Close icon
1 - 20 | 91 Tuotteet

Ter Hürnen korkealaatuiset parkettilattiat

Ter Hürnen parkettilattiat koostuvat kolmesta kerroksesta. Ylin kerros on niin sanottu kulutuskerros, joka tekee parkettilattiasta kestävän ja kauniin. Tämän kerroksen alla oleva keskikerros on aitoa puuta ja se on kiinnitetty vastakkaiseen suuntaan. Pohjakerros on taas puolestaan aitoa puuviilua, joka on laitettu samaan suuntaan kuin kulutuskerros. Nämä kolme kerrosta antavat parkettilattialle erinomaisen kestävyyden ja tekevät siitä todella vakaan. Näiden kerrosten ansiosta nämä parkettilattiat ovat myös vähemmän herkkiä kosteudelle ja ne pitävät muotonsa. Kaikkien kerrosten kyllästäminen, joka estää nesteiden tunkeutumisen, antaa lattialle vielä lisäsuojan.

Ter Hürne seisoo parkettilattioidensa laadun takana, ja siksi tämä valmistaja antaa jopa 30 vuoden takuun lattioille, jotka asennetaan koteihin. Tämä on myös todiste siitä, miten kestävät nämä parkettilattiat ovat. Niiden 3,5 mm paksu kulutuskerros antaa sinulle myös mahdollisuuden hioa lattiat vähintään kaksi kertaa (tarvittaessa), ilman että keskimmäinen kerros tulee näkyviin.

Parkettilattiat, jotka ovat hyväksi ympäristölle sekä terveydelle

Jos etsit parkettilattiaa, joka on valmistettu ympäristöystävällisesti, Ter Hürnen parkettilattiat ovat ehdottomasti erinomainen vaihtoehto sinulle. Yritys arvostaa luonnonmateriaalia ja käyttää siksi tuotannossaan puuta kestävästä metsätaloudesta. Yritys ei myöskään unohda terveyttäsi; joka vuosi Ter Hürne käy tietoisesti läpi ympäristöinstituutin suorittaman tiukan valvonnan. Uudet lattiat voivat todella saada sinut rakastumaan kotiisi uudelleen!

Monipuoliset mallit - Parkettilattiat jokaiseen makuun 

Ter Hürne tarjoaa sinulle laajan valikoiman erilaisia parkettilattioita, erilaisilla pinnoilla ja kuvioilla. Kiitos tämän on varmasti olemassa parketti, joka sopii yksilölliseen sisustustyyliisi. Jos pidät klassisesta sisustuksesta, maalaismaiset lattialaudat sopivat sinulle täydellisesti. Ne tekevät myös huoneesta suuremman! Joissakin malleissa on sileämmät pinnat, kun taas joissain on maalaismaisempi ilme, johon kuuluu enemmän halkeamia ja reikiä. 

Ter Hürne - Rakkaus yksityiskohtiin 

Ter Hürne tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ​​kaikille, jotka rakastavat kauniita parkettilattioita. Tämän valmistajan parkettilattiat ovat valmistettu valikoiduista puulajeista. Ne tuovat esiin materiaalin luonnollisen luonteen ja rakenteen, joka on yksilöllinen jokaiselle puulajille, ja joka tekee jokaisesta lankusta todella ainutlaatuisen. Voit myös valita kolmesta eri käsintehdystä pintakäsittelystä.

Parkettilattiat eri sävyissä - Ter Hürnen kokoelmat

Ter Hürne on luonut selkeät kokoelmat, jotta sinun olisi helpompaa löytää oikeat parkettilattiat sinulle. Jokaisella kokoelmalla on oma väripaletti ja nämä kaikki kauniit kokoelmat sisältävät myös parkettilattioita erilaisilla kuvioilla.

Unique Collection - Ainutlaatuinen valinta

Ter Hürnen parkettilattioiden kotoisat harmaat ja ruskeat sävyt heidän Unique Collection -mallistossaan antavat tilalle raikkaan ja kirkkaan ilmeen. Näille parkettilattioille on ominaista ainutlaatuinen pinta, joka luo uskomattoman luonnollisen tunteen.

Flemish Heritage Collection - Tyylikkäät parkettilattiat

Ter Hürnen Flemish Heritage Collection on tyylikäs kokoelma kauniita parkettilattioita. Tässä kokoelmassa Ter Hürne yhdistää taitavasti tunnetut mallit, kuten kalanruotoparketti, muiden kokoelmien luonnollisiin väreihin.

Grand Naturals Collection - Parkettilattiat kaikille tyyleille

Ter Hürne Grand Naturals Collection -kokoelman parkettilattiat tekevät vaikutuksen öljytyillä pinnoillaan ja "aidoilla" väreillään. Nämä parkettilattiat sopivat melkein mihin tahansa sisustustyyliin. Tämän kokoelman parkettilattioille on ominaista joukko erilaisia ​​kuvioita, ominaisuuksia ja rakenteita, jotka luovat täysin yksilöllisen sisustuksen.

Earth Collection - Ajattomat parkettilattiat

Earth Collection sisältää parkettilattioita maanläheisissä sävyissä, jotka luovat kotiin ajattoman ja maalaismaisen ilmapiirin. Näillä luonnollisilla parkettilattioilla on rauhoittava vaikutus ja ne luovat todella kutsuvan tilan. Tämän kokoelman väripaletti voidaan yhdistää täydellisesti Flemish Heritage Collectionin parkettilattioiden epätavallisempiin kuvioihin. Yhdessä ne luovat ihanan kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Heaven Collection - Parkettilattiat moderniin sisustukseen

Vaaleat sävyt ja ihana mattapinta ovat Ter Hürne Heaven Collection -kokoelman parkettilattioille ominaista. Ne luovat kutsuvan ilmapiirin ja tekevät huoneestasi rentouttavan keitaan, jossa kaikki viihtyvät. Malliston parkettilattiat sopivat täydellisesti moderniin ja tyylikkääseen sisustukseen.

Helppo vaihtoehto - Ter Hürnen lukkoponttijärjestelmä

Nykyään yhä useammat ihmiset haluavat ottaa remontin omiin käsiinsä. Ter Hürnen patentoitu CLICKitEASY-asennusjärjestelmä varmistaa sen, että et tarvitse vuosien kokemusta pystyäksesi asentamaan tämän valmistajan parkettilattiat. Yksittäiset lankut on helppo yhdistää muutamalla yksinkertaisella vaiheella, ja voit nopeasti nauttia uudesta parkettilattiasta. 

Kun asennat parkettilattiat uivana, sinun on myös asennettava eristematto sen alle äänieristyksen vuoksi. Jos haluat vakaammat lattiat voit tietenkin myös käyttää liimaa asennuksessa. Parkettilattiat voidaan myös yhdistää vesipohjaiseen lattialämmitykseen.

Löydä uudet parkettilattiat nyt BRICOFLORin verkkokaupasta!

Tutustu Ter Hürnen kauniisiin parkettilattioihin ja monipuolisiin kokoelmiin verkkokaupassamme. Jos et ole varma, mitkä parkettilattiat sopisivat parhaiten kotiisi, suosittelemme käyttämään ilmaista näytepalveluamme. Saat myös uudet parkettilattiat parhaaseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta. Jos tarvitset suurempia määriä, voimme tarjota sinulle myös yksilöllisen tarjouksen! Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme. Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää