MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Olohuoneen matot – Rentouttava yksityiskohta

Olohuoneen matot auttavat sinua luomaan tilan, jossa voit rentoutua ja rauhoittua. Olipa kyseessä neutraali pörr…

lue lisää
1 - 20 | 332 Tuotteet

Olohuoneen matot: Tuo oma tyylisi esille

Olohuoneen matot antavat sinun todella tuoda esille yksilöllisen tyylisi ja ne tuovat samalla todella kodikkaan ilmapiirin tilaan. Valikoimastamme löydät olohuoneen matot jokaiseen tyyliin. Olohuoneen matot ovat helppo tapa tuoda uusimmat sisustustrendit kotiisi. BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät uskomattoman valikoiman olohuoneen mattoja, jotka tuovat sen viimeisen silauksen tilaan!  

Valikoimastamme löydät kaiken tyylisiä mattoja aina klassisista itämaisista matoista ylellisiin designmattoihin sekä myös ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Löydät ihan varmasti täydelliset matot juuri sinulle! Olohuoneen matot eivät ainoastaan näytä kauniilta, vaan ne ovat myös toiminnallisia ja vaimentavat esimerkiksi ääniä. 

Olohuoneen matot – Eri tyylit

Kattava valikoimamme auttaa sinua löytämään sinulle täydelliset olohuoneen matot, jotka sopivat sekä sisustus- että elämäntyyliisi. Verkkokaupastamme löydät kaikkea moderneista ja tyylikkäistä matoista aina maalaismaisempiin ja klassisempiin vaihtoehtoihin. BRICOFLOR:ilta löydät olohuoneen matot kaikkiin tyyleihin ja tarpeisiin! Mattoa valittaessa kannattaa myös kiinnittää huomiota maton kuitujen pituuteen, eikä ainoastaan väriin ja ulkonäköön. Matot, jotka on valmistettu lyhyemmistä kuiduista ovat usein todella helppoja puhdistaa, sillä pöly ja lika ei pääse tunkeutumaan niin syvälle kuituihin. Matot, joissa on pidempiä kuituja ovat toisaalta usein ihanan pehmeitä ja viihtyisiä! 

Olohuoneen vintage-matot

Vintage-tyyli on tulossa yhä suositummaksi, ja tämän tyyliset olohuoneen matot todella tuovat jotain ekstraa sisustukseen. Vintage-matot omaavat maalaismaisen ja nostalgisen viehätyksen, mutta sopivat myös täydellisesti moderniin sisustukseen. Vintage-matot, joissa on esimerkiksi kauniit etniset ja boho-kuviot luonnollisissa sävyissä, tekevät varmasti vaikutuksen kaikkiin! Itämaiset matot ovat puolestaan todella suosittuja suunnittelijoiden keskuudessa ymmärrettävistä syistä, sillä ne tuovat huoneeseen aivan ainutlaatuisen tunteen. 

Geometriset matot – Täydellinen valinta skandinaaviseen sisustukseen

Olohuoneen matot, joita koristelevat geometriset kuviot sopivat erityisen hyvin skandinaaviseen sisustustyyliin. Ne tekevät vaikutuksen suorilla viivoillaan sekä hienostuneella muotoilullaan, samalla kun ne tuovat lämpöä ja kotoisan tunteen olohuoneeseen. Raikkaat värit, kuten turkoosi, sininen ja valkoinen ovat erityisen suosittuja mitä tulee geometrisiin mattoihin. Jos pidät hieman lämpimämmistä väreistä, keltaiset matot ovat myös täydellisiä moderniin pohjoismaiseen olohuoneeseen! 

Kuviomatot – Kaunis yksityiskohta

Kuviomatot antavat sinun todella tuoda oman tyylisi esille. Kuviolliset olohuoneen matot tuovat muuten moderniin ja yksinkertaiseen tilaan upean yksityiskohdan. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti kuviomatot, jotka sopivat juuri sinun olohuoneeseesi!

Olohuoneen matot - Materiaalit

Voit valita laajasta valikoimasta eri materiaaleja ostaessasi uudet olohuoneen matot. Eri materiaalit eroavat toisistaan sekä ulkonäöltään että toiminnallisuudeltaan. Koska olohuoneen matot eivät altistu korkealle liikenteelle, niiden ei tarvitse kestää muun muassa kosteutta tai likaa, ja melkein kaikki materiaalit sopivat niihin. Suurin erotus tehdään luonnonkuitujen sekä synteettisten kuitujen välillä. 

Luonnonkuiduista, kuten villasta, hampusta ja juutista valmistetut olohuoneen matot ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös kestäviä, biohajoavia ja kierrätettäviä. Ne tekevät vaikutuksen sen lisäksi luonnollisuudellaan sekä kestävyydellään. Synteettisille matoille on ominaista se, että ne ovat helposti hoidettavia ja erittäin kestäviä. Molemmat materiaalityypit sopivat erinomaisesti käytettäviksi olohuoneen mattoihin! 

Polypropeenista valmistetut olohuoneen matot 

Polypropeenista valmistetut matot ovat erittäin kestäviä, pehmeitä ja hypoallergeenisia. Valikoimastamme löydät polypropeenista valmistettuja olohuoneen mattoja useissa eri väreissä sekä kuvioissa. Polypropyleenimattoja on myös helppo hoitaa ja puhdistaa. Voit yleensä puhdistaa tämän tyyppiset maton helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla!

Olohuoneen matot puuvillasta - Luonnollinen ja kevyt vaihtoehto

Puuvillamatot ovat myös erittäin hyvä valinta olohuoneeseen. Ne sopivat tyylikkääseen ja luonnolliseen sisustukseen. Puuvillamatot ovat myös erittäin kestäviä ja helppoja hoitaa. Tämän lisäksi niillä on antistaattisia ominaisuuksia ja ne ovat myös hypoallergeenisia. Puuvillamatot voidaan yleensä pestä pesukoneessa 40 ° C asteessa. Koska puuvilla on uusiutuva raaka-aine, puuvillaiset olohuoneen matot ovat ympäristötietoinen vaihtoehto ja ne varastoivat myös hyvin lämpöä.

Erikokoiset ja -muotoiset olohuoneen matot

On myös syytä ottaa huomioon olohuoneen mattojen koko ja muoto, kun valitset uudet olohuoneen matot kotiisi. Etsit sitten mattoa, joka mahtuu sohvan tai pöydän alle, tai on kenties täysin näkyvissä, sinun on otettava huomioon huoneen koko ja muu sisustus, kun valitset olohuoneen matot. Valikoimastamme löydät klassisten suorakulmion ja pyöreän muotoisten mattojen lisäksi myös hieman epätavallisemman muotoisia mattoja!

Olohuoneen matoilla, joiden koko on 160x230 cm, on hyvin tasapainoinen kokosuhde ja ne sopivat yleensä melkein kaikkiin suurempiin olohuoneisiin. Tämän kokoisia mattoja on saatavana useissa eri materiaaleissa, väreissä ja kuvioissa! Pieniä turkismattoja käytetään puolestaan useimmiten, kun halutaan korostaa ja koristella olohuoneen pienempiä tiloja. Nämä ihanan pörröiset olohuoneen matot lisäävät kodikkaan sisustuselementin ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi kodikkaan lukunurkan luomiseen!

Olohuoneen matot – Näin puhdistat ne

Useimmat olohuoneen matot voidaan yleensä puhdistaa helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla. Imuroi olohuoneen matot vähintään kerran viikossa, jotta olohuone pysyy puhtaana ja hygieenisenä. Älä käytä vahvoja kemikaaleja puhdistaessasi mattoja, ne voivat nimittäin vahingoittaa niitä!

Tilaa uudet olohuoneen matot nyt BRICOFLOR:ilta!

Löydä uudet kauniit matot verkkokaupastamme ja tilaa olohuoneeseesi viimeinen yksityiskohta! Laadukkaat ja tyylikkäät olohuoneen matot toimitetaan helposti ja kätevästi kotiisi. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös ne fantastiseen hintaan! Jos sinulla on suunnitteilla jokin suurempi sisustusprojekti, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen.

Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeellamme. Autamme mielellämme kaikessa, mikä liittyy olohuoneen mattoihin ja muihin tuotteisiimme sekä palveluihimme!

Plus icon lue lisää