MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Fortelock ECO – Upea kestävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto

Tarvitsetko uuden lattian kuntosaliin, kaupalliseen työpajaan tai kenties autotalliin? Fortelock ECO-mallisto on siin…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 | 52 Tuotteet

Fortelock ECO – Uskomattomat lattiat huippuvalmistajalta

Kestävät lattiat, jotka sopivat tiloihin, jossa on raskas ja runsas liikenne, ovat usein erittäin kalliita. Sen lisäksi ne ovat myös usein vaikeita asentaa, mikä tarkoittaa, että sinun ei ainoastaan ole pakko maksaa kalliista lattioista, vaan myös asennuksesta. Tšekkiläinen valmistaja Fortemix on ratkaissut tämän kalliin ongelman ja luonut edullisemman sekä helpomman ratkaisun. Fortelock ECO-malliston PVC-lattiat ovat uskomattoman edullisia, ja niin helppoja asentaa, että kuka tahansa voi tehdä sen itse! Et myöskään tarvitse paljon työkaluja asentaaksesi PVC-laatat, vaan ainoastaan kumivasaran ja veitsen.

Ennen kuin asennat uudet lattiat Fortelock ECO-mallistosta on kuitenkin tärkeää, että lakaiset lattiat, jotta ne ovat puhtaat ja pölyttömät! Fortelock ECO-malliston lattiat ovat myös pitkäaikainen ratkaisu. Jos ylläpidät niitä oikein, ne voivat kestää jopa 25 vuotta. Innovatiivisen Air Flow System -järjestelmän ansiosta näiden PVC-laattojen ilmankierto on uskomattoman hyvä. Tämä puolestaan ​​torjuu homeen ja sienen muodostumista, sillä vesi ei jää lattian alle.

Fortelock ECO – Tyylikäs muotoilu ja käytännöllinen vaihtoehto

Vinyylilattioiden, jotka asennetaan tiloihin, joissa on paljon liikennettä, pitää olla erittäin käytännöllisiä ja kestäviä, mutta kaikki haluavat tietenkin myös hyvännäköiset vinyylilattiat.  Fortelock ECO yhdistää käytännöllisyyden ja uskomattoman muotoilun. Kokoelmasta löydät PVC-lattioita neutraaleissa sävyissä, kuten kauniit mustat ja harmaat laatat, mutta myös värikkäämpiä vaihtoehtoja! Esimerkiksi vihreät, siniset, keltaiset ja punaiset PVC-laatat piristävät aivan varmasti mitä tahansa tilaa. Voit myös yhdistää erivärisiä laattoja juuri haluamallasi tavalla ja luoda täysin ainutlaatuisen lattian! Voit esimerkiksi jakaa autotallin visuaalisesti eri tiloihin käyttämällä erivärisiä PVC-laattoja Fortelock ECO-mallistosta. Se ei ainoastaan ole käytännöllinen ratkaisu, vaan myös erittäin tyylikäs!

Asenna uudet lattiat helposti itse - Fortelock ECO

Lattian vaihtaminen ja uusiminen on usein erittäin aikaa vievää ja kallista. Uudet lattiat maksavat usein paljon, ja useimmissa tapauksissa sinun on palkattava ammattilaisia asentamaan ne. Uuden lattiapäällysteen asentaminen voi sen lisäksi kestää useita päiviä tai joissakin tapauksissa jopa viikkoja, eikä kukaan halua odottaa.

Valitsemalla Fortelock PVC-laatat vältät kaiken tämän! Ne ovat niin helppoja asentaa, että kuka vaan voi tehdä sen. Sinun ei siis tarvitse palkata ammattilaisia asentamaan uudet lattiasi, vaan voit säästää ne rahat johonkin hauskempaan! Fortelock ECO -malliston PVC-laattojen asentaminen on myös erittäin nopeaa. Kestää vain noin tunnin asentaa laatat 50 m² suuruiselle alueelle ja tarvitset siihen ainoastaan kumivasaran ja veitsen. Saat siis nauttia uusista vinyylilattioista kuntosalillasi tai työpajassasi heti!

Ennen kuin aloitat PVC-laattojen asentamisen, on kuitenkin tärkeää, että lakaiset lattian ja varmistat, että se on puhdas ja pölytön. Jos lattiassa on epätasaisuuksia, on suositeltavaa, että ne tasoitetaan. Pienet kolhut tai reiät eivät kuitenkaan aiheuta ongelmia! Lattialaatat, jotka yhdistetään toisiinsa, sopeutuvat niiden mukaan. Kun olet varmistanut, että lattia on hyvässä kunnossa, voit aloittaa laattojen asentamisen. Aloita aina huoneen keskeltä ja työskentele seiniä kohden. Muista myös jättää 5 mm rako laattojen ja seinän väliin.

Fortelock ECO - Kestävät PVC-laatat

Fortelock ECO -lattioiden kanssa ei tarvitse huolehtia siitä, mitä lattialle tapahtuu, jos siihen roiskuu erilaisia ​​öljyjä, kemikaaleja tai vettä. Polymeerisen rakenteensa ansiosta Fortelock ECO -laatat kestävät useimpia öljyjä ja kemikaaleja. Ne ovat myös melkein ihan vedenpitäviä, mikä tietenkin myös on hieno ominaisuus lattioissa. Jos kuitenkin käy niin, että pieni määrä vettä sattuu valumaan laattojen läpi, se ei myöskään ole maailmanloppu, se haihtuu nimittäin sieltä innovatiivisen ilmavirtajärjestelmän ansiosta. Järjestelmä auttaa laattoja "hengittämään", mikä puolestaan ​​estää homeen ja sienen muodostumista.

Nämä vinyylilattiat eivät ainoastaan ole kestäviä ja tyylikkäitä. Fortelock ECO-malliston PVC-lattioita on myös todella helppoa ylläpitää. Ne voidaan pestä helposti vedellä ja tavallisilla puhdistusaineilla.

Fortemix panostaa kierrättämiseen

On tärkeää, että huolehdimme ympäristöstämme ja valitsemme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Fortemix ymmärtää tämän ja haluaa siksi kierrättää käytetyt ja rikkoutuneet laatat. Yritys haluaa investoida kestävyyteen, ja siksi he pyrkivät käyttämään ja kierrättämään vanhoja laattoja. Valitsemalla PVC-lattian Fortelock ECO -mallistosta, teet ympäristötietoisen valinnan.

Osta uudet PVC-lattiat BRICOFLOR:ilta nyt!

Me BRICOFLOR:illa haluamme varmistaa, että saat korkealaatuisia tuotteita niin edullisesti kuin mahdollista. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös Fortelock Eco-malliston PVC-lattiat parhaaseen hintaan. Ymmärrämme myös, että lattian valitseminen verkkokaupan kuvien perusteella voi tuntua vaikealta, joten tarjoamme siksi ilmaisen näytepalvelun. Sen avulla voit tilata näytteitä ja nähdä miltä eri vaihtoehdot näyttäisivät tilassasi.

Jos sinulla on edessä suurempi remontti, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Voit myös ottaa yhteyttä fantastiseen asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme, jos sinulla on muita kysymyksiä palveluistamme ja tuotteistamme. Osta esimerkiksi uudet autotallin lattiat nyt!

 

Plus icon lue lisää