MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Tekstiililaatat - käytännöllinen vaihtoehto lattioillesi

Tekstiililaatat oli alun perin tarkoitettu huoneisiin, joissa on paljon liikennettä, mutta viime vuosina laatoista on…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 | 349 Tuotteet

Mattolaattojen loputtomat edut

Mattolaattojen ainutlaatuinen valmistusprosessi takaa tukevuuden, pehmeyden ja joustavuuden kohtuulliseen hintaan. Lisäksi suurin osa valmistajistamme suhtautuvat ympäristöturvallisuuteen erittäin vakavasti, mikä tarkoittaa, että monet tuotteet eivät ole vain kierrätettäviä käytön jälkeen, vaan myös valmistettuja kierrätetyistä materiaaleista.

Tekstiililaattojen asennus

Tuotteiden käytännöllisen ja helposti käsiteltävän suunnittelun ansiosta asennusprosessi ei voisi olla helpompi. Irrotettavat mattolaatat ovat erityisen käytännöllisiä asentaa; raskas paino ja vakaa tuki tekee prosessista nopeamman kuin voit kuvitella.

Nämä laatta ovat myöskin ekologinen ratkaisu, sillä ne eivät tarvitse mitään vaarallista kemikaali-liimaa asentamiseen. Suuremmille ja vilkkaammille alueille, suositellaan kuitenkin liiman käyttöä, jotta lattia pysyy paikoillaan niin kauan kuin mahdollista.

Itsekiinnittyvät matot ovat yhtä helppoja asentaa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on poistaa suojus laatasta ja painaa se lattiaan. Nämä laatat soveltuvat paremmin rauhallisimmille alueille ja ovat edullisia ja laadukkaita ratkaisuja jokaisen kotiin.

Tekstiililaattojen poistaminen ja vaihtaminen

Mattolaattojen poistaminen on yhtä helppoa kuin niiden asentaminen. Jos laatta tuhoutuu jostain syystä, se voidaan vaihtaa tarvitsematta repiä puolta lattiaa irti samalla. Laattojen puhdistus on myös erittäin ongelmatonta ja helppoa.

Ekologinen vaihtoehto

Me pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman mattolaattoja alan parhaimmilta valmistajilta. Suurin osa valmistajista työskentelee jatkuvasti ympäristöasioiden parissa ja yrittää tehdä tuotteistaan ​​mahdollisimman ekologisia. Siksi monet tuotteet ovat valmistettu kierrätysmateriaaleista, jotka tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä.

Kotiin ja julkisiin tiloihin

Tekstiililaatat on jaettu luokkiin, jotta löydät helposti tarpeitasi vastaavan tuotteen. Meillä on tuotteita kaupallisille alueille, joilla on paljon liikennettä, samoin kuin koteihin ja muihin hiljaisempiin tiloihin.

Kodin laatat ovat yleensä pehmeämpiä ja ylellisempiä. Saksalaisella valmistajalla Schatexilla on fantastinen valikoima tekstiililaattoja, jotka on mukautettu kodin tiettyihin huoneisiin.

Heuga- modernit ja korkealaatuiset tekstiililaatat

Hollantilainen Heuga keskittyy laatuun, kestävyyteen ja muotoiluun. Heidän nykyaikainen valmistusprosessi ja tuotteet asettavat heidät alan suosituimpien yritysten kärkeen. Heugan irrotettavat tekstiililevyt voidaan tehdä entistä kestävämmäksi yhtiön omalla liimalla: TacTiles Carpet Tile Adheisive

Interface - julkisten tilojen vaihtoehto

Interface vastasi Heugan tekstiililevyjen tuotannon vuosina 2016/17. Tämän seurauksena Interface päätti lopettaa kodin tekstiililevyjen tuotannon, mutta he tuottavat yhä tuotteita liiketiloihin.

Interface on maailman johtava ekologisten lattiavaihtoehtojen tuottaja. Heillä on monen vuoden kokemus työpaikkojen ja muiden kaupallisten tilojen tekstiililaatoista. Tuotteet tunnetaan äärimmäisestä joustavuudestaan, luovista malleistaan ​​ja sitoutumisestaan ​​suojelemaan ympäristöä ja auttamaan säilyttämään maailmaa sellaisena kuin se on tuottamatta enemmän jätettä ja vahingoittamatta luontoa.

Schatex-laaturatkaisuja kaikkialle

Schatex on saksalainen valmistaja, jolla on erittäin korkealaatuisia ja edullisia tuotteita. Schatex valmistaa kestäviä tekstiililevyjä kaupallisiin tiloihin sekä pehmeitä ja viihtyisiä kodin lattiavaihtoehtoja. Halvalla hinnalla saat laadukkaita laattoja, jotka sopivat toimistoon ja kotiin.

BRICOFLOR, täällä sinua varten

Kuten ehkä jo tiedät, meillä on uskomattoman suuri valikoima tyylejä lukemattomissa väreissä ja malleissa. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa uusia tekstiililaattoja nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää