MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Linoleumilattiat – Kestävä ja monipuolinen lattiavaihtoehto

Linolin historia lattianpäällysteenä on pitkä. Frederick Walton kehitti jo 1860-luvulla t&au…

lue lisää
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 | 35 Tuotteet

Forbo – Linoleumilattioiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja

Linolilattiapäällysteet ovat yksi ympäristöystävällisimmistä ja kestävimmistä lattioista. Linoleumin kaava on pidetty käytössä tähän päivään saakka, mutta sitä on kehitetty vielä paremmaksi. Tänä päivänä linoleumin tuotantoon käytetään yli 90 prosenttia uusiutuvia raakamateriaaleja esimerkiksi. Linoleumi kostuu melkein kaikissa tapauksissa pellavaöljystä, korkista, sahapuruista, puuhartseista, kalkkikivijauheesta sekä muista luonnonmateriaaleista. Forbo on maailman johtava lattiatuottaja ja tarjoaa laajan valikoiman linoleumikokoelmia. Nämä tuotteet ovat tunnettuja ympäristöystävällisyydestään, erinomaisesta kestävyydestään sekä helppohoitoisuudestaan. Esimerkiksi Forbo Marmoleum Click kokoelmasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia linoleumilattioita. Kokoelma sisältää linolilattioita 35 tyylikkäässä värissä sekä kuviossa. Nämä lattiat eivät vain sisällä luonnollisia materiaaleja, vaan näyttävät myös luonnollisilta kiitos puu- sekä kivikuvioiden. Sävyt kuten Pacific Beaches, Withered Prairie ja Trace of Nature antavat tilalle neutraalin parkettinäköisen lattian, joka sopii kaikkiin sisustustyyleihin. Ekologiset lattiapäällysteet ovat myös hyvin kestäviä, jotka tekevät linolista täydellisen korvikkeen aidoille puulattioille. Löydä nämä sekä monia muita Forbo linoleumilattioita BRICOFLOR:in verkkokaupassa ja inspiroidu lattiasi rajattomista mahdollisuuksista!

Tarkett – Viehättävät sekä ympäristöystävälliset linoleumilattiat

Tarkett tuottaa ympäristöystävällisiä, helppohoitoisia ja ekologisia linoleumilattiapinnoitteita. Huippuvalmistaja tarjoaa useita houkuttelevia kokoelmia, jotka tietenkin löydät verkkokaupastamme. Suurimmissa kokoelmissa on noin kymmenkunta houkuttelevaa värivaihtoehtoa, joista löydät helposti uuden ekologisen lattiasi, joka sopii juuri sinulle. Tarkett kiinnittää suurta huomiota linoleumilattioidensa käyttöalueisiin ja tarjoaa lattiavaihtoehtoja kaikkiin eri tiloihin, aina hiljaisiin huoneisiin sopivista lattioista, lattioihin jotka sopivat teollisuusalueisiin, joissa on vilkas liikenne. Korkealuokkaiset linolilattiat ovat ihanteellisia tiloihin, joissa on paljon liikennettä, kuten koulut, päiväkodit ja sairaalat. Näillä alueilla Tarkett Linoleum tekee vaikutuksen kestävyydellään, teknisillä ominaisuuksillaan ja linolin luonnollisilla bakteriostaattisilla ominaisuuksillaan.

Linoleumilattioita ajattomalla designilla monissa trendikkäissä väreissä 

Linoleumilattioita on nyt saatavana useissa eri malleissa verkkokaupassamme. Yksi linolin parhaita ominaisuuksia on sen kyky jäljitellä monia materiaaleja. Riippumatta siitä, jos etsit kaunista vaaleaa puuta jäljittelevää muotoilua taikka tummaa ja rustiikkia kivikuviota, löydät varmasti etsimäsi meiltä. Linoleumin kaikki eri designit antavat jokaiselle huoneelle aivan uuden tunnelman sekä ilmeen. Eri mallien ja värien ansiosta sisustustavoitteesi mahdollisuudet ovat rajattomat. Kiitos monien värivaihtoehtojen, on olemassa täydellinen korkealaatuinen linoleumilattia jokaiseen remonttiprojektiin! Yhdistelemällä eri kuvioita sekä värejä voit myös luoda aivan uniikin päällysteen. Löydä suuri linolimaailma BRICOFLOR:in verkkokaupasta nyt!

Suurin etu – Linoleumilattian uskomaton elinikä

Hyvä linoleumilattia on, kiitos pysyvän siteen alustaan, vahva lattiapäällyste, joka kestää vuosikymmeniä. PUR-pintakäsittely takaa pitkän sekä vahvan kestävyyden ja erittäin pitkän käyttöiän. Pintakäsittelyn ansiosta on myös helppo pitää ekologinen linolilattiapäällyste puhtaana.

Linolilattiat meidän BRICOFLOR verkkokaupassa

Tarjoamme laajan valikoiman linoleumia suurilta ja tunnetuilta eurooppalaisilta valmistajilta, Forbo ja Tarkett. Tarjoamme myös ilmaisen näytepalvelun, sillä ymmärrämme, että suuri valikoima voi vaikeuttaa tuotteen valintaa! Löydä uusi linoleumilattiasi BRICOFLOR-verkkokaupasta nyt!

Mistä linoleumilattiamme on tehty?

Linoleumi on ekologinen lattiapäällyste, joka on valmistettu pellavaöljystä, korkkijauhosta ja juutista. Linoleumilattiat ovat paitsi ekologisia myös erittäin kestäviä. Suurin osa linoleumilattioistamme myydään rullina, joiden leveys on 2 m, mutta meiltä löytyy myös "Tee Se Itse"-vaihtoehto. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa linoleumilattia asennettaan lukkoponttijärjestelmällä.

Mikä on linoleumilattian ja vinyylin ero?

Vinyylilattia ja linoli voi näyttää ensi silmäyksellä hyvin samanlaisilta, mutta erot ovat selvät, kun tutkii pinnoitteita tarkemmin.

Vinyyli on synteettinen materiaali, kun taas linoleumi on valmistettu luonnollisista raaka-aineista. Tuotteiden rakenteet eroavat myös toisistaan. Vinyylipinnoitteilla on nimittäin usein monikerroksinen rakenne – pohja- ja pintakerrokset eriävät, kun taas linoleumilattiat usein koostuvat ainoastaan yhdestä kulutuskerroksesta. Tämä rakenne tekee linolista erityisen kestävän, sillä ekologinen lattiapäällyste voidaan kiillottaa ja hioa useita kertoja.

Lattiat linoleumista ovat huomattavasti raskaampia kuin vinyylilattiat, ja siksi niitä on tarjolla vain 2 m rullina, kun taas vinyylilattioita voi ostaa myös rullina, joiden leveys on 4 m tai jopa 5 m.

Miksi valita linoleumilattia?

Linoli on erittäin kestävä materiaali, joka toimii täydellisesti tiloissa, joissa on vilkas liikenne, kuten kouluissa, toimistoissa ja sairaaloissa. Linolilla on myös luonnolliset bakteriostaattiset ominaisuudet.

Tämän ekologisen lattian edut ja ominaisuudet tekevät linolista houkuttelevan vaihtoehdon myös kotikäyttöön. Niille, jotka etsivät linoleumipinnoitetta kotiin, suosittelemme valitsemaan vaihtoehdon, jossa on lukkoponttijärjestelmä.

Miten linoleumilattia asennetaan?

On tärkeää suunnitella työ ennen kuin asennat uuden ekologisen linolilattiasi. Huoneiden, materiaalien ja aluslattioiden lämpötila on pysyttävä vähintään 18 ° C:essa. Anna kaikkien materiaalien sopeutua vähintään yksi yö ennen asennusta. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä ennen uuden ekologisen lattian asentamista, on puhdistaa ja tasoittaa pinta. Kun pinta on valmisteltu, voit aloittaa asentamisen. Linoleumilattiat voidaan asentaa joko liimaamalla tai lukkoponttijärjestelmällä. Linoleumilattiat lukkoponttijärjestelmällä ovat optimaalinen vaihtoehto kotikäyttöön. Nämä linoleumilattiat ovat myös uskomattoman helppo asentaa juuri tämän järjestelmän ansioista, mikä tekee asennuksesta lastenleikin.

Linolilattian liimaaminen on hieman vaikeampaa. Ensimmäinen vinkkimme on, että liiman kanssa ei kannata pihistellä! Tämä ekologinen lattiapäällyste vaatii paksun kerroksen liimaa, noin 1l liima per 3-4 m² linoleumia on sopiva määrä. On myös hyvin tärkeää, että liima on vielä märkää, kun linolimatto asetetaan lattialle. Huomaa, että ohut pinnoite vaatii täysin tasaisen pinnan jolle se asetetaan, sillä pienimmätkin epäsäännöllisyydet näkyvät muuten läpi.

Osta uusi linoleumilattiasi Bricoflor:ilta ja nauti uudesta lattiapäällysteestäsi useiden vuosien ajan!

Verkkokaupassamme tuhannet eri linoleumilattiat odottavat muuttoa sinun luoksesi antamaan kodillesi uuden ulkonäön ja ilmapiirin. Meillä on taatusti juuri sinun makuusi täydellinen linoleumilattia, etsitpä tummia puujäljitelmiä tai kauniita marmorikorikuvioita. Vain muutamalla hiirennapsautuksella voit löytää uuden ekologisen linolilattiapäällysteesi, joka toimitetaan kotiovellesi niin nopeasti kuin vain mahdollista. Jos haluat tarkemman kuvan valitsemastasi tuotteesta, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää hintatakuutamme tilauksen yhteydessä. Jos suunnittelet suurta rakennushanketta, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen meiltä. Henkilökuntamme auttaa myös mielellään sinua kaikessa, tuotteen valinnasta aina toimituskysymyksiin. Tilaa uusi linoleumilattia nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää