MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Schatex Smartline ''1914 Antrasiitti''Image maximise icon
Schatex Smartline ''1914 Antrasiitti''Image maximise icon
Schatex Smartline ''1914 Antrasiitti''Image maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

(1)
Brand claim
  • Liukuestetty
  • Nopea ja helppo asennus
  • Täydellinen vaihtoehto allergikoille
  • Kestää kovaa käyttöä
-25 %
7,85 € per tekstiililaatta
5,85 €per tekstiililaatta
23,40 € per m²
SALE
Delivery icon
Toimitus: 

29,50 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.10 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 7 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Schatex Smartline ''1914 Antrasiitti''

Schatex Smartline -mallisto yhdistää tyylin, kestävyyden ja turvallisuuden. Nämä kaupalliset tekstiililaatat toimivat täydellisesti kaikissa toimistoissa, hotellihuoneissa ja tavarataloissa. Jos etsit kodillesi erittäin kestävää lattiavaihtoehtoa, Smartline-laatat ovat ihanteellinen ratkaisu sinulle. Voit käyttää näitä laattoja kellarissa tai jopa autotallissa.

Laatat ovat saatavilla viidessä tyylikkäässä värissä, syvästä sinisestä sävystä lämpimään beigeen. Tekstiililaatat ovat irrotettavissa, mikä tarkoittaa, että ne voidaan helposti poistaa ja järjestää uudelleen. Jos olet kyllästynyt huoneesi ulkoasuun, voit sekoittaa ja sovittaa värejä luodaksesi ainutlaatuisia kuvioita ja malleja. Laattojen mitat ovat 50 x 50 cm, joten niiden käsittely ja järjestäminen on helppoa.

Nämä tekstiililaatat kuuluvat AC-luokkaan 32, mikä tarkoittaa, että lattiat sopivat myös vilkkaille alueille. Pinta on erittäin korkealaatuinen ja valmistettu kestämään kulutusta. Nämä tekstiililaatat, joiden kokonaispaino on 3500 g / m², ovat liukuestettyjä. Raskaan painonsa ansiosta niitä ei tarvitse liimata kiinni lattiaan. Voit käyttää kaksipuolista teippiä kiinnityksen, jos haluat ylimääräistä kestävyyttä. Voit kiinnittää laatat myös käytännöllisellä TacTiles-teipillä, joka on saatavana verkkokaupastamme.

Nämä Schatex tekstiililaatat kuuluvat myös paloluokkaan Cfl-s1, mikä johtaa tulipalon sattuessa vähäiseen, myrkyttömään savuun. Tämä takaa erinomaisen turvallisuustoiminnon kaikkiin tiloihin. Voit huoleti käyttää lattialämmitystä pelkäämättä, että laatat vahingoittuvat. Matot sopivat myös allergikoille ja ihmisille jotka ovat herkkiä pölylle. Maton kuidut vangitsevat pölyhiukkaset ja estää niitä näin ollen lentelemästä ilmassa, mikä puolestaan parantaa ilmanlaatua.

Tekniset tiedot
Arrow icon