MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Harmaat matot – Yksinkertainen ja tyylikäs lisä sisustukseen

Harmaa ei todellakaan ole tylsä väri, vaan se on todella tyylikäs ja hienostunut! Harmaat matot s…

lue lisää
1 - 20 | 199 Tuotteet

Harmaat matot – Ajaton trendiväri

BRICOFLOR:in laajasta valikoimasta löydät harmaita mattoja kaikissa eri sävyissä aina vaaleanharmaasta antrasiittiin. Harmaat matot näyttävät todella upeilta kaikilla lattioilla ja sopivat erinomaisesti kaikkiin erilaisiin sisustustyyleihin. Harmaa on neutraali väri, joka on helppo yhdistää kaikkiin muihin väreihin. Kiitos tämän harmaat matot ovat loistava perusta kauniille sisustukselle. Harmaat matot eivät vie kaikkea huomiota, vaan näyttävät eleganteilta ja hillityiltä. 

Vaaleanharmaat matot tummalla lattialla luovat esimerkiksi upean kontrastin, joka näyttää todella kutsuvalta ja viihtyisältä. Vaaleanharmaat matot sopivat tietenkin myös erinomaisesti vaaleaan sisustukseen! Etsit sitten vaaleampaa tai tummempaa harmaata mattoa, tai kenties ihan jotain muuta, löydät varmasti sinun sisustustyyliisi sopivat matot verkkokaupastamme. 

Harmaat matot ja luova sisustus

Harmaat matot auttavat sinua luomaan luovan sisustuksen, joka peilaa omaa tyyliäsi! Tummanharmaat matot rajaavat huoneen, kun taas vaaleanharmaat matot saavat tilan näyttämään avaralta. Kaiken sävyiset matot näyttävät tyylikkäiltä valoisassa, tilavassa huoneessa. Harmaat matot sopivat myös todella hyvin puisiin huonekaluihin! 

Antrasiitti on todella tumma, mutta lämmin harmaa sävy. Antrasiitin sävyiset harmaat matot näyttävät uskomattoman kauniilta ja tuovat tilaan hillityn ylellisyyden tunteen! Valkoiset huonekalut sopivat erityisen hyvin tämän värin kanssa. 

Harmaat matot kuvioilla

Etkö osaa valita minkä sävyiset harmaat matot olisivat täydellisiä kotiisi? Siinä tapauksessa suosittelemme, että tutustut valikoimaamme kuvioituja harmaita mattoja. Harmaat kuviomatot näyttävät todella kauniilta modernissa kodissa, joka on sisustettu harmaalla ja valkoisella. Harmaat matot kuvioilla yhdistävät ympäröivät värit, ja luo tällä tavalla upean kokonaiskuvan. Valikoimastamme löydät tietenkin myös moderneja harmaita mattoja kuvioilla. 

Täydelliset harmaat matot tilaasi

Eri tiloihin tarvitaan eri muotoisia ja kokoisia mattoja. BRICOFLOR:in valikoimasta löydät klassisten suorakulmion muotoisten ja pyöreiden mattojen lisäksi hieman epätavallisemman muotoisia mattoja! Eri sävyiset harmaat matot löytyvät tietenkin myös erikokoisina ja paksuisina. Ennen kuin ostat uudet harmaat matot, kannattaa miettiä mihin tilaan ne tulevat ja minkä tyyppiset harmaat matot sopivat parhaiten siihen huoneeseen.  

Suorakulmion muotoiset harmaat matot peittävät esimerkiksi usein enemmän kuin pyöreät matot. Ohuemmat matot sopivat taas paremmin ruokapöydän alle, kun paksummat pörröiset matot ovat erinomainen valinta makuuhuoneeseen. Erimuotoiset pörröiset harmaat matot ovat täydellisiä, jos sinulla on hieman pienempi makuuhuone, etkä halua maton valloittavan koko tilaa. Harmaat makuuhuoneen matot tekevät tilasta viihtyisämmän ja kotoisamman. 

Eri materiaaleista valmistetut harmaat matot

Mattoja valmistetaan sekä synteettisistä, että luonnollisista kuiduista. Eri materiaalit eroavat toisistaan ulkonäöltään ja toiminnallisuudeltaan. Luonnonkuiduista valmistetut harmaat matot ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä. Ne ovat myös kestäviä ja sopivat erinomaisesti tyylikkääseen ja luonnolliseen sisustukseen. Harmaat puuvillamatot ovat esimerkiksi sen lisäksi hypoallergeenisia, ja ne omaavat antistaattisia ominaisuuksia. Villamatot ovat toinen vaihtoehto, jos haluat luonnonmateriaalista valmistetun maton. Valikoimastamme löydät myös muun muassa juutti- ja sisalmattoja! 

Kuten luonnollisista materiaaleista valmistetut harmaat matot, myös synteettiset matot ovat todella kestäviä. Ne ovat usein todella helppoja puhdistaa sekä hypoallergeenisia! Synteettiset matot sopivat erinomaisesti myös kosteisiin tiloihin. 

Osta upeat harmaat matot tänään BRICOFLOR:ilta!

Haluatko tehdä tilastasi viihtyisämmän ja lisätä upean sisustuselementin? Tilaa siinä tapauksessa uudet kauniit harmaat matot nyt verkkokaupastamme! Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen ja pätevään henkilökuntaamme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. 

Kun olet löytänyt sinulle täydelliset matot, saat ne meiltä parhaaseen hintaan, parhaan hintatakuumme ansiosta! Jos tarvitset suurempia määriä, annamme mielellämme yksilöllisen tarjouksen sinulle. 

Plus icon lue lisää