MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Cortex korkkilattiat – ekologisia päällysteitä uskomattomalla kestävyydellä

Cortex saa tuotteissaan käytetyn korkin Portugalista, joka on maailman suurin korkkitoimittaja. Ostamalla korkkilatti…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 25 Tuotteet

Alan paras valmistaja

Lattiapäällyste on vain yhtä hyvä kuin sen luonut valmistaja. Onneksi meillä on laaja valikoima erinomaisia valmistajia, jotka tarjoavat sinulle vaihtoehtoja, jotka varmasti vastaavat henkilökohtaisia ​​tarpeitasi. Alla esittelemme yrityksen, joka valmistaa parhaat korkkilattiat!

Cortex- helppo asennus ja kauniita malleja

Perheyritys perustettiin Saksassa ja on yksi johtavista korkkilattiatekniikan asiantuntijoista 30 vuoden kokemuksella. Cortexin korkkilattioille on ominaista korkea laatustandardi, joka varmistetaan säännöllisin sisäisin ja ulkoisin laaduntarkastuksin ja dokumentoidaan erittäin hyvillä tuloksilla. Kaikki Cortex-lattiapinnoitteet ovat saaneet DiBt: n yleisen suunnitteluhyväksynnän. Corknatura on korkin luonnollisen ulkonäön edustaja, jos haluat maanläheisen tunnelman kotiisi.

Cortex Corknatura - Klassinen valinta tyylikkäillä kuvioilla

Cortex Corknatura -mallisto tarjoaa luonnollisia korkkipintoja lyömättömään hintaan. Korkkilattia on nyt saatavana kahdella eri pintakäsittelyllä: joko 5-kerroksisella keraamisella lakalla ja UV-lakalla mattapintaisen lopputuloksen luomiseksi tai käsittelemättömällä pinnalla, joka räätälöidään sinun tarpeittesi mukaan.

Tutustu Cortex Corknatura -mallistoon, joka hyödyttää korkin mukavien ominaisuuksien lisäksi myös sen luonnollista ulkonäköä. Päällysteen lämmin ulkonäkö vie sinut retkelle Portugalin kauniisiin metsiin. 11 erilaista mallia sisältävä Corknatura ei jätä mitään toivomisen varaa, kokoelma tarjoaa vaaleitaja tummia, tasaisia ja rakeisia malleja. Tätä päällystettä voidaan käyttää sekä liiketiloissa että kodeissa korkeiden käyttöluokkien (23, 31) ansiosta. Pinnoitteella on myös erittäin korkea valonkestävyys, joten sinun ei tarvitse pelätä, että väri muuttuu ajan myötä.

Pehmeä korkkimateriaali on lempeä nivelillesi ja takaa erinomaisen huoneakustiikan. Muita positiivisia puolia ovat pitkä käyttöikä ja erinomaiset hygieeniset ominaisuudet, jotka tekevät lattiasta täydellisen allergikoille. Cortex Corknatura on luonnollinen lattia, joka ei sisällä vaarallisia pehmittimiä tai muita myrkyllisiä aineita. Luonnollisena tuotteena korkki varastoi myös huonelämpöä, joten lattia tuntuu lämpimältä jalkojen alla myös talvella.

Erinomaisia ominaisuuksia ja klassinen ulkonäkö- Cortex korkkilattiat

Korkista on tullut erittäin suosittu lattiapinnoitteiden materiaali viime vuosina. Sitä on saatavana sekä luonnollisissa malleissa, joissa korkkikuvio on selvästi näkyvissä, että kauniina ja realistisina puujäljitelminä. Monilla tarjoamistamme tuotteista on kehitetty lukkoponttijärjestelmä, joka tekee asennuksesta erittäin helpon. Yksittäisiä lankkuja voidaan nostaa ja vaihtaa, sillä lattiat ovat irrallisena asennettavia. Lisäksi korkkilattiat ovat täysin kierrätettäviä luonnollisen materiaalin ansiosta, joka tekee niistä ekologisen vaihtoehdon kotiisi.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta korkkilattioita on saatavana useissa käyttöluokissa. BRICOFLOR tarjoaa korkkilattioita kaupalliseen käyttöön sekä koteihin. Nämä lattiat eivät siis vain ole optimaalisia kaikkiin olohuoneisiin, vaan myös toimistoihin, kauppoihin ja tavarataloihin. Laajan valikoiman ansiosta löydät taatusti makusi sopivan lattian.

Cortex Korkkilattiat- Kauniita lattiapäällysteitä klassisissa väreissä

Nyt voit saada korkkilattioita monissa eri väreissä ja kuvioissa. Klassista korkkimallia on saatavana erilaisina luonnollisina väreinä kylmemmistä lämpimimpiin sävyihin. Voit myös valita useista erilaisista pintarakenteista, jotta löydät vaihtoehdon, joka parhaiten vastaa tarpeitasi. Orgaanisen korkkilattian päälle asetetaan kuvioitu vinyylikerros, joka luo kestävän ja realistisen ulkonäön. Erilaiset puujäljitelmät on suunniteltu niin aidosti, että niitä on ensisilmäyksellä vaikea erottaa optisista esikuvistaan. Siksi korkkilattiat tarjoavat arvokkaan vaihtoehdon perinteisille parketti- ja vinyylilattioille. Meillä on laaja valikoima erilaisia ​​malleja, joten löydät varmasti päällysteen, joka sopii yksilölliseen sisustustyyliisi. Ainutlaatuinen ulkonäkö auttaa sinua muuttamaan kotisi todelliseksi hyvinvoinnin keitaaksi modernilla ja ekologisella tavalla.

Cortex Korkkilattiat – optimaalisia vaihtoehtoja jokaiseen tilaan

Klassiset korkkilattiat ovat usein valmiiksi pintakäsiteltyjä. Useimmat korkkilattiat ovat jo käsitelty aineella, joka suojaa lattiaa, mutta esimerkiksi Cortex Corknatura -mallistossa saat mahdollisuuden käsitellä korkkilattiasi itse, jotta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan pinnoitteen. Ennen käsittelyä on tärkeää puhdistaa lattia pölystä ja liasta. Levitä sitten valittu pinnoite lattialle. On tärkeää, että käytät maalia, joka on valmistettu erityisesti korkkilattioille, jotta se sopeutuu materiaalin joustavuuteen eikä repeydy. Levitä aine tarkasti telalla. Käsittelystä riippuen voit levittää seuraavan kerroksen yleensä päivää myöhemmin ja kolmannen 24 tuntia myöhemmin. Yleensä voit liikkua vapaasti lattialla 48 tuntia viimeisen kerroksen levittämisen jälkeen.

Valitse sinulle sopiva vaihtoehto - tilaa Cortex korkkilattia Bricoflorilta

Jos et voi enää vastustaa korkkilattioiden monia etuja, meillä on sinulle hyviä uutisia! BRICOFLOR:in kotisivuilla voit helposti valita oman suosikkisi useista eri malleista, joilla myös on erilaisia teknisiä ominaisuuksia. Uudista kotisi eri huoneet ja tilat näillä monipuolisilla lattiapinnoitteilla!

Jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Ystävällinen ja osaava työntekijä auttaa mielellään sinua valitsemaan juuri sinulle täydellisen lattian. Riippumatta siitä, minkä lattiapäällysteen lopulta valitset, saat aina parhaan hintatakuun. Teemme sinulle mielellään henkilökohtaisen tarjouksen, jos suunnittelet isompaa remonttia ja tarvitset suurempia määriä!

Plus icon lue lisää