MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Laminaatti– Hienostuneisuus, tyyli ja kestävyys edulliseen hintaan

Aikaisemmin monilla oli rakkaus/vihasuhde lattialaminaattiin, mutta ei enää. Laminaatti on käynyt…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 92 Tuotteet

Etsitkö monipuolista ja tyylikästä lattiapinnoitetta? Lattialaminaatti on vastauksesi! 

Korkealaatuinen lattialaminaatti ei vain ole kestävä ja pitkäikäinen, vaan laminaattilattioiden muotoilu on myös huippuluokkaa. Jos et ole koskaan nähnyt tai tuntenut aitoa, huippulaadukasta lattialaminaattia, valmistaudu hämmästymään sen kauniista ulkonäöstä, luonnollisen näköisen puun rakenteesta, sekä sen fantastisesta muotoilusta. Kaiken lisäksi on erittäin vaikea löytää toinen lattiavaihtoehto, joka on yhtä helppo asentaa kuin laminaatti. Juuri tämän takia lattialaminaatti on niin suosittu, se on niin yksinkertainen asentaa, että voit tehdä sen helposti itse! Sinun ei tarvitse palkata ammattilaista, joten säästät sekä paljon rahaa että aikaa.

Miten lattialaminaatit valmistetaan?

Yleensä lattialaminaatti koostuu kolmesta eri kerroksesta: alimmasta kerroksesta, joka antaa lisää vakautta ja estää kosteuden pääsyn puuhun, paksusta HDF-levystä (tiiviistä kuitulevystä) ja päällysteestä, jossa laminaatin kuvio ja vahva suojakerros sijaitsee. Nämä kuviot ovat todella muuttuneet vuosien varrella ja ovat nykyään hyvin realistisen näköisiä. Verkkokaupastamme löydät varmasti täydellisen lattialaminaatin tuomaan uuden ilmeen kotiisi tai liiketiloihisi, etsitpä sitten tyylikästä ja elegantista tyyliä tai kodikasta ja lämmintä tunnelmaa, valikoimastamme vesitiiviitä laminaattilattioita.

Kuinka monipuolinen lattialaminaatti eroaa joukosta?

Lattialaminaatti ei vain ole hyvännäköinen, vaan laminaatti on myös monipuolinen ja omaa monta hienoa ominaisuutta; moderni, huippuluokan lattialaminaatti on erittäin kestävä, ja oikealla valmistelulla se voidaan asentaa jopa alueille, joissa se altistuu kosteudelle, kuten kylpyhuoneisiin. Itse asiassa lattialaminaatti on nykyään erittäin suosittu vaihtoehto kylpyhuoneen lattiaa varten niiden monien ihmisten keskuudessa, jotka nauttivat laminaattilattian lämmöstä kylmien perinteisten kaakelien sijaan. Jos pidät kaakelien ulkonäöstä, mutta et halua huolehtia niiden asentamisesta aiheutuvista vaivoista ja korkeista kustannuksista, kannattaa valita lattialaminaatti, joka jäljittelee perinteistä kivikuviota. Lattialaminaatti voi todella muuttaa kylpyhuoneesi ja keittiösi ilmeen. Kiitos helpon asennusjärjestelmän teet helposti muodonmuutoksen ja voit nauttia ihanan raikkaasta ja uudesta tilasta. Olipa kyseessä keittiö, kylpyhuone, ruokasali tai jopa suosittu liiketila, meillä on oikea laminaattilattia sinulle!

Ter Hürne – Huippulaminaattivalmistaja, joka tekee kaikkien sisustusunelmista totta

Viidellä kokoelmalla huippuvalmistaja Ter Hürne tarjoaa valikoiman erinomaisia ​​lattialaminaattivaihtoehtoja. Tästä fantastisesta valikoimasta jokainen löytää varmasti sen juuri itselleen ja omalle elämäntyylilleen täydellisen laminaattilattian. Ter Hürnen lattialaminaattimallit tuovat tiloihin modernin tunteen. Esimerkiksi Ter Hürne Vitality Line -kokoelman laminaattilankut tekevät vaikutuksen modernilla muotoilullaan ja patentoiduilla viimeistelymenetelmillään. Ter Hürnen valikoimasta löytyy myös kauniita vaaleata puuta jäljitteleviä laminaattilautoja, jotka ovat ihanteellisia esimerkiksi sinulle, joka haluat tilaasi kauniin yksinkertaisen ja kodikkaan skandinaavisen tunnelman. 

Modernit laminaattilattiat ovat yleensä varustettu lukkoponttiasennusjärjestelmällä, kuten myös esimerkiksi Ter Hürne Breeze Line-kokoelman tuotteet. Tämä tekee kokoelmasta ihanteellisen valinnan harrastekäsityöläisille ja kaikille, jotka haluavat tulla sellaisiksi. Breeze Line-kokoelman tuotteet ovat käyttöluokkaa 32, joten ne sopivat täydellisesti sekä asuintiloihin että julkisiin tiloihin, joissa on normaalisti liikennettä, kuten esimerkiksi hotelli- tai konferenssihuoneet. 

Eco-Institutin myöntämän palkinnon ansiosta voit myös olla varma siitä, ettei lattiasta tule epämiellyttäviä hajuja tai haitallisia päästöjä. Lisäksi PEFC-merkki todistaa, että tuotannossa käytetään kestävän metsätalouden puuta. Tämä tekee kokoelmasta ihanteellisen kaikille, jotka arvostavat ympäristöystävällistä tuotantoa. Uskomattomat käytännölliset ominaisuudet takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän ja antavat tilalle kuin tilalle rentouttavan sekä ystävällisen tunnelman. Tuotteiden korkea laatu ja valmistajan korkeat vaatimukset todistavat lattioiden 20 vuoden takuu yksityisessä käytössä. Tutustu Ter Hürnen mahtavaan valikoimaan BRICOFLOR:in verkkokaupassa nyt!

base.59 laminaattilattiat – Kauniit lattiat yhdistettynä uskomattomiin käytännön ominaisuuksiin

Esteettisen kauniin ja toimivan lattianpäällysteen ei tarvitse maksaa paljon; tämän näyttää base.59:n lattialaminaattivalikoima. Lattiat ovat hyvin kestäviä, ja tämän todistaa valmistajan vähintään 15 vuoden takuu kotisi lattioille. Nykypäivänä ympäristönsuojelu on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Base.59 ymmärtää tämän, ja pitää todella tärkeänä, että heidän maaperänsä tuotanto on sekä kestävä että ekologinen. Laminaattilankut ovat saaneet eco-Institutin todistuksen, mikä takaa vähäpäästöisen lattiapäällysteen. Lisäksi base.59:in laminaattilattiat ovat myös saaneet PEFC-todistuksen, mikä tarkoittaa, että yhtiön tuotannossa käytettävä puu hankitaan kestävästi hoidetuista metsistä, eli he käyttävät luonnonvaroja vastuullisesti. Lattialaminaattien pinta on myös antibakteerinen, joten sinun ei tarvitse huolehtia haitallisista vaikutuksista terveyteesi tai hyvinvointiisi

base.59:n lattialaminaattivaihtoehdot mahdollistavat kaikki sisustusideasi. Jos esimerkiksi etsit klassisempaa lattiaa kotiisi, ihastut varmasti laminaattilankkuihin, joita tuskin erottaa optisista esikuvistaan. Lankkuja löytyy sekä vaaleita että tummia malleja. Vaaleampi lattia voi olla oikea valinta sinulle, joka haluat tilaasi ihanan raikkaan ilmeen. Tummempi lattia luo taas tilaan kauniin ja kodikkaan tunnelman. 

Lattialaminaatti on monelle Tee Se Itse-harrastajalle itsestään selvä vaihtoehto, sillä se on niin helppo asentaa verrattuna moneen muuhun lattiapäällysteeseen. base.59 laminaattilankut eivät ole mikään poikkeus, sillä ne voidaan asentaa helpolla lukkoponttijärjestelmällä. ClickTec-järjestelmä tekee asennuksesta helpon, eikä siihen tarvita mitään liimaa. Halutessasi voit myös yhdistää laminaattilattian kuumavesilattialämmitykseen, joka antaa miellyttävän lämmön tilaasi. Käy katsomassa base.59:n mahtavaa lattialaminaattivalikoimaa nyt BRICOFLOR:in verkkosivuilla! 

Gerflor – Huippuvalmistajan kestävät ja kauniit laminaattilattiat

Gerflor kuuluu lattiapäällysteiden huippuvalmistajiin. Ostaessasi Gerflorin tuotteita voit olla varma, että saat sekä kestävän että hyvännäköisen lattian tilaasi. Gerflor Authentic XXL-mallistosta löydät uuden sukupolven laminaattilattiavaihtoehtoja. Mallistosta löytyy kauniita laminaattilankkuja, jotka tekevät mistä tahansa tilasta viihtyisän ja raikkaan. Malliston tuotteissa on myös kosteusvaurioilta suojaavaa ominaisuus ja nämä laminaattilattiat ovat 100% kierrätettäviä, joka tekee niistä ympäristöystävällisen lattiavalinnan. Myös Gerflorin Solido Elite-malliston lattioissa on sama kosteusvaurioilta suojaava ominaisuus ja ne ovat myös 100% kierrätettäviä. Mallistosta löydät kauniita puulattioita jäljitteleviä tuotteita, jotka mahdollistavat kotisi muodonmuutoksen. Kuten monet muut laminaattilattiat, tämän malliston tuotteet ovat hyvin helppoja asentaa.

Lattialaminaatti näyttää tänä päivänä uskomattoman samalta optisiin esikuviinsa verrattuna

Yksi syy siihen, miksi lattialaminaattia ennen pidettiin huonona ja halpana imitaatioina parkettilattiasta, johtui laminaattilattian pinnasta, joka oli täysin tasainen. Tämä ei kuitenkaan enää päde tänä päivänä! Kaikissa lattialaminaattivaihtoehdoissa, joita BRICOFLOR tarjoaa, on kaunis pintarakenne, joka todella saa laminaattilattian eloon! Nykyään on olemassa useita vaihtoehtoja, joista jokainen jäljittelee eri puulattiatyyppejä, kuten luonnollista huokosrakennetta tai harjattua puupintaa. Tämä uskomaton innovaatio yhdistettynä uusimpiin kuvioihin saa aikaan fantastisen autenttisen ilmeen laminaattilattioihin, joka varmasti yllättää kovimmatkin kriitikot! Lattialaminaattivaihtoehtoja on saatavissa myös eri kokoluokissa, useiden eri pintarakenteiden lisäksi. Tämä antaa sinulle vielä enemmän mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja luoda täydellisen ilmeen kotiisi tai liiketilaan. Lattialaminaatti takaa myös, että lattiasi ei vain näytä hyvältä, vaan tuntuu myös hyvältä kiitos eri pintarakenteiden!

Miksi valita lattialaminaatti?

Laminaattilattian mahdollisuudet ovat rajattomat. Sitä löytyy kaikissa kuvioissa, mitä voit kuvitella! Etsit sitten kivilaattajäljitelmää, parkettijäljitelmää, vaaleaa tai tummaa lattiaa, sitä on olemassa. Valkoiset ja harmaat laminaattilattiat ovat vielä tänä päivänä suosituimpia vaihtoehtoja. Lattialaminaattivalmistuksessa käytetään myös tekniikkaa, joka jatkuvasti optimoi ja parantaa tuotteiden laatua, jotta ne vastaisivat korkeita odotuksiasi. Suojakerroksesta, joka sijaitsee kuvion päällä, on tullut erittäin vahva ja kestää käyttöä

Tämä suojaa lattian kaunista ulkonäköä ja takaa, että nautit jatkossakin siistin näköisestä lattiasta. Monet valmistajat ovat niin varmoja lattiansa laadusta, että ne antavat asiakkailleen jopa 25 vuoden takuun, mikä osoittaa, kuinka kestävä vaihtoehto lattialaminaatti voi olla.

Miten BRICOFLOR voi auttaa sinua?

BRICOFLOR on yksi johtavista lattia- ja tapettijälleenmyyjistä Euroopassa. BRICOFLOR:illa on yli 40 vuoden kokemus alalla. Tämän vahvan taustan ansiosta voimme tarjota sinulle parhaat tuotteet ja halvimmat hinnat. Verkkokaupassamme sinun on uskomattoman helppo löytää sinulle täydellinen lattiavaihtoehto. Tämän lisäksi voit käyttää ilmaista näytepalvelua tarkastellaksesi erilaisia ​​malleja ja vaihtoehtoja omassa kodissasi. Jos haluat lisätietoja, älä epäröi soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Meidän asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten! Tilaa uusi laminaattilattia nyt BRICOFLORI:ilta!