MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Bennett & Jones - Ainutlaatuisia parketteja

Bennett & Jonesin ylelliset parkettilattiat ovat parhaista parhaimpia! Tämä uusi yritys edustaa brittilä…

lue lisää
1 - 20 | 23 Tuotteet

Pieni, mutta uskomaton valikoima parkettilattioita

Muilta valmistajilta voit löytää melko laajoja kokoelmia parkettilattioita, mutta Bennett & Jones ovat tarkoituksella rajoittaneet valikoimaansa, voidakseen valmistaa mahdollisimman hyviä tuotteita. Pienemmän valikoiman ansiosta he voivat antaa jokaiselle mallille yhtä paljon huomiota ja siten yksilöllisen luonteen. Kaikki Bennett & Jonesin parkettilattiat ovat todella harkittuja mestariteoksia, pienimpään yksityiskohtaan saakka. Bennett & Jonesin parkettilattiat saavat henkilökohtaisen kosketuksensa kiitos monen eri tuotantovaiheen. 

Bennett & Jones näyttävät myös asiantuntemuksensa upealla ja tarkalla puuntyöstöllä. Eri tekniikoiden avulla he onnistuvat luomaan upeasti muotoiltuja tuotteita. Merkin parkettilattiat erottuvat joukosta käsintehtyjen aksenttien ansiosta, jotka antavat lankuille uniikin ulkonäön. Bennett & Jonesin asiantuntemus ja kokemus perinteisestä käsityötaidosta ja heidän uskomaton osaamisensa näkyy kaikissa heidän tuotteissaan, mitään yksityiskohtaa ei jätetä sattuman varaan. Bennett & Jonesin täydelliset parkettilattiat ovat oikea valinta kaikille, jotka arvostavat poikkeuksellista ammattitaitoa sekä ylellistä muotoilua.

Suurin inspiraatio Bennett & Jonesin parkettilattioiden takana on brittiläinen elämäntapa ja sisustustyyli. Tuotemerkki haluaa, että heidän valmistamat parkettilattiat heijastavat tätä neljässä mallistossa, jotka kaikki ovat ainutlaatuisia. Tällä tavalla Bennett & Jones luo selkeän linjan, ja jokainen löytää varmasti täydelliset parkettilattiat, jotka sopivat omaan makuun heidän mallistoistaan. Parketti on täydellinen lattiaratkaisu, jos pidät luonnollisesta sekä laadukkaasta ulkonäöstä!

Shire Landscapes kokoelma arvostaa perinteitä

Shire Landscapes kokoelmallaan Bennett & Jones haluaa näyttää arvostustaan perinteitä kohtaan. Nämä parkettilattiat yhdistävät eri alueiden kauniit perinteet sekä modernin muotoilun. Tämän kokoelman parkettilattiat huokuvat korkeaa laatua, ja ne luovat todella kotoisan tunnelman. Shire Landscapes kokoelman parkettilattiat koostuvat kodikkaista ruskeista, tummista ja neutraaleista harmaista lattioista. Nämä parkettilattiat sopivat täydellisesti sekä moderneihin että klassisesti sisustettuihin koteihin.

London Calling – Kaupungin inspiroimat parkettilattiat  

Englannin uskomaton pääkaupunki on toiminut inspiraationa Bennett & Jones London Calling kokoelmalle. Tämän kokoelman parkettilattiat ovat yhtä kovaäänisiä ja uniikkeja kuin Lontoo. Jos etsit hieman hienovaraisempaa lattiaa, pehmeän harmaan tai kutsuvan beigen väriset parkettilattiat voivat olla täydellinen valinta! 

Britain’s Finest – Ajattomat parkettilattiat

Britain’s Finest kokoelma tarjoaa sinulle kauniin valikoiman ajattomia parkettilattioita. Kokoelma edustaa Ison-Britannian monimuotoisuutta hienovaraisella ja tyylikkäällä muotoiluillaan. Nämä parkettilattiat ovat myös todellisia katseenvangitsijoita. Kokoelman punaisena lankana toimii parkettilattioiden rikkaat ruskeat sävyt. Kiitos näiden uskomattomien ruskeiden sävyjen, kokoelman parkettilattiat sopivat useimpien värien kanssa! 

Grand Houses – Kuninkaalliset parkettilattiat

Bennett & Jonesin Grand Houses kokoelma heijastaa Ison-Britannian historiaa monarkiana sekä sen hallitsijoiden kuninkaallisia elämiä. Kokoelman vaalean sävyiset parkettilattiat tekevät jokaisesta huoneesta kodin kruununjalokiven. Nämä parkettilattia voidaan myös asentaa helposti ja ne ovat uskomattoman kestäviä. Grand Houses on todella tyylikäs ja kaunis kokoelma! 

Bennett & Jones-parkettilattioiden asettaminen

Sinun ei välttämättä tarvitse palkata ammattilaista asentamaan Bennett & Jonesin parkettilattioita. Näiden parkettilattioiden käytännöllisen lukkoponttiasennusjärjestelmän ansiosta jopa harrastekäsityöläiset voivat asentaa parkettilattiat itse, siihen ei edes tarvita erikoistyökaluja tai liimaa! Kun asennat parkettilattiat uivana, sinun on myös asennettava eristematto sen alle äänieristyksen vuoksi. Parkettilattiasta riippuen voit myös yhdistää osan niistä vesipohjaiseen lattialämmitykseen. 

Tilaa uudet Bennett & Jonesin parkettilattiat nyt BRICOFLORin verkkokaupasta!

Bennett & Jones-parkettilattiat tarjoavat sinulle laadukkaan ja uskomattoman muotoilun. Tutustu näihin kauniisiin lattioihin nyt verkkokaupassamme! Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös nämä upeat lattiat parhaaseen hintaan. Jos et ole aivan varma, mitkä parkettilattiat sopivat parhainten kotiisi, suosittelemme että käytät ilmaista näytepalveluamme. Jos tarvitset suuria määriä, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen! Asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten, jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme. Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme.

Plus icon lue lisää