MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Interface tekstiililaatat – ympäristöystävällisiä tuotteita kauniilla ulkonäöllä

Interface on yksi maailman suurimmista tekstiililaattojen valmistajista. Selkeä visio, upea tuotestrategia ja vaikutt…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 144 Tuotteet

Interface tekstiililaatat – Laaja valikoima erilaisia tuotteita

Yrityksen sitoutuminen laatuun ja kestävyyteen on johtanut siihen, että Interface valmistaa kestäviä ja korkealaatuisia tekstiililaattoja kierrätetyistä ja usein myös orgaanisista materiaaleista. Verkkokaupastamme löydät Interface the Scandinavian Collection, Interface New Horizons II ja Interface Composure- kokoelmat, mutta myös vähemmän tunnettuja kokoelmia, jotka vaikuttavat valmistajan tunnetulla laadulla ja muotoilulla. Selaa tuotteitamme ja hyödynnä näytepalveluamme, jonka avulla saat realistisemman ja selkeämmän kuvan siitä, miten tekstiililaatat sopisivat juuri sinun kotiisi.

Interface- ainutlaatuinen kasvutarina

Ray Anderson perusti Interfacen vuonna 1973 nimellä Carpets International Plc. Hän näki käytännölliset tekstiililaatat ratkaisuna liiketiloihin ja toimistoihin. Koska isoja mattoja oli yleensä vaikea kuljettaa, Anderson ajatteli, että joustavampi ja kestävämpi pinnoite sopisi paremmin vilkkaille alueille. Yritys aloitti toimintansa pienessä mittakaavassa, mutta kasvoi pian niin suureksi, että Interface listattiin pörssiin vuonna 1983. Vuonna 1987 yhtiö muutti nimensä Interfaceksi ja osti toisen lattiayrityksen nimeltään Heuga, mikä teki yrityksen maailman suurimmaksi tekstiililaattojen valmistajaksi. Interface on vain kasvanut siitä lähtien ja ostanut yli 50 pienempää yritystä, mikä varmistaa heidän asemansa suurimpana yrityksenä tekstiililaattamarkkinoilla.

Kestävyys painopisteenä Interface tekstiililaattojen valmistuksessa

90-luvun puolivälissä Ray Anderson ymmärsi ympäristönsuojelun tärkeyden ja päätti, että Interface keskittyy kestävyyteen yhtä paljon kuin houkuttelevien ja korkealaatuisten tekstiililaattojen tuottamiseen. Mission Zero syntyi vuonna 1996. Ohjelma on suunniteltu säätämään Interfacen tuotantomenetelmiä ja materiaaleja, jotta tekstiililaatat olisivat täysin ekologisia vuoteen 2020 mennessä. Vuonna 2013 kasvihuonepäästöt olivat vähentyneet 80% ja vedenkäyttö 87%, mikä osoittaa, että Interface todella seisoo sanojensa takana ja pyrkii aktiivisesti saavuttamaan heidän tavoitteensa. Osana Interfacen sitoutumista ympäristöystävällisiin tuotteisiin heillä on tällä hetkellä yli 450 tuotetta jotka ovat valmistettu 100% kierrätetystä langasta.

Mission Zeron lisäksi Interface perusti vuonna 2013 Net-Works-nimisen ohjelman, jonka kautta he keräävät vanhoja kalastusverkkoja ja tekevät niistä nailonlankaa, jota käytetään uusien tekstiililaattojen valmistamiseen. Köyhät kyläläiset keräävät verkkoja ja saavat vastineeksi palkkaa, jolla he voivat tukea perheitään. Siksi tekstiililaatat auttavat paitsi ympäristöä myös paikallista väestöä näillä köyhillä alueilla. Tähän mennessä on kerätty 67 tonnia vanhoja verkkoja, mikä auttoi tarjoamaan yli 230 000 ateriaa paikallisille perheille.

Interface tekstiililaatat- loputtomia mahdollisuuksia

Suurin osa Interfacen tekstiililaatoista tulevat koossa 50 cm x 50 cm. Joitakin esimerkkejä näistä tuotteista voit löytää kokoelmasta Interface the Scandinavian Collection. Niiden merkittävimmät edut ovat uskomattoman käytännöllinen muoto, joka mahdollistaa helpon pakkauksen, kuljetuksen, asennuksen ja huollon. Eri asennusjärjestelmien osalta neliönmuotoiset tekstiililaatat eivät salli paljon luovuutta. Jos kuitenkin haluat luoda ainutlaatuisen lattiapäällysteen, voit yhdistää erilaisia ​​värejä ja kuvioita. Useimmat tekstiililaatat sopivat erinomaisesti rajojen luomiseen suurille tai avoimille alueille. Jos suunnittelet suurta remonttia, voit aina pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen. Voit lukea tarjouksista lisää painamalla oikeassa alakulmassa olevaa "yksilölliset tarjoukset" -painiketta.

Interface tarjoaa kauniita ja laadukkaita tekstiililaattoja

Ympäristön kunnioittamisen ja sitoutumisen lisäksi Interface pitää myös tekstiililaattojen ulkonäköä erittäin tärkeänä.  Ottamalla inspiraatiota luonnosta, Interface onnistuu suunnittelemaan ja valmistamaan ihania tekstiililaattoja maanläheisissä ja klassisissa väreissä. Yritys on voittanut useita muotoilupalkintoja ympäri maailmaa, mikä tekee heistä sertifioidun mestarin tekstiililaattojen suunnittelussa. Seuraavaksi esittelemme pari Interfacen kuuluisimmista kokoelmista.

Interface New Horizons II – katse kohti tulevaisuutta

Interface New Horizons -mallisto tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja kauniita tekstiililaattoja. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että maton väri muuttuu, sillä tekstiililevyjen hiottu ja kuvioitu pinta peittää lian helposti. Lisäksi tummat värit piilottavat suurimman osan tahroista, mikä on erityisen hyödyllistä, jos päätät käyttää näitä mattoja kaupallisissa tiloissa.

Nämä tekstiililaatat ovat mukavia ja kauniita, ja ne ovat saatavilla 18 tyylikkäässä värissä. Kaikkien laattojen koko on sama, 50 x 50 cm, joten eri värien sekoittaminen ja sovittaminen on helppoa hauskojen kuvioiden luomiseksi. Korkean AC-luokan (33) ansiosta voit asentaa matot melkein mihin tahansa. Laatat toimivat täydellisesti ravintoloissa, toimistoissa ja muissa liiketiloissa. Voit myös käyttää näitä tekstiililaattoja kodissasi, esimerkiksi makuuhuoneissa ja käytävissä.

Näiden tekstiililaattojen suurin etu on, että ne ovat irrallisia, eli sinun ei tarvitse käyttää liimaa asennukseen. Voit milloin tahansa nostaa ja poistaa laatat vaurioittamatta lattiaaInterface tekstiililaatat toimivat myöskin tehokkaana äänieristyksenä, joten ne sopivat erinomaisesti toimistoihin ja muihin liiketiloihin. Jos etsit mattoa, joka näyttää hyvältä, on monipuolinen ja uskomattoman kestävä, New Horizons -mallisto on täydellinen vaihtoehto sinulle!

Interface Composure – kestäviä vaihtoehtoja jokaiseen tilaan

Tutustu Interface Composure -mallistoon, joka tarjoaa laajan valikoiman kauniita tekstiililaattoja, joita voidaan käyttää melkein kaikkialla. Nämä tekstiililaatat kestävät kovempaakin käyttöä korkean AC-luokan 33 ansiosta. Laatat toimivat täydellisesti ravintoloissa, toimistoissa ja muissa liiketiloissa. Voit myös käyttää näitä tekstiililaattoja kodissasi, esimerkiksi makuuhuoneissa ja käytävissä. Löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon, riippumatta siitä, etsitkö uusia lattianpäällysteitä makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai ruokasaliin! Nämä matot sopivat myös täydellisesti kotitiloihin, jotka altistuvat kovemmalle käytölle.

Kokoelma tarjoaa 32 kaunista värivaihtoehtoa. Kaikkien laattojen koko on sama, 50 x 50 cm, joten eri värien sekoittaminen ja sovittaminen on helppoa hauskojen kuvioiden luomiseksi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että maton väri muuttuu, sillä tekstiililaattojen hiottu ja kuvioitu pinta peittää lian helposti. Lisäksi tummat värit piilottavat suurimman osan tahroista, mikä on erityisen hyödyllistä, jos päätät käyttää näitä mattoja kaupallisissa tiloissa.

Mutta Composure- tekstiililaatoilla ei ole vain visuaalisia etuja. Näillä lattiapäällysteillä on myös useita teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä ainutlaatuisen. Tekstiililaatat toimivat myös tehokkaana äänieristyksenä, joten ne sopivat erinomaisesti toimistoihin ja muihin liiketiloihin. Mattoja voidaan käyttää myös lattialämmityksen ja toimistotuolien kanssa, ilman että ne vaurioituvat. Jos etsit lattiapäällystettä, joka tuntuu hyvältä, kestää kovaa käyttöä ja on kaunis, Interface tekstiililaatat ovat oikea vaihtoehto sinulle!

Osta ainutlaatuisia tekstiililaattoja nyt osoitteesta Bricoflor.fi!

Interface tekstiililaatat odottavat sinua verkkokaupassamme. Muutamalla napsautuksella löydät uuden lattiasi, joka toimitetaan ovellesi mahdollisimman pian. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, saat tilauksen yhteydessä hintatakuun. Jos suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa uusia tekstiililaattoja nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää