MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Bennett & Jones Britain's Finest "Oak No. 10 Armstrong"Image maximise icon
Bennett & Jones Britain's Finest "Oak No. 10 Armstrong"Image maximise icon
Image maximise icon
  • Klassisesti muotoiltu parkettilattia
  • Öljytyllä pinnalla
  • 30 vuoden valmistajan takuu
  • Voidaan yhdistää lämminvesilattialämmitysjärjestelmiin.
70,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Bennett & Jones Britain's Finest "Oak No. 10 Armstrong"

Jos etsit parkettilattioita klassisella tyylillä, löydät takuulla etsimäsi eksklusiivisen Bennett & Jones -tuotemerkin uudesta Britain's Finest -mallistosta. Tässä mallistossa yhdistyvät tyylikkäät mutta myös rustiikkiset parketit, joten voit mukauttaa sen täysin omaan makuusi. Kaikki parketit ovat 190 cm pitkiä ja 19 cm korkeita, ja ne huokuvat ylellistä tunnelmaa maalaistyylisen lankkumuotoilun ansiosta, joka ilahduttaa sinua sekä vieraitasi. Koska kaikki mallit ovat keskiruskean sävyisiä, voit yhdistellä niitä ongelmitta eri väreihin, joten asuintilojesi sisustamisessa ei tule olemaan minkäänlaisia rajoituksia.

 

Bennett & Jones -parketin avulla voit nauttia paitsi ylellisestä ulkonäöstä myös parkettien erityisestä tuntumasta. Tämä johtuu siitä, että parketit ovat käsitelty öljykerroksella, jotta voit aistia luonnolliset puurakenteet joka askeleella. Erilaiset viimeistelyprosessit sisustuksesta riippuen takaavat erityisen kävelykokemuksen. Höyläämällä tai harjaamalla laudat jalkasi saavat jännittävän pinnan, joka erottaa korkealaatuisen aidon puulattian selvästi edullisesta laminaatti- tai vinyylilattiasta. Tämä näkyy myös valmistajan 30 vuoden takuussa, johon voit luottaa, kun parketit ovat käytössä asuintiloissa.

 

Sinun ei välttämättä tarvitse palkata kallista ammattilaista asentamaan lattiaa. Koska Bennett & Jones Britain's Finest on varustettu click-järjestelmällä, sen voi asentaa jopa tee-se-itse-harrastaja. Tämä johtuu siitä, että lankut voidaan liittää toisiinsa ja asentaa yksinkertaisilla käsiliikkeillä ilman liimaa, joten voit aloittaa huoneiden sisustamisen jo lyhyen ajan kuluttua. Malliston soveltuvuus lattialämmitykseen takaa myös korkeaa mukavuutta, minkä ansiosta voit yhdistää parketit ongelmitta kuumavesilattialämmitykseen. Jalkojen jäätyminen on pian historiaan!

Tekniset tiedot
Arrow icon