Close icon

Ter Hünre Dureco – Vedenkestävä vinyylilattia mallisto

Ter Hürnen lattiamallisto ei jätä mitään toivomisen varaa ulkonäön ja teknisten ominais…

lue lisää
1 - 20 | 20 Tuotteet

Ter Hürne Dureco – Monipuolinen design lattia yksilölliseen sisustukseen

Dureco -malliston kiveä ja puuta jäljittelevät vaaleat ja tummat muotoilut tarjoavat monia lattiavaihtoehtoja. Olipa sisustuksesi sitten minimalistisen pohjoismainen tai maalaistalon tyylinen, löydät taatusti juuri sinulle sopivan lattian. Malliston lattiat tuntuvat hyvin aidolta ja luonnolliselta jalan alla, mikä on yksi vinyylilattian erinomaisista ominaisuuksista.

Ter Hürne Dureco – Tekniset ominaisuudet

Ter Hürne -valmistajan Dureco mallistossa saat niin kauniin kuin kestävän lattiapäällysteen. Lattiat tulevat 1285 x 192 mm kokoisina 12 mm paksuisen kulutuskerroksen kanssa, mikä tekee lattiasta hyvin kestävän. Lattiat ovat monikerroksisia, johon kuuluu mm. puumassasta valmistettu kantolevy ja pintakäsittely. Malliston lattioiden click-järjestelmä kestää naarmuja ja estää nesteiden ja seisovan veden tunkeutumisen pinnan läpi alustaan jopa 24 tunnin ajan!

Lattiat ovat helppohoitoisia ja ne omaavat antibakteerisia ja antistaattisia ominaisuuksia. Lisäksi lattiat soveltuvat lattialämmitysjärjestelmien päälle asennettavaksi. Ter Hürne Dureco lattiat soveltuvat niin kotiin kuin kaupallisiin tiloihin. Tästä osoitus on lattioiden käyttöluokka 33.

Smart Connect Pro järjestelmä lattian helppoon asennukseen

Smart Connect Pro -liitäntäjärjestelmän ansiosta asennat Dureco -malliston lattiat käden käänteessä! Lukkoponttivinyylin asentamiseen et tarvitse kalliita työkaluja tai monen vuoden kokemusta lattian asentamisesta. Pidä huoli, että ennen asentamista lattian alusta on puhdas ja kuiva. Kaikki epätasaisuudet on tasoitettava täyteaineella tai vastaavalla materiaalilla. Aluslattian valmistamisen jälkeen, voit asentaa iskunkestävän aluslevyn. Tämän jälkeen lukkoponttivinyyli on valmis asennettavaksi kyseiseen alueeseen. Voit yksinkertaisesti asentaa yksittäiset lankun toisiinsa, jolloin kuuluu ”naksahdusääni”. Tästä äänestä tiedät, että vinyylilaminaattilankut on liitetty tiukasti toisiinsa. Remontti on valmis, kun kaikki lankut ovat asennettu. Voit siis heti remontin jälkeen astua huoneeseen tavalliseen tapaan ja aloittaa sisustamisen. Pienellä harjoittelulle asentaminen onnistuu myös ensimmäisen remonttinsa aloittajille.

Tilaa Ter hürne dureco lattiat edullisesti BRICOFLOR verkkokaupasta

Tutustu ter Hürne Dureco -mallistoon verkkokaupassamme ja löydä juuri sinulle sopiva lattiapäällyste! Verkkosivuiltamme löydät lisää lattiavaihtoehtoja ja voit vertailla eri mallistojen lattioita. Haluamme tarjota sinulle oikean myymäläkokemuksen, jonka vuoksi tarjoamme ilmaisen näytepalvelun. Tilaa siis näytekappaleet suoraan kotiovellesi ja voit tehdä rauhassa ostopäätöksen. Jos kyseessä on suurempi remontti, teemme yksilöllisiä tarjouksia, jotta saat tuotteet parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai soittamalla. Olemme täällä sinua varten!

Plus icon lue lisää