MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Schatex textiililaatat– Täydellinen hinta/laatu-suhde

Tekstiililaatat ovat erittäin monipuolinen ja luotettava remonttikumppani, kun haluat antaa tiloillesi uutta el&…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
In stock:
2494,5 m²
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 | 84 Tuotteet

Schatex tekstiililaatat- kestävyyttä arkielämään

Kuten jo mainitsimme, Schatex tekstiililaatat eivät sovi vain kaupalliseen käyttöön, vaan niitä voidaan käyttää myös kotona. Pehmeät tekstiililaatat luovat kodikkaan ja rauhallisen ilmapiirin, joka on vaikea saavuttaa millään muulla lattiapäällysteellä.

Muistathan ottaa huomioon tekstiililaattojen käyttöluokat, kun valitset sinulle sopivan tuotteen. Eri tekstiililaatat sopivat yksinkertaisesti eri alueille. AC-luokkiin 21-23 kuuluvat tekstiililaatat on valmistettu kotikäyttöön, kun taas AC-luokat 31-33 osoittavat, että tekstiililaatat on tarkoitettu kaupalliseen käyttöön. Voit tietysti asentaa kaupalliseen käyttöön tarkoitettuja tekstiililaattoja kotiisi, esimerkiksi tiloihin jotka kaipaavat ylimääräistä kestävyyttä.

Raskaan painonsa vuoksi irrallisena asennettavat tekstiililaatat eivät vaadi liimaa. Tämä tarkoitta myös, että ne voidaan poistaa ja vaihtaa helposti. Monissa tapauksissa voit asentaa Schatex tekstiililaatat suoraan vanhan lattiapinnoitteen päälle ilman liimaa tai teippiä. Toimistoissa kaapelit voidaan jättää tekstiililaattojen alle tilan säästämiseksi. Jos tarvitset pääsyn kaapeleihin, yksittäisiä levyjä helposti nostaa ja siirtää takaisin.

Erinomaista kestävyyttä- Schatex tekstiililaatat

Täältä BRICOFLORista löydät 10 erinomaista Schatex- kokoelmaa, jotka tarjoavat tekstiililaattoja jokaiseen tilaan. Schatexin tekstiililaatat on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä kestävyyttä niin kauppoihin kuin muihin liiketiloihin. Lanka on luistamaton ja valmistettu kestämään toimistotuolien käyttöä ilman että ne vahingoittuvat. Lisäksi Scahtex tekstiililaatat kuuluvat paloluokkaan Cfl-s1, mikä johtaa vähäiseen, myrkyttömään savuntuotantoon tulipalon sattuessa. Tämä takaa erinomaisen turvallisuustoiminnon niin koteihin kuin kaupallisiin tiloihin.

Schatex Traffic -kokoelman visuaaliset edut tekevät siitä suositun valinnan niin toimistoihin kuin muihin kaupallisiin liiketiloihin. Laatat on valmistettu korkealaatuisista polypropeenikuiduista ja niillä on erittäin korkea valonkestävyys, mikä tarkoittaa, että väri ei haalistu ajan myötä. Laaja värivalikoima takaa, että löydät makuusi sopivan vaihtoehdon, ja Polyflex-lasikuitupohjan ansiosta nämä tekstiililaatat on helppo asentaa. Jopa uusin tee-se-itseharrastaja voi asentaa laatat ilman kalliin ammattilaisen apua.

Schatex Smartline -mallisto tarjoaa tyylikkäitä tekstiililaattoja, jotka antavat olohuoneellesi raikkaan ja dynaamisen ilmapiirin. Nämä tekstiililaatat on helppo asentaa, eivätkä ne vaadi liimaa, joten voit ottaa ne mukaasi, kun muutat. Nämä tekstiililaatat ovat saatavana viidessä tyylikkäässä värissä syvästä sinisestä sävystä lämpimään beigeen. Jos olet kyllästynyt huoneesi ulkonäköön, voit yhdistää eri värejä ja luoda hauskoja kuvioita. Laattojen mitat ovat 50 x 50 cm, mikä helpottaa niiden käsittelyä ja järjestämistä haluamallasi tavalla.

Schatex Living -mallisto on tyylikäs ja erittäin kestävä valikoima tekstiililaattoja. Laatat on tarkoitettu kotikäyttöön ja valmistettu pehmeästä langasta, joka antaa lattiallesi lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin. Lattiapinnoite sopii täydellisesti kotitoimistoihin, pesutiloihin, leikkihuoneisiin ja makuuhuoneisiin. Näitä tekstiililaattoja on saatavana yhdeksässä tyylikkäässä värissä, jotka taatusti antavat huoneillesi uutta elämää. Matot eivät ole vain mukavia jalkojesi alla, vaan myös kestäviä ja tyylikkäitä. Tekstiililaattojen painon ansiosta ne eivät vaadi liimaa, vaan ne voidaan asentaa irrallisena aluslattian tai vanhan lattiapinnoitteen päälle.

Schatex tekstiililaatat- innovatiivisia ratkaisuja kotiin ja kaupallisiin tiloihin

Schatex on luonut kokoelmia kaikissa käyttöluokissa ja tarjoaa mattoja sekä keittiöihin että toimistoihin. Tekstiililaatat tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia laadun, suunnittelun ja toimivuuden suhteen. Löydät tekstiililaattoja, jotka on valmistettu kaikkialle messuista ja näyttelytiloista kohtuuhintaisiin asuinkäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin sekä ylellisiä edistyneitä tuotteita hienostuneille liiketoiminta-alueille. Schatex tekstiililaattojen valmistukseen käytetään vain parhaita raaka-aineita ja nykyaikaisimpia tuotantolaitteita. Kaikki nämä komponentit yhdessä aktiivisten ja tarkkojen laadunhallintajärjestelmien kanssa takaavat, että Schatexin tekstiililaatat ovat ensiluokkaisia tuotteita.

Erinomaista laatua parhaaseen hintaan- Schatex tekstiililaatat

Nämä lattiat edustavat paitsi korkeaa laatua ja tyylikästä muotoilua, myös hyvää hinta-laatusuhdetta. Intensiivinen tuftausprosessi takaa korkean kestävyyden joka tarjotaan sinulle parhaaseen mahdolliseen hintaan. Korkealaatuinen lasikuitupohja tekee laatoista erittäin kestäviä ja helposti käsiteltäviä. Yhtiö pitää myös erittäin tärkeänä tiukkojen ekologisten normien noudattamista tuotteidensa valmistuksessa. Tuoteteknikot suunnittelevat kokoelmat huolellisesti ottaen huomioon liiketoiminta-alueen ympäristövaikutukset.

Tutustu laajaan valikoimaamme Schatex tekstiililaattoja nyt!

Schatex tekstiililaatat odottavat sinua verkkokaupassamme. Muutamalla napsautuksella löydät uuden lattiapäällysteesi, joka toimitetaan ovellesi mahdollisimman pian. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, saat tilauksen yhteydessä hintatakuun. Jos suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa uusia tapetteja nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää