LEHTITAPETIT- TUO LOMAFIILIS KOTIISI!

Haluatko rentoutua ja tuntea olosi levolliseksi kuin olisit lomalla? Tai kuvitella olevasi rannalla palmujen ympär&ou…

lue lisää
-45%
origin-claim
20 / 363 Tuotteet

Lehtitapetit - Tuo lomafiilis kotiisi!

Lehtitapetteja on saatavilla eri valmistajilta kaikissa muodoissa, väreissä ja erilaisissa variaatioissa. Voit valita eri muotoisista palmunlehdistä hillityissä sävyissä tai esimerkiksi räväkän vihreän sävyissä. Lehtitapetit tuovat aina lomatunnelman, meren tuoksun ja lämpimän tunnelman - myös talvella.

Lehtitapetit - Merellinen tunnelma

Nauti merinäköalasta ja unohda seinien asettamat rajat. Suunnittele eri huoneet houkuttelevilla palmuilla ja lähde matkalle. Balilta Havaijille - palmuja sisältävä tapetti takaa sinulle monipuolisen sisustuksen ja nuorekkaan viehätyksen.

Klassinen lehtitapetti on todella trendikäs ja kiehtoo syvänvihreällä väripaletilla ja tyylikkäästi suunnitelluilla palmunlehdillä. Maanläheisen sävyinen vihreä tapetti kannattaa yhdistää kultaisiin yksityiskohtiin, jolloin värimaailma huokuu modernia ja raikasta olemusta. Vihreiden sävyjen aistikkaiden kuvioiden lisäksi lehtitapetit tarjoavat myös värikkäitä ja kukkaisia kuvioita sekä geometrisia kuoseja.

Luo oma hyvinvoinnin keitaasi ja käytä lehtitapetin eksoottisen maailman erilaisia yhdistelmämahdollisuuksia. Rauhoittavat kuviot sopivat myös toimistoihin, sillä voit antaa tilaan rauhoittavan yleisilmeen, jossa on keskittynyt, mutta rento tunnelma.

Lähde tutkimusmatkalle sademetsän läpi ja näe viidakon villieläimet ja kasvisto. Papukaijat ja orkideat tuovat ripauksen eksotiikkaa ja ylellisyyttä. Valikoimasta löytyy myös lastenhuoneen tapetit, joissa palmujen lisäksi seikkailee dinosauruksia. Myös lintutapetit sopivat yhteen lehtitapettien kanssa, joiden yhdistelmällä luot viihtyisän ja leikkisän ilmeen.

Lehtitapetit - Uuden tapettisi materiaalit

Tapetin tukimateriaali ja pintamateriaali eritellään toisistaan, sillä tukimateriaali määrittää esimerkiksi kiinnitystavan ja pintamateriaali puhdistuksen. Uusi lehtitapettisi voi olla paperi- tai kuitukangastapetti. Kuitukangastapetti on kestävä, paloturvallinen ja se voidaan helposti kiinnittää seinään, koska liima voidaan levittää suoraan seinälle. Lisäksi tekstiilikuidut ovat ilman- ja höyrynläpäiseviä, joten hyvä sisäilmasto on taattu.

Paperitapetti on erittäin edullinen vaihtoehto kuitukangastapetille, mutta se ei ole aivan yhtä kestävä ja vaatii hieman liotusaikaa. Se on kuitenkin ympäristöystävällinen lehtitapetti, jonka pinta voidaan painaa, kohokuvioida tai rypistää.

Pinnan osalta voit valita vinyyli- tai rakennetapetin, jotka eroavat toisistaan ulkonäöltään, tuntumaltaan ja hoidoltaan.

Vinyylitapetti: Lehtitapetin kestävä versio

Vinyylitapetin kestävyys perustuu useaan kertaan lämmitettyyn vinyylipinnoitteeseen, joka on levitetty tukimateriaalin päälle. Vinyylitapetti on kulutusta kestävä sekä erittäin valonkestävä ja värikylläinen. Tapetin likaantuessa, ota kostea sieni ja hankaa varovasti lehtitapettia, niin että se näyttää taas uudelta. Valonkestävyys takaa, että voit sijoittaa tapetin huoneeseen, jossa siihen kohdistuu suoraa auringonvaloa eikä se haalistu silloinkaan.

Tekstuurinen tapetti: Suotuisa vaihtoehto

Hieman edullisempi vaihtoehto on tekstuurinen tapetti. Myös tässä on kyse korkealaatuisista tapeteista, joissa on korkea valonkestävyys. Voit kuitenkin valita tukimateriaalin kuitukankaasta tai paperista. Näissäkin tapeteissa voi olla vinyylipinnoite, jota ei kuitenkaan ole käsitelty aivan yhtä voimakkaasti kuin itse vinyylitapettia. Paperitapetti tekee yleensä vaikutuksen rypytetyllä, kohokuvioidulla tai painetulla rakenteella, joka myös hengittää.

Lehtitapetin asentaminen seinälle

Tarvitset lehtitapetin kiinnittämiseen vain tavanomaiset tapetointitarvikkeet: telan ja tapetointiharjan, tikkaat, taittomitan ja vesivaa'an, tapetointipöydän, tapettiliisterin, tikun ja ämpärin liisterin sekoittamista varten sekä mielellään saumausrullan.

Ennen uuden tapetin hankkimista sinun on kuitenkin mitattava seinäsi, jotta voit tilata tarvittavan määrän tapettirullia. Tilaa mieluummin yksi tapettirulla enemmän, koska tapettia saattaa mennä kuvion vuoksi paljon leikkausjätteisiin.

Kun kaikki materiaalit ja tarvikkeet ovat valmiina, voit aloittaa ensimmäisen vaiheen. Tämä on riippumaton valitusta tukimateriaalista. Leikkaa tapetit mittojen mukaan ja lisää mittoihin noin viisi senttimetriä. Huomio: jo leikatessa on otettava huomioon tapetin kuvio ja sen asettuminen. Leikkaamisen jälkeen laita leikatut tapettivuodat sivummalle odottamaan.

Kuitukangastapetin asentaminen

Kuitukangastapetti on paljon kestävämpi kuin paperitapetti, eikä se vaadi liotusaikaa. Asentaessasi kuitukangastapettia voit levittää liisteriä suoraan seinälle.

 1. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan, kunnes saavutat halutun koostumuksen.
 2. Levitä liimaa tapetoitavalle seinälle telan avulla.
 3. Ota nyt ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaa vasten.
 4. Sivele tapetti tiukasti seinälle tapettiharjalla.
 5. Katkaise nyt ylimääräinen osa saksilla tai veitsellä. Pidä mielessä, että materiaali on kestävää ja siksi sitä ei ole helppo leikata.
 6. Ota kuvio huomioon ja kiinnitä seuraavat kaistaleet seinään samalla tavalla.
 7. Jos vuotien väliin muodostuu saumoja, voit yksinkertaisesti tasoittaa ne saumausrullalla.

Paperisen lehtitapetin kiinnittäminen seinään

Paperitapetin kanssa on kiinnitettävä huomiota liotusaikaan, joka alkaa heti, kun tapettivuodat on käsitelty liisterillä. Liotusaika on pidettävä samana, ja sen on oltava noin 5-10 minuuttia. Lisäksi tapettivuotia on käsiteltävä suunnilleen samalla määrällä liisteriä, muuten tapetissa voi olla eroja. Huomaa myös, että paperi on herkempää liotuksen jälkeen ja voi revetä helposti.

 1. Kun olet sekoittanut liisterin, laita liisteriä ensimmäiselle tapettivuodalle.
 2. Tästä alkaa liotusaika
 3. Kun liotusaika on kulunut, ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta tapetin reunat seinää ja katon reunaa vasten.
 4. Tartu nyt tapettiharjaan ja sivele tapetti hitaasti ja varovasti seinälle. Varmista vielä kerran, että se todella pysyy tiukasti kiinni seinässä.
 5. Liimaa nyt kaistaleen alempi puolisko ja sivele se varovasti tapettiharjalla seinälle.
 6. Leikkaa nyt varovasti ylimääräinen osa pois. Muista tässä vaiheessa, että materiaali on kosteaa ja siksi vähemmän kestävää.
 7. Toimi samalla tavalla muiden vuotien kanssa. Jos tapettivuotien väliin syntyy aukkoja, voit yksinkertaisesti tasoittaa ne saumausrullalla.

Lehtitapetit - Näyttäviä ja yksinkertaisempia malleja tunnetuilta valmistajilta

Monet eri valmistajat haluavat antaa tunteen rantalomasta jokaiselle palmujen kera. Siksi sinulla on valinnanvaraa etsiessäsi sisustukseesi sopivaa lehtitapettia. Erilaiset tyylit, värit ja muodot odottavat sinua verkkokauppamme lukuisissa mallistoissa. Tunnetut valmistajat, kuten A.S. Création tai Livingwalls, herättävät sinun lomafiiliksen.

A.S. Création - Taatusti laadukkaat lehtitapetit

Kansainvälisesti tunnettu valmistaja A.S. Création esittelee joka vuosi nykyaikaisimpia malleja ja värimaailmoja. A.S. Création ei tietenkään jättänyt lehtitapettien trendiä välistä ja tekee vaikutuksen omilla uusilla nuorekkailla tapeteillaan. Valikoimasta löytyy sekä hillittyjä malleja, että räväkämpiä ja moniulotteisempia malleja. Puolestaan kukkatapetit tuovat rauhaa ja romantiikkaa makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen tapettien kaveriksi.

Livingwalls - Lehtitapetit jokaiseen makuun

Livingwalls-brändi on viime vuosina tehnyt itsestään tunnetun, aivan kuten emoyhtiö A.S. Création. Livingwalls edustaa monipuolisuutta ja luovuutta, mikä näkyy upeasti myös sen eri tapeteissa. Lukuisat yhteistyösopimukset muiden tunnettujen valmistajien ja suunnittelijoiden kanssa tarjoavat erilaisia ja mielikuvituksellisia malleja.

Tilaa lomatunnelma lehtitapetin muodossa netistä!

Valitse eksoottinen lehtitapettisi ja hyödy parhaasta hintatakuustamme. Verkkokaupastamme löydät edullisia, mutta laadukkaita tapetteja tyylikkäissä malleissa.

Jos pohdit vielä väriä tai kuosia, ja haluat olla varma valinnastasi, käytä näytepalveluamme. Lähetämme sinulle näytteen tapetistasi ja näytekappaleiden saapuessa voit kokeilla valitsemiasi vaihtoehtoja ja vakuuttua valinnastasi.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta olemme käytettävissäsi!

Plus icon lue lisää