Close icon

Interface New Horizons II - Irtonaiset tekstiililaatat, joissa on tyylikkäitä kuvioita 

Interface New Horizons II - tekstiililaatat omaavat sekä mielenkiintoisen että hienovaraisen muotoilun. Muotoilu…

lue lisää
1 - 18 | 18 Tuotteet

Laajan valikoiman väripaletti vaihtelee vaaleista, kirjavista ja lämpimistä malleista tummiin, syviin ja kylmiin värisävyihin. Tekstiililaatat ovat joustava vaihtoehto ja niiden luonteen vuoksi näitä värivaihtoehtoja voidaan yhdistellä tilakohtaisesti ainutlaatuisten mallien luomiseksi. Kaikkien laattojen koko on 50x50 cm, joten niitä on erittäin helppo yhdistää toistensa kanssa ja asentaa tilasta toiseen. Laatat sopivat siis koristamaan hyvin pienempääkin tilaa näppärän kokonsa takia. Voit yhdistellä samanvärisiä laattoja neutraaliin tilaan, luoda kauniita väriyhdistelmiä monisävyisillä laatoilla tai yhdistää hullunkurisia värejä toisiinsa tilaa piristämään.

Uutta vastinetta rahalle -  Interface New Horizons II -tekstiililaatat

Investoimalla tähän tekstiililaatat sarjaan saat vastineeksi laatua. New Horizons II -tekstiililaatat on valmistettu korkealaatuisesta 100 % polyamidilangasta. Nämä tekstiililaatat ovat laadukkaita ja niiden poikkeuksellinen ammattitaito on helppo havaita niiden kestävyydestä ja mukavuudesta. Polyamidikuidut ovat värinpitäviä ja erittäin kestäviä, mikä takaa, että New Horizons II - tekstiililaatat säilyttävät upean ulkonäkönsä ajan myötä ja kestävät jokapäiväisten tehtävien aiheuttaman kulutuksen. Tyylikkäät laatat ovat siis kestävä vaihtoehto jokapäiväiseksi vaihtoehdoksi kotiin tai toimistolle. Nämä halutut uudet tekstiililaatat säilyttävät laatunsa myös raskaissa ja ruuhkaisissa kaupallisissa tiloissa sekä rauhallisemmissa kodeissa. Tekstiililaatat omaavat erityisiä puolia, jotka sopivat erinomaisesti toimistotiloihin, kuten antistaattiset ominaisuudet, yhteensopivuus rullatuolien kanssa ja yhteensopivuus lattialämmityksen kanssa. Interface- tekstiililaatat ovat myös suunniteltu liukastumista estäviksi ja paloturvallisiksi, joka auttaa ehkäisemään tapaturmia. Nämä tekstiililaatat ovat täydellisiä, jos etsit turvallisia laattoja toimiston tiloihin, asuinympäristöön tai kaupallisiin tiloihin. Näiden laattojen avulla et lisää vain tyyliä, mutta lisäät myös tilan turvallisuutta, akustiikkaa ja mukavuutta.

Helppo kuljettaa, helppo asentaa - Interface New Horizons II -tekstiililaatat 

Kuljetus ja asennus ovat tärkeitä seikkoja lattiapäällysteen valinnassa. Tekstiililaatat ottavat tämän huomioon, niiden luonteen vuoksi Interface New Horizons II on erittäin helppo lattiapäällyste kuljettaa ja asentaa. Toisin kuin kokolattiamatot, nämä tekstiililaatat ovat helposti kuljetettavia 50x50 cm:n kokonsa takia. Tekstiililaatat voidaan pinota kuormalavalle, mikä tekee kuljetuksesta erittäin helppoa ja edullista. Asennuksen osalta nämä irtonaiset tekstiililaatat ovat erittäin helppoja ja yksikertaisia asentaa. Interface New Horizons II -laatoissa on itseliimautuva tausta, ja ne pysyvät helposti paikoillaan omalla painollaan. Jotta sisustuskokemuksesi olisi yksinkertaisempi ja stressittömämpi, ei tarvita liimaa koska ne pysyvät paikoillaan omalla painollaan. New Horizons II -tekstiililaatat on asennettu lattian päälle mutta ei alkuperäiseen lattiaan kiinni ainutlaatuiseen "kelluvaan" rakenteeseen, joka on luotu TacTiles-prosessin avulla. Nämä tekstiililaatat voidaan asentaa helposti itse

Ympäristövastuulliset ja kestävät tekstiililaatat 

Ympäristövastuullisuus on tärkeä osa lattiapäällysteiden valmistusprosessia, ja Interface tekee kaikkensa varmistaakseen, että tekstiililaatat ja niiden valmistusprosessi on kestävä. Interface valmistaa tekstiililaatat ilman haitallisia kemikaaleja, neutraaleilla päästöillä  ja välttää aiheuttamasta haitallisia vaikutuksia maapallolle. Interface on asettanut tavoitteekseen olla täysin kestävän kaupan yritys vuoteen 2020 mennessä. Tekstiililaatat tuottavat asennettaessa vähemmän jätettä kuin perinteiset matot, koska niiden muoto on helppo sovittaa ja niissä ei tarvita liimoja. Tämä siis välttää turhan hävikin syntymistä ja välttää haitallisten liimojen käyttöä.

Interface New Horizons II -tekstiililaatat nyt saatavilla Bricoflorilla 

Interface New Horizons II -tekstiililaatat ovat nyt saatavilla Bricoflorilla. Nämä tekstiililaatat ovat edullinen ja helposti asennettava vaihtoehto perinteiselle lattialle, ja niitä on saatavana 18 eri värivaihtoehdossa. Jos olet kiinnostunut Interface New Horizons II -tekstiililaatoista ja haluat tutustua niiden erinomaiseen laatuun, käytä ilmaista näytepalveluamme. Näyte toimitetaan suoraan kotiovellesi, ja voit sen jälkeen vertailla upeita tekstiililaattojamme valitsemaasi tilaan. Jos malliston tekstiililaatat ja niiden monet edut ovat vakuuttaneet sinut yhtä paljon kuin meidät, tutustu verkkokauppaan osoitteessa Bricoflor.fi! Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka Facebookin ja Twitterin kautta.

Plus icon lue lisää