Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Paras hintatakuu
Näytepalvelu
Cortex Corknatura UV Pro "BLX2011 Rapid Sand" - Klick-Korkki 1
Cortex

Korkkilattia

Cortex Corknatura UV Pro "BLX2011 Rapid Sand" | Click-Korkki


 • 10 vuoden valmistajatakuu (kotikäytössä)

 • Korkealaatuinen Portugalissa valmistettu korkkilattia

 • Pintakäsittely: UV-lakka

 • Mattapintaisuus

 • Kelluva asennus: Lukkopontti asennusjärjestelmä

x
38,90 € / m²
vastaa
83,09 €
pro_attribute_set_17
Sis. verot
Toimituskulut: 20,00 € per tilaus
Toimitusaika: 10-14 arkipäivää
Kokonaishinta:83,09 €
 • Pienin tilausmäärä 5 pakettia = 415,45 €
Samankaltaisia tuotteita
Tuotteen kohokohdat
 • CE merkintä
  CE merkintä
 • E1 HCHO
  E1 HCHO
 • Sopii lattialämmityksen kanssa
  Sopii lattialämmityksen kanssa
Cortex Corknatura UV Pro "BLX2011 Rapid Sand" | Click-Korkki

Korkkilattioiden valmistaja Cortex on tuonut markkinoille uuden malliston nimeltä Cortex Corknatura. Mallisto sisältää yhteensä yksitoista edullista korkkilattiaa, joista löydät niin vaalean kuin tumman sävyisiä vaihtoehtoja. Lisäksi mallisto ihastuttaa hauskoilla vaihtoehdoilla, joissa leikkisä kuvio on nähtävissä lattian pinnalla. Kaikki vaihtoehdot välittävät luonnollisen tunnelman ja ovat varsin pitkäikäisiä. Malliston luonnolliset korkkilattiat tulevat erilaisilla pintakäsittelyillä, kuten 5-kerroksisella keraamilakalla tai matta UV-lakalla.

Valitsemalla korkkilattian lattiapäällysteeksi hyödyt monipuolisista käytännön ominaisuuksista. Pehmeä korkkimateriaali on hellä nivelillesi, joten käveleminen lattian päällä on mukavan tuntuista. Lisäksi materiaalin pehmeys tekee huoneen akustiikasta erinomaisen. Näiden ominaisuuksien ohella malliston korkkilattiat ovat erittäin hygieenisiä ja sopivat allergikoille.  Valmistajan saama Der Blaue Engel” -ympäristömerkki on suuri osoitus lattioiden terveellisyydestä. Cortex Corknatura -malliston lattiat ovat luonnollisia, eikä ne sisällä vaarallisia pehmittimiä tai myrkkyjä. Korkkimateriaali on luonnonmukainen, joten se varastoi lämpöä itseensä. Sen ansiosta lattia on hyvin lämmin paljaille jaloille. Cortexin tarjoamat korkkilattiat ovat sopivat jokapäiväiseen elämään, joka loistaa luonnollisuutta monia vuosia.

Mitä teknisiin ominaisuuksiin tulee, Cortex korkkilattiat tekevät vaikutuksen myös hyvillä teknisillä ominaisuuksillaan. Korkkilattiat ovat varustettu patentoidulla Click järjestelmällä, joka tekee asentamisesta helpon ja nopean. Korkkilattioiden asentaminen on siis täysin liimaton. Äänieristys on integroitu korkkilattian viisikerroksiseen rakenteeseen, joten säästät mahdollisten erityismateriaalien asentamisesta aiheutuvia kuluja. Tekniset ominaisuudet mahdollistavat korkkilattian yhdistämisen lattialämmityksen kanssa. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia huonekalujen jalkojen jättävän jälkiä korkkilattian pinnalle.

Tämän malliston lattioilla on UV PRO” UV-tiiviste, joka niin heijastaa korkin luonnollista mattapintaista ulkonäköä kuin suojaa sitä pitkään. Tämä tiiviste mahdollistaa hyvän kestävyyden (käyttöluokka 23), joten voit huoletta asentaa korkkilattian kaikkiin kodin huonetiloihin. Valmistaja tarjoaakin 10 vuoden takuun tuotteilleen.

Tuoteseloste
Ominaisuudet
Väri
Beige
Mitat
905 x 295 x 10,5 mm
Paino
8.000 g/m²
Viisteet
Ilman
Levymäärä pakkausta kohden
8 levyä = 2,136 m²
Käyttöluokitus
KL 23
Äänenvaimentavia ominaisuuksia
ca. 16 dB
Pintakäsittely
UV-lakka
Liukastumisenesto
DS
Palokäyttäytyminen
Efl-S1
Jäännösjännite
≤ 0,45
Lämpöä eristäviä ominaisuuksia
0,15 m² K/W
Asennus
Click asennusjärjestelmä

Olemme täällä sinua varten!

Pätevä BRICOFLOR-tiimimme auttaa mielellään projektissasi ja tukee sinua ostoksiesi kanssa. Olemme täällä sinua varten koko ostoprosessin ajan.


09 4270 4082
ma-pe: 9.00-17.00

Jesper Räikkönen
Asiantuntija