MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Cortex Corknatura – luonnollinen lattiapäällyste

Cortex -valmistajan uusi Corknatura -mallisto on ihanteellinen niille, jotka haluavat hyötyä niin luonn…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 6 | 6 Tuotteet

Corknatura -mallisto tarjoaa laajan valikoiman eri muotoiluja, mikä takaa jokaisen makuun sopivan korkkilattian. Lisäksi innovatiivinen liimaton puristustekniikan ansiosta, lattian sopii kaikille oman remonttinsa aloittajille. Valitsemalla malliston korkkilattian saat taatusti lattian, joka toimii luonnollisena katseenvangitsijana huoneessa.

Korkkilattioiden monipuolinen muotoilu

Malliston monipuolinen tarjonta sisältää eri muotoiluja, kuten luonnollisen, sinetöidyn, kiiltävän ja mattapintaisen. Tutustu siis valikoiman vaihtoehtoihin ja löydä juuri sinulle sopiva korkkilattia.

Jokainen lankku koostuu viidestä kerroksesta, jonka ansiosta lattialla on erinomainen lämmönsitomis- ja iskunvaimennuskyky. Toiseksi alin kerros koostuu HDF kantolevystä, johon on integroitu Corkloc-napsautusjärjestelmä. Sen yläpuolella on korkkikantomatto, joka takaa lattian pehmeyden ja myötä auttaa melun ja lämmön eristämiseen. Lisäksi jokainen lankku sisältää korkkiviilun, joka määrittää lankun näkyvän rakenteen. Pinnan näkyvä rakenne voi olla tumma, vaalea, sileä tai rakenteinen. Tämän kerroksen yläpuolella on pintatiiviste, joka on joko luonnollisesti tai CM-Pro käsitelty.

Korkkilattia, joka täyttää laatuvaatimukset

Tämän malliston luonnolliset korkkilattiat ovat niin korkealaatuisia kuin pitkäikäisiä. Lattiat ovat suunniteltu kotiin ja kaupallisiin tiloihin (käyttöluokka 23 ja 31). Korkkilattian kokonaispaksuus on 10,5 mm ja se on täysin vapaa PCP:stä. Lattialla on kulutuspinta, joka suojaa lattiaa naarmuilta ja muilta vaurioilta. Lisäksi pintakäsittely edistää myös lattian helppohoitoisuutta. Voit siis puhdistaa lattian helposti kostealla liinassa.

Korkkilattian erinomaiset tekniset ominaisuudet

Cortex -valmistajan korkkilattioilla on lukuisia hyviä teknisiä ominaisuuksia. Kaikki lattiavaihtoehdot sopivat lattiapäällysteeksi enemmän kulutusta kokeviin huonetiloihin, kuten keittiöön ja olohuoneeseen.

Korkkilattiat sopivat myös kaupallisiin huonetiloihin, kuten toimistoihin ja kauppoihin (käyttöluokka 23 ja 31). Valmistaja huomauttaa, että malliston lattian käyttöluokka kelluvassa asennuksessa on verrannollinen, kun lattia on käsitelty lakka tiivisteellä, jolloin valmistajatakuuta sovelletaan 10 tai 5 vuoden takuuta. Lattioiden palokäyttäytyminen vaihtelee Cfl-s1 ja Efl-s1 välillä, joten tulipalon tapahtuminen tai leviäminen on harvinaisempaa. Luonnonmateriaalin ansiosta lattia on hyvin pehmeä, jonka vuoksi jopa 16d desipelin äänenvaimennus on taattu. Lisäksi lattia sopii hyvin pyörätuolin käyttäjille tai toimiston tuoleille, eikä huonekalut jätä pintaan näkyviä jälkiä. Mukavuus ja korkea laatu ovat pääominaisuudet näissä lattioissa. Cortex -valmistajan tuotteet käyvät säännöllisten laatutarkastuksien läpi, joista tuotteet ovat suoriutuneet erinomaisesti. Tästä suuri osoitus on DiBt -rakennusviranomaisten myöntämä hyväksyntä ja korkkilogo.

Innovatiivinen corklock-järjestelmä tekee asennuksesta helpon!

Corknatura -korkkilattia on loistava valinta myös oman remonttinsa aloittaville. Corklock-järjestelmän avulla asennat lattian nopeasti ilman liimaa. Korkkilattian voit myös asentaa kovaan aluslattiaan, kuten puulattiaan tai olemassa olevan lattian päälle. Tärkeää on huomioida, että alusta on tasainen ja puhdas. Joka tapauksessa tarvitset kosteussulun, jonka paksuun on vähintään 0,2 mm. Ääntä eristävää aluskatetta et tarvitse, sillä lattian erinomaisiin ominaisuuksiin kuuluu iskunvaimennus.

Korkkilattian asennus on varsin helppoa. Liitäntätekniikan avulla sinun täytyy vain napsauttaa korkkilattiat yhteen. Suosittelemme sahaamaan lattialevyn päädyt niin, että seinään jää 5 mm paksu rako. Suurin etu Corclock-järjestelmässä on, että lattian päällä voidaan kävellä heti asennuksen jälkeen. Corcknatura -korkkilattioita on myös saatavilla liimakorkki lattiana. Lattian täysliimaus on hieman vaikeampi suorittaa, joten sen asentamiseen suosittelemme ammattilaisen apua.

Cortex Corknatura korkkilattiat verkkokaupastamme

Jos etsit luonnollista lattiapäällystettä, Cortex Corknatura -malliston korkkilattia on juuri oikea valinta sinulle! Tutustu valikoimaa, valitse sinulle sopiva korkkilattia ja hyödy ensiluokkaisesta palvelustamme. Haluamme tarjota sinulle täydellisen myymäläkokemuksen ja siksi meiltä löytyy ilmainen näytepalvelu. Saat näytekappaleet jopa kahdeksasta tuotteesta, jolloin voit tehdä perustellun päätöksen tuotteesta, jonka haluat ostaa. Parhaan hintatakuun ansiosta saat tuotteet parhaaseen hintaan. Lisäksi jos kyseessä on isompi remontti, voimme tehdä yksilöllisen tarjouksen sinulle ja säästät kuluissa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottoasi odottaen BRICOFLOR-tiimisi.

Plus icon lue lisää