MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Bennett & Jones Britain’s finest - Englantilaista charmia upeassa mallistossa

Bennett & Jones Britain's Finest -mallistossa yhdistyvät maalaismainen muotoilu ja ensiluokkaiset tekniset ominaisuude…

lue lisää
1 - 5 | 5 Tuotteet

Bennett & Jones parketit - Aito puun tuntuma tyylikkäissä lankuissa

Bennett & Jones Britain's Finest -malliston aidot puulankut ovat yhtä monipuolisia kuin Britannian kuningaskunta. Viisi aidon tammenväristä mallia sopii jokaiseen asumistyyliin, ja niiden tyylikäs koko 1900 x 190 x 14 mm tarjoaa vankan perustan kodillesi. Näyttävä ja yksilöllinen kuvio muistuttaa Englannin harmonisia mäkimaisemia Yorkshire Dalesista Skotlannin jylhiin ylänköihin. Yksilöllinen luonne luodaan huolellisesti valmistetulla pinnalla. Parketit höylätään, harjataan, pestään ja öljytään luonnollisesti käsin. Aitous heijastuu myös miellyttävään tuntumaan, joten voit nauttia tammipuun aidosta rakenteesta joka päivä. Virheettömän viimeistelyn takaamiseksi parketit ovat viistetty jokaiselta sivulta tai profiloitu pitkältä sivulta, mikä takaa yhtenäisen ja luonnollisen ulkonäön.

Bennett & Jones Britain’s finest - Miellyttävä tuntuma ja teknisesti hienostunut

Valmistaja painottaa moitteetonta laatua ja ympäristötietoista tuotantoa. Bennett & Jones Britain's Finest -malliston tammilankut valmistetaan aidosta paikallisesta puusta vanhojen perinteiden mukaisesti. Prosessissa monet vaiheet tehdään käsin, mikä takaa laadun. Kestävä kulutuskerros takaa paremman kestävyyden, ja se on suojattu jokapäiväiseltä kulutukselta huolellisesti tehdyllä pintatiivistyksellä. Näin voit hioa parkettia vähintään kaksi kertaa, mikä pidentää sen käyttöikää. Bennett & Jonesin parketit ovat vakaita ja ennen kaikkea turvallisia. Tämän takaa palonkestävyysluokka Dfl-s1, joka sulkee pois mahdollisuuden, että materiaali syttyy helposti tulipalon sattuessa. Lattianpäällysteasiantuntija on myös vakuuttunut tästä ja antaa 15 vuoden valmistajan takuun, kun sitä käytetään yksityisissä tiloissa.

Bennett & Jones on ylpeä ympäristötietoisesta parkettien tuotannostaan, ja sen mallisto täyttää erittäin hyvin formaldehydipäästöluokan E1 kriteerit koko Euroopassa. Tällä parketilla taataan miellyttävä lämpö 365 päivää vuodessa, sillä koko mallisto on suunniteltu käytettäväksi vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Lämpötila ei saa kuitenkaan ylittää 29 °C.

Nopea asennus ja turvallinen vakaus

Jos haluat asentaa Bennett & Jones Britain's Finest -malliston parketit kotiisi, voit tehdä sen kahdella tavalla. Ensinnäkin lankut voidaan asentaa kelluvaksi lattiaksi käyttämällä yksinkertaista 2G lukkoponttijärjestelmää. Pienellä ammattitaidolla voit siis myös asentaa lattiat omin voimin ilman, että sinun tarvitsee tuhlata budjettia liimaan tai kalliisiin työkaluihin. Tässä tapauksessa suosittelemme äänieristeen asentamista häiritsevien kävelyäänien poistamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit myös liimata parketit koko pinnalle. Neuvomme: Ennen kuin aloitat kunnostustyöt, tarkista valmistajan tekniset tiedot tai jätä monimutkainen asennus ammattilaiselle.

Bennett & Jones Britain’s finest -mallisto nyt BRICOFLORilta!

Jos englantilainen laatu on tehnyt sinuun vaikutuksen, voit tilata Bennett & Jones -tammiparketin BRICOFLOR-verkkokaupasta. Kun ostat korkealaatuiset parketit meiltä, saat lyömättömän parhaan hintatakuun. Jos sinulla on vaikeuksia päättää laajasta ja tyylikkäästä mallivalikoimasta, näytepalvelumme tarjoaa sinulle käytännöllisen avun! Tilaa useampi näyte ja vertaile niitä mukavasti omalla kotisohvalla. Suuremmista määristä voimme myös mielellämme laatia sinulle yksilöllisen tarjouksen! Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää