Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Euroopan suurin lattioiden ja seinien verkkokauppa

Siirry BRICOFLOR-verkkokauppaan >

Meistä – Keitä me olemme!

Huoneiden suunnittelu on intohimomme -  perheyritys yli 30 vuoden kokemuksella

Internet on mullistanut jakelukanavia ja huomasimme vuonna 2006, että verkkokauppa on oikea tapa valmistautua tulevaisuuteen. Johtomme nuorin sukupolvi alkoi pienin askelin tutkia online-myyntiä pienellä nettikaupalla, joka tänä päivänä näyttää erittäin vanhanaikaiselta.

Laajennus: matka kansainväliseen seinä- ja lattiapäällysteiden verkkokauppaan

Vain lyhyen ajan kuluttua liiketoiminta kehittyi niin positiivisesti, että laitteisto- ja ohjelmistoinvestoinnit, samoin kuin uudet työntekijät, asettivat verkkokauppamme ammattimaisempaan ja tulevaisuuteen suuntautuneeseen vaiheeseen. Vain kaksi vuotta sen perustamisen jälkeen, vuonna 2008, huomasimme, että menestyvän Internet-kaupan ei pitäisi pysähtyä kansallisiin rajoihin. Siksi uskalsimme ranskalais-saksalaisen ystävyyden hengessä lähestyä ystäviämme Rein-joen toisella puolella - Ranskassa! Jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelun ja antaa verkkokaupallemme paikallisen värin à la française, perustimme tätä tarkoitusta varten oman yrityksen Pohjois-Ranskaan, jossa meillä on ainoastaan ranskalaisia työntekijöitä.

Vuonna 2010 perustettiin brittiläinen sivukonttori Bristolin ja Lontoon välille. Täällä huomasimme nopeasti, että brittien lattiamaku on varsin erilainen, mutta tämä oli meille hauska haaste, ja nyt kaikki britit saavat meiltä haluamansa ruskeat villamatot.

Koska houkutteleva sisustussuunnittelu voi olla osa Dolce Vitaa, laajensimme toimintaamme Italiaan vuonna 2012. Siitä lähtien kaikkien tyytyväisten asiakkaiden palautteet ovat levinneet Etelä-Tirolista Sisiliaan - molto bene!

Myös Itä-Euroopassa Internetistä on tullut tärkeä kauppakeskus viimeisten vuosien aikana. Emme tietenkään voineet jättää sitä huomioimatta - ja vuodesta 2016 lähtien olemme onnistuneesti laajentaneet Puolan toimistoa ja ylittäneet Tšekin rajan vuonna 2017.

Huomaavainen lukija huomaa nyt, että tarinasta puuttuu iso Euroopan maa, nimittäin Espanja. Ajattelimme "Vamos España", ja perustimme toimiston Valenciaan vuonna 2017. On sanomattakin selvää, että Itävalta ja Benelux-maat ovat saaneet omat toimistonsa, ja liiketoiminta kukoistaa siellä!

Vuonna 2020 aloitimme laajentamisen Suomeen ja Ruotsiin. Odotamme innolla yhteistyötä skandinaavien kanssa ja toivotamme teidät tervetulleiksi verkkokauppaamme, Morjens!

Olemme yritys, joka näkee itsemme suurena perheenä

Se, mikä alkoi pienenä perheyrityksenä Nordrhein-Westfalenissa, on kasvanut tasaisesti vuosien mittaan. Koko henkilökuntamme on jatkuvassa kommunikoinnissa keskenään. Säännölliset henkilöstötapaamiset ja hyvä työilmapiiri ovat meille yhtä tärkeitä kuin sukupolvien välinen vuorovaihtelu. Tiimimme sisältää nuoria ammattilaisia ​​sekä veteraaneja - koska tiedämme, että molemmat osapuolet voivat oppia toisiltaan. Meillä on myös ilo esitellä kaikkien alueidemme harjoittelijoita verkkokaupan työnkulkuun, ja siksi koemme toimistoissamme aina rauhallisen, monikulttuurisen rinnakkaiselon, josta vaan voi uneksia muualla. Henkilökohtaisen asiakaspalvelumme ansiosta tunnemme monia pitkäaikaisia ​​vakioasiakkaitamme ja yleiseurooppalaisia ​​vähittäiskauppiaitamme henkilökohtaisesti, ja heidän luottamuksensa ja suosituksensa ansiosta tarjoamme nyt tuotteitamme myös kysynnällä tavanomaisten valuma-alueittemme ulkopuolella.

Mikä tekee meistä niin menestyviä kansainvälisesti?

Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme suuren valikoiman ja korkeaa laatua. Siksi luotamme tuottajien ehdottomaan läpinäkyvyyteen lisätessämme tuotteita valikoimaamme. Suosimme valmistajia, jotka säännöllisesti tarkistavat tuotteensa ja alihankkijansa, taataksemme virheettömän laadun. Jotta voimme varmistaa tuotteidemme laadun, pidämme erityisen tärkeänä edustamiemme tuotemerkkien kestävää toimintaa ja huolellista tuotantoa.

Tuotteiden monimuotoisuus - hinnassa, suunnittelussa ja tehokkuudessa 

Olemme tietoisia siitä, että jokaisella asiakkaallamme on omat tarpeensa ja oma budjettinsa. Jotkut pitävät tyylikkäistä ja ylellisistä tuotteista, toiset pitävät ympäristöystävällistä tuotantoa erittäin tärkeänä elementtinä. Tämän takia voit suodattaa verkkokaupassamme olevia tuotteita, ja siten helposti käsitellä valtavaa valikoimaamme, joka on ainutlaatuinen Euroopassa. Päivitämme jatkuvasti varastossamme, jotta voisit aina ostaa uusimmat tuotteemme.

Vierailemme jokaisen vuoden alussa asianomaisilla messuilla. Niiden joukossaan on tietysti Domotex, maailman johtava matto- ja lattiamessu. Haluamme myöskin kertoa sinulle blogissamme, jotta et koskaan menetä mahdollisuutta toteuttaa projektisi optimaalisesti ja mahdollisimman edullisesti. Meiltä et koskaan löydä huonolaatuisia tuotteita, sillä teemme yhteistyötä vain valmistajien kanssa, jotka täyttävät korkeimmat laatustandardit ja näkevät itsensä sekä meidät premium-segmentissä. Siitä huolimatta lupaamme sinulle: BRICOFLORissa saat parhaat tuotteet parhaaseen hintaan!