapaisesti. Et tarvitse liimaa asennukseen, vaan laatat voidaan asentaa irrallisina lattialle.

Voiko laattojen alle muodostua kosteutta tai hometta?

Yksittäisten laattojen väliset liitännät ovat erittäin tiukkoja, joten levyjen alle pääsee vain hyvin pieni määrä vettä. AirFlow-järjestelmä varmistaa, että laatat "hengittävät" ja että laattojen alla oleva kosteus voi helposti haihtua pois. Toisin kuin muut lattiapinnoitteet, PVC-laattojen alle ei voi muodostua epämiellyttävää hajua tai hometta loukkuun jääneestä vedestä.

Ovatko PVC-laatat luistamattomia?

Erityisesti kehitetyt PVC-laatat ovat erittäin luistamattomia. Siksi sinun ei tarvitse pelätä, että joku luiskahtaa ja haavoittuu tai että auton renkaat luisuvat.

Kuinka valmistelen lattian ennen laattojen asennusta?

Pinta on puhdistettava karkeasti, mutta sen ei tarvitse olla pölytön tai mopattu. Sitten laatat kootaan ja asetetaan irrallisina lattiallesi.

Bricoflor- aina täällä sinua varten!

Laaja valikoimamme ei varmasti petä sinua. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt ostopäätöksen, voit hyödyntää meidän hintatakuuta. Jos suunnittelet suurempaa projektia, voit pyytää yksittäistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Voit tavoittaa meidät sähköpostitse, puhelimitse tai yhteyslomakkeemme kautta.

Tilaa uusia PVC-laattoja nyt!

Plus icon lue lisää