Close icon

Lastenhuoneen matot - Lapsiystävälliset ja kodikkaat

Lastenhuoneen matoissa yhdistyvät mukavuus, toiminnallisuus ja hauska muotoilu. Lasten mattoja ei ole saatavana ainoa…

lue lisää
1 - 20 | 168 Tuotteet

Lastenhuoneen matot – Pehmeä leikkipaikka

Lapset rakastavat leikkiä lattialla. Siellä heillä on eniten tilaa levittää kaikki lelut ja leikkiä vapaasti. Pehmeät lastenhuoneen matot, jotka sopivat täydellisesti lastenhuoneisiin, ovat erinomainen tapa luoda rakastava ja toimiva tila lapsille ja nuorille. Lastenhuoneen mattoja ei ole ainoastaan saatavana useissa eri väreissä ja motiiveilla sekä materiaaleissa ja kokoisina, vaan matot voivat myös vaimentaa ääniä ja tarjota pienen pehmeän suojan, kun lapset leikkivät ja pelaavat.

Lastenhuoneen matot - Eri kuviot ja värit

Verkkokaupastamme löydät lastenhuoneen matot kaikissa eri väreissä ja kuvioissa. BRICOFLOR:in valikoimasta löydät myös lastenhuoneen matot kaiken eri ikäisille lapsille, aina pienistä vauvoista teini-ikäisiin. Lastenhuoneen matot tekevät vaikutuksen ihastuttavilla värikkäillä kuvioillaan. Tavallisia motiiveja ovat eläimet, elokuvien ja sarjojen hahmot, sekä klassiset kuviot, kuten raidat ja pilkut. Lastenhuoneen matot ovat saatavana myös eri muotoisina. Matot, jotka ovat tähden tai erilaisten eläimien muotoisia tuovat todella hauskan yksityiskohdan lastenhuoneeseen!

Lastenhuoneen matot pojille: Seikkailu ja leikki

Lastenhuoneen matot pojille ovat yleensä esimerkiksi sinisiä, vihreitä, harmaita ja ruskeita. Ne tekevät vaikutuksen luovilla kuvioilla ja erilaisilla motiiveilla. Dinosaurukset, paloautot ja merirosvot ovat yleensä suosittuja motiiveja, mutta myös eri kuvioiset matot sopivat erinomaisesti poikien huoneisiin. Tähdet, pilkut ja ruudut luovat erittäin leikkisän ilmapiirin ja stimuloivat lasten luovuutta. Leikkimatot puolestaan ​​kutsuvat lapsia tutustumaan maailmaan omissa huoneissaan!

Lastenhuoneen matot tytöille: Hevoset, perhoset ja värit

Lastenhuoneen matot tytöille ovat usein vaaleanpunaisia, keltaisia ​​tai punaisia. Motiivit ovat yleensä peräisin eläimistöstä ja kasvistosta; pöllöt, kanit, perhoset, sateenkaaret ja yksisarviset lisäävät huoneeseen ihania yksityiskohtia. Kaikenlaisilla eläinmotiiveilla varustetuista matoista on tullut erittäin suosittuja lastenhuoneissa! Harmaat matot, joissa on norsuja tai karhuja, takaavat lapsille suloiset unet. Lastenhuoneen matot ovat yleensä mielikuvituksellisia ja vievät lapset seikkailemaan satujen maailmaan sekä luovat mukavan ilmapiirin.

Matot vauvan huoneeseen - Rauhallisuus ja harmonia ovat avainasemassa

Vauvahuoneen matot ovat yleensä erittäin vaaleita ja ihania. Tämän huoneen ilmapiirin tulee olla mahdollisimman rauhallinen ja harmoninen, ja siksi lastenhuoneen matot pastelliväreissä ovat ihanteellisia. Motiivit, kuten suloiset eläimet, pilvet ja tähdet, takaavat suloiset unet ja rennon ilmapiirin.

Lastenhuoneen matot - Materiaali 

Lastenhuoneen matot tekevät huoneesta erittäin viihtyisän ja ne luovat rakastavan ilmapiirin. Pörröiset ja pehmeät materiaalit ovat ihanteellisia, sillä niiden päällä lasten on mukava leikkiä ja ne suojaavat samalla lattiaa naarmuilta. Lastenhuoneen matot pitäisi myös olla helposti puhdistettavia, sillä lasten kanssa puuhastellessa aina sattuu ja tapahtuu. Verkkokaupastamme löydät lastenhuoneen matot, jotka on valmistettu lapsille sopivista materiaaleista, jotka takaavat hyvän sisäilman.

Lasten matot luonnonkuiduista 

Luonnonkuituja on kahta erilaista tyyppiä; kasvisperäisiä ja eläinperäisiä, kuten villa. Luonnonkuiduista valmistetut lastenhuoneen matot ovat yleensä valmistettu erittäin kestävistä kasvisperäisistä luonnonkuiduista. Lisäksi luonnonkuiduista valmistetut lastenhuoneen matot ovat todella ympäristöystävällisiä ja kestäviä! Esimerkiksi puuvillamatot ovat ihanteellisia lastenhuoneisiin. Ne eivät ole ainoastaan hypoallergeenisia, vaan ne voidaan myös puhdistaa helposti muun muassa. Puuvillasta valmistetut lastenhuoneen matot voidaan yleensä puhdistaa pölynimurilla ja sen lisäksi pestä pesukoneessa 30 ° C asteessa. Kiitos tämän, ne ovat helppoja ylläpitää, mikä tekee niistä täydellisiä lastenhuoneisiin! 

Lastenhuoneen matot synteettisistä materiaaleista 

Lastenhuoneen matot synteettisistä materiaaleista ovat myös vaihtoehto. Ne ovat hypoallergeenisiä, usein edullisia sekä erittäin kestäviä.

Erikokoiset ja muotoiset lastenhuoneen matot

BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät erikokoisia ja -muotoisia lastenhuoneen mattoja. On tärkeää varmistaa, että valitsemasi lastenhuoneen matot ovat oikean kokoisia eikä liian pieniä tai suuria. Liian pienet lastenhuoneen matot voivat nopeasti kadota huoneeseen muiden tavaroiden joukkoon, kun taas liian iso matto voi tehdä tilasta levottoman. Ihannetapauksessa huonekalujen ja maton välillä on hieman ilmaa ja tilaa, sillä se tekee huoneesta erittäin mukavan ja kodikkaan. Lastenhuoneen matot, joiden koko on 120x179 cm, ovat yleensä erinomainen valinta useimpiin lastenhuoneisiin! 

Pyöreät lastenhuoneen matot - Kodikas yksityiskohta 

Tavallisten suorakulmaisten mattojen lisäksi valikoimastamme löytyy myös pyöreitä lastenhuoneen mattoja. Pyöreät matot ovat erinomaisia, ​​kun halutaan korostaa yksittäisiä kulmia huoneessa. Esimerkiksi pyöreät karvaiset matot sopivat erinomaisesti viihtyisän lukunurkan luomiseen! 

Lastenhuoneen matot - Hoito 

Kun saat uudet lastenhuoneen matot, levitä ne lattialle ja jätä ne noin 24 tunniksi. Tämä eliminoi kaikki hajut ja antavat matolle oikean muodon. Koska vahinkoja sattuu helposti lastenhuoneissa maalatessa ja askarrellessa, kannattaa valita helppohoitoiset ja helposti puhdistettavat lastenhuoneen matot. Lastenhuoneen matot kannattaa imuroida vähintään kerran viikossa, eikä puhdistuksessa saa käyttää kovia kemikaaleja. Ne voivat paitsi vahingoittaa mattoa, myös vaikuttaa negatiivisesti lasten terveyteen. Kiinnittämällä matto lattiaan kaksipuolisella teipillä voit myös estää maton liukumisen villien leikkien aikana!

Tilaa yksilölliset lastenhuoneen matot nyt BRICOFLOR:ilta! 

Löydä lastenhuoneen matot, jotka sopivat lapsesi persoonallisuuksiin, ja luo heille viihtyisä tila. BRICOFLOR:in valikoimasta löydät lastenhuoneen mattoja kaiken ikäisille lapsille eri motiiveilla ja väreissä. Parhaan hintatakuumme ansiosta säästät rahaa myös tilatessasi meiltä! Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, voit ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää