Close icon

Tapetit - Huone

Tapetit jokaiseen huoneeseen

Tapetit ovat ihanteellinen ratkaisu luovaan sisustussuunnitteluun, jossa on hyvä annos persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä. Värit, kuviot ja rakenteet tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia olohuoneen tai makuuhuoneen, teini- tai lastenhuoneen, kylpyhuoneen tai keittiön tyylikkääseen sisustamiseen.

Olohuoneen tapetit - Harmoniaa ja kodikkuutta

Olohuoneen tapetit tarjoavat puitteet, jossa mielikuvituksellasi ei ole rajoja - erilaiset tyylit, materiaalit ja ulkonäkö odottavat sinua luomaan yksilöllisen tunnelman kotiisi.

Aseta huonekalut ja kodin esineet kuin näyttämölle ja luo täysin uusi tyyli yksivärisellä tapetilla. Yksiväriset tapetit tarjoavat ihanteelliset puitteet omaperäisille sisustukselle ja mielikuvituksellisille kalusteille. Erilaiset tekstuurit ja haptiset ominaisuudet luovat erityisen lumoavan ulkoasun. Värit heijastavat henkilön luonnetta ja takaavat siten persoonallisen ilmeen. Esimerkiksi siniset tapetit muistuttavat merta ja saa olohuoneen näyttämään suuremmalta, kun taas harmaa tai betonimaisen näköinen tapetti sopii urbaaniin sisustustyyliin.

Erilaiset kuviotapetit eivät jätä toivomisen varaa - piditpä sitten hienostuneesta, romanttisesta, leikkisästä tai tyylikkäästä, eri valmistajat takaavat, että löydät olohuoneesi tyyliin sopivan ratkaisun. Raitatapetit luovat klassisen tunnelman, kun taas pohjoismaiset tapetit kutsuvat sinut seesteisyyteen. Lähde aikamatkalle barokkitapetin avulla tai koe diskotunnelma 70-luvun tapetin avulla - löydät taatusti oikean tapetin verkkokaupastamme.

Lastenhuoneen tapetit - Luovuutta ja uteliaisuutta

Lastenhuoneen tapetit takaavat luovuuden ja herättää jokaisen lapsen uteliaisuuden. Erilaiset motiivit ja kuviot kuvaavat lasten mitä erilaisimpia kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia ja takaavat rakastavan ja leikkisän ilmapiirin. Olipa kyseessä sitten valokuvatapetit, jotka kutsuvat sinut löytöretkelle ja herättävät seikkailunhalun, tai taiteellisesti suunnitellut mallit, jotka stimuloivat mielikuvitusta - lasten tapeteissa on niin monia luovia ja omaperäisiä koristeita, että jokaiselle lapselle löytyy oma tapetti.

Vinyylitapetit sopivat erityisen luoville ja vilkkaille persoonille, sillä ne ovat erityisen kestäviä ja ne voidaan puhdistaa kostealla sienellä.

Seinäpäällysteet ovat myös ihanteellisia nuorille. Teinin huoneen tapetit koostuvat siisteistä kuvioista ja ne luovat miellyttävän turvapaikan teini-ikäisille. Graffititapetit tai geometriset tapetit luovat modernin ja dynaamisen ilmeen ja luovat urbaania tunnelmaa nuorten huoneeseen.

Poikien huoneen tapetti - Seikkailuja ja uudenlaisia kokemuksia

Poikien tapetit tekevät vaikutuksen seikkailunhaluisilla motiiveilla ja omaperäisillä kuvioilla. Kaikenlaiset ajoneuvot ovat erityisen suosittuja poikien keskuudessa. Autot, kaivinkoneet, paloautot, helikopterit, raketit ja traktorit hurjastelevat lastenhuoneessa ja takaavat luovan leikin ja uteliaisuuden. Poikien huoneen tapetti tuo lapsesi hieman lähemmäksi maailmaa ja luo leikkisän ja rakastavan ilmapiirin. Autoja ja kaivinkoneita sisältävät motiivit sopivat tietysti myös tyttöjen huoneeseen.

Tapettiboordit ovat myös hyvä valinta lastenhuoneeseen. Ne lisäävät omaperäisiä korostuksia, mutta eivät näytä sekavilta ja jäsentävät huonetta.

Tyttöjen huoneen tapetti - Rohkeutta ja luovaa ajattelua

Pienille keijuille, prinsessoille ja eläinfaneille tarjoamme tyttöjen tapetteja, joissa on rakkaudella suunniteltuja kuvioita. Satumaiset kuviot stimuloivat mielikuvitusta ja rohkaisevat luovaan ajatteluun. Puun näköinen tapetti, jossa on söpöjä maatilan eläimiä, herättää luonnon henkiin, pisteitä ja chihuahuoja sisältävä tapetti on moderni, ja prinsessoja ja linnoja sisältävät mallit luovat leikkisää ja kuninkaallista tunnelmaa ja tekevät lapsestasi mitä ikinä he haluavatkin olla.

Vauvan huoneen tapetit - Makeat unet ja rauhoittava tunnelma

Tapetit sopivat myös hyvin pienille. Hienovaraisissa ja hillityissä sävyissä, joissa on söpöjä kuvia, vauvan huoneen tapetit edistävät rentoutumista ja rauhallista unta. Makeat unet ja rakastava ympäristö täynnä harmoniaa voidaan luoda tapeteilla, joissa on lumoavia motiiveja, kuten vauva-eläimiä, kirjaimia tai yksisarvisia, jotka toivottavat lapsesi tervetulleeksi kotiin.

Makuuhuoneen tapetit - Romantiikkaa, rentoutumista ja syvää unta

Makuuhuoneeseen on hyvä valinta rauhoittava tapetti, joissa on klassisia kuvioita. Mutta myös epätavallisemmat tapetit, kuten höyhenillä tai linnuilla koristellut tapetit, takaavat rentouttavan tunnelman. Päästä irti ja rentoudu kirkkaiden ja kevyiden kuvioiden avulla. Makuuhuoneen tapetit sinisessä väriskaalassa takaavat levollisen unen ja loma-fiiliksen.

Kukkatapetit sopivat makuuhuoneen romanttiseen tunnelmaan. Hienovaraiset kukat, tyylikkäät lehdet tai barokkitapetiksi tulkitut kukkakimput luovat lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin.

Kosteiden tilojen tapetit - Tapetti laatoituksen sijaan

Yleensä tapetit sopivat myös keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Materiaaliin on kuitenkin kiinnitettävä huomiota, sillä kaikki tapetit eivät sovellu asennettaviksi kosteisiin tiloihin. Lisäksi tapettia ei saa kiinnittää suihkun välittömään läheisyyteen.

Kuitukangastapetit soveltuvat hyvin keittiöön tai kylpyhuoneeseen, koska ne läpäisevät ilmaa ja höyryä. Kylpyhuoneen tapetit koostuvat useimmiten kuitukankaasta, joten ne ovat hyvin mittapysyviä. Tämä tarkoittaa, että ne eivät laajene eikä supistu, ja se on erittäin helppo asentaa, koska liima voidaan levittää suoraan seinälle.

On kuitenkin muistettava, että vinyylipinnoite estää tätä kykyä, ja tapetti on silloin hieman alttiimpi homeelle. Vinyylitapetin etuna on kuitenkin se, että pinta voidaan puhdistaa, koska pinnoite on erittäin kestävä.

Keittiön tapetit - Todellinen herkku

Keittiöön on saatavana lukuisia malleja ja ulkoasuja. Laattatapetti on edullinen vaihtoehto kalliille laatoille. Näissä on usein kevyt vintage-tunnelma. Itämaiseksi tapetiksi tulkittu laattatapetti tuo sisustukseen ripauksen eksotiikkaa. Luo uusia reseptejä ja kokkaa yhdessä ystävien tai perheen kanssa miellyttävässä ilmapiirissä keittiön tapetin ansiosta.

Erityinen kohokohta keittiön tapettien maailmassa on kuitenkin keittiötapetit, jossa on kutsuvia sanontoja ja kirjaimia. Värikkäät kirjaimet tummalla pohjalla tuovat mieleen viehättävien ranskalaisten bistrojen edessä olevat ruokapöydät, kun taas kasvit tuovat keittiöön raikkaan tuulahduksen ja kutsuvat sinut kokkaamaan. Kivitapetit sopivat myös täydellisesti tekemään keittiöstä paikan, jossa voi viipyä, ja luomaan modernin Michelin-tähtiravintolan tunnelman.

Kylpyhuoneen tapetit - Rentouttava tunnelma

Päästä irti, rentoudu ja ota hetki vapaata - se on helppo tehdä, kun kylpyhuoneessa on oikeanlainen tapetti. Erilaiset mallit tekevät kylpyhuoneestasi spa-alueen kuin luksushotellissa.

Buddhan tai bambujen kaltaiset kuviot viittaavat rentoon tunnelmaan ja luovat meditatiivisen tunnelman. Itämaiset tapetit tuovat kotiisi ripauksen esoteerisuutta. Kukkaiset tapetit, kuten viidakko- tai lehtitapetit, kutsuvat sinut unelmoimaan ja vievät sinut tutkimusmatkalle sademetsän läpi.

Jos kaipaat tilaasi arvokkuutta tai haluat tilasi olevan simppeli, betonitapetit ovat erinomainen vaihtoehto tyylikkään kylpyhuoneen luomiseen teolliseen tyyliin tai jos haluat hienostuneen ilmeen valitse marmoritapetit. Ne ovat edullinen mutta aidon näköinen vaihtoehto aidolle marmorille. 

Toimiston tapetit - Keskittynyt ilmapiiri

Tapetit ovat erinomainen seinäpäällyste kotiin, mutta niitä voidaan käyttää myös toimistoissa tai kaupallisissa tiloissa, kuten ravintoloissa, hotelleissa tai myymälöissä, luomaan erityistä tunnelmaa, jossa voi viipyä pienellä vaivalla.

Toimistossa yksiväriset tapetit ja hillityt geometriset tapetit sopivat erityisen hyvin keskittymisen ja luovuuden varmistamiseen. Toimiston tapetit -kategoria koostuu tyylikkäistä sävyistä, kuten harmaasta, sinisestä ja taupesta, luovat ammattimaisen ilmapiirin, ja epätavalliset mutta hillityt mallit ja rakenteet takaavat omaperäisyyden ja rauhallisuuden. Dynaamiset rakenteet tai 3D-tapetit ovat nykyaikaisia katseenvangitsijoita mihin tahansa toimistoon.

Kaupallisiin tiloihin sopii lähes mikä tahansa sisustus yrityksestä riippuen. Sairaaloihin tai seiniin, jotka joutuvat kovalle kulutukselle alttiiksi, vinyylitapetit ovat kuitenkin itsestään selvä valinta, sillä ne ovat erittäin kestäviä ja kestävät kulutusta.

Tapetit jokaiseen huoneeseen BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Valitse yksilöllinen tapettisi ja hyödynnä lukuisia etuja verkkokaupassamme. Olipa kyseessä olohuone tai makuuhuone, ruokailutila tai toimisto, lastenhuone tai kylpyhuone - meiltä löydät taatusti oikean tapetin, joka saa huoneesi loistamaan uudessa valossa! Parhaan hintatakuumme ansiosta seinäsi loistavat, mutta myös sinä itse, koska tarjoamme sinulle tyylikkäitä tapetteja jokaiseen huoneeseen parhaaseen hintaan.

Jos haluat saada käsityksen uudesta tapetistasi läheltä, käytä ilmaista näytepalveluamme, niin lähetämme sinulle näytteen suosikkitapetistasi. Näin voit vakuuttua seinäpäällysteidemme houkuttelevista malleista ja korkeasta laadusta mukavasti kotisohvaltasi käsin.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Olemme käytettävissäsi sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää