Schatex Traffic - Joustavat tekstiililaatat kaupallisiin tiloihin

Tutustu nyt Schatex Traffic -joustaviin tekstiililaattoihin ja luo erilaisia tiloja tällä monipuolisella tu…

lue lisää

Mallistoa voi tietysti hyödyntää myös omaan kotiin ja ilahduttaa siellä erityisesti eteisessä tai työtilassa. Tekstiililaatat käyvät parhaiten kuitenkin tiloihin, missä ei olla paljain jaloin, sillä pinta on karheampi. Sopivampi vaihtoehto kotikäyttöön on Schatex Simply Soft -mallisto, joka on pehmeämpi kuin Schatex Traffic.

Schatexin tekstiililaatat eri väreissä

Jotta lattiat eivät olisi vain toimivia vaan myös esteettisiä, mallistoa on saatavana peräti kuudessa eri värissä. Tätä tyylikästä lattiapäällystettä on saatavana mustana, harmaana, ruskeana tai sinisenä, mikä mahdollistaa värikkään ja monipuolisen suunnittelun. Harmaat tekstiililaatat ovat suosittuja, sillä ne sopivat jokaiseen tilaan. Aina ei tarvitse kuitenkaan valita neutraalia väriä vaan voit leikitellä myös erilaisilla kirkkailla väreillä.

Kulutuskerros on valmistettu kestävästä polypropeenista, joka on korkealaatuinen lankamateriaali, joka antaa tuotteelle sen vankan ulkonäön. Tekstiililaatat ovat kooltaan 50 x 50 cm, joten voit myös yhdistellä Schatex-tekstiililaattoja makusi mukaan ja asettaa eri värejä vierekkäin. Raidallinen tai ruutukuvioinen, luo oma persoonallinen tyylisi! Merkitse työalueet tai vaihda niitä hauskasti jokaisen uuden asennuksen yhteydessä.

Nopea ja helppo asennus ja tarvittaessa uudelleen asennus

Kestävän pinnan lisäksi tekstiililaattojen lyömätön etu on se, että ne on erittäin helppo asentaa. Tämä johtuu siitä, että tekstiililaatat ovat itsestään asennettavia, mikä tarkoittaa, että niitä ei liimata, vaan ne pysyvät paikallaan oman painonsa ansiosta. Raskas päällystetty taustapinta pitää tuotteen tasaisena lattialla, jolloin se ei liiku. Voit kuitenkin poistaa tekstiililaatat poimimalla ne tarkoituksellisesti ja asettamalla ne uudelleen. Erityisesti messuilla tämä on korvaamaton ominaisuus, sillä voit pystyttää ja purkaa osastosi muutamassa sekunnissa sekä käyttää laattoja uudelleen seuraavalla kerralla. Myös toimistossa voit hyötyä nopeasta asennuksesta, koska työpäivä tuskin keskeytyy ja vaihto voidaan tehdä helposti.

Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi tekstiililaatat on ensin tuuletettava vastaanottamisen jälkeen ja annettava niiden sopeutua haluttuun huoneenlämpötilaan. Puhdista sillä välin aluslattia vanhoista päällyste jäämistä ja pölystä, jotta uusi lattiapäällysteesi saa tukevan pidon. Jotta lattian asentaminen huoneisiin olisi tasaista, suosittelemme, että aloitat asennuksen huoneen keskeltä ja etenet järjestelmällisesti sisäpuolelta ulospäin. Näin vältät vinon linjauksen seinien kanssa, jotka eivät ole tarkassa 90° kulmassa toisiinsa nähden. Älä liimaa lattiaa kokonaan! Huoneen koosta riippuen voi kuitenkin olla järkevää kiinnittää seinää reunustavat tekstiililaatat noin 10 cm leveällä kaistaleella kaksipuolisella teipillä.

Miellyttävä työskennellä pehmeillä tekstiililaatoilla

Jos luulet, että helppo asennus ja lankamateriaalin kestävyys ovat kaikki, mikä tekee tästä lattianpäällysteestä niin erityisen, olet pahasti väärässä! Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta Schatex Trafficia suositellaan erityisesti toimistoon tai kaupallisiin tiloihin. Tämä johtuu siitä, että tekstiililaattojen tekstiiliosa takaa, että niiden päällä kävellessä on mahdollisimman vähän melua, joten et häiritse naapureitasi tai työntekijöitäsi. Se siis edistää keskittynyttä työilmapiiriä!

Lisäksi tekstiililaatat sitovat ilmassa kiertävää pölyä ja estävät sitä pääsemästä hengitysteihin. Tämä luo erityistä helpotusta sekä sinulle että allergikoille. Jotta tämä vaikutus säilyisi, lattianpäällyste on puhdistettava säännöllisesti pölynimurilla. Ilmankiertoa edistää myös kuumaan veteen perustuva lattialämmitys, jonka voit helposti yhdistää tähän tuotteeseen! Toisaalta Schatex-maton laattojen antistaattiset ominaisuudet varmistavat, että toimiston arki sujuu moitteettomasti, sillä ne estävät sähkövarausten aiheuttamat toimintahäiriöt. Toinen tekstiililaattojen ehdoton ominaisuus kaupallisella alalla on niiden paloturvallisuusluokka. Tämä mallisto on Cfl-s1-luokituksen mukaan paloturvallinen lattianpäällyste, joka tuottaa hyvin vähän savua tulipalon sattuessa. Näin saat ratkaisun, joka täyttää messujen ja toimistojen vaatimukset!

Schatex Traffic - Kestävät tekstiililaatat nyt saatavilla Bricoflorilta!

Älä odota enää ja hanki luotettavat Schatex Traffic tekstiililaatat projekteihisi! Tilaa jo tänään verkkokaupastamme ja nauti uudesta lattiapinnoitteesta! Saat kokoelman parhaaseen hintaan, kiitos parhaan hintatakuun! Haluaisitko tutustua väreihin tai pintaan henkilökohtaisesti? Hyödynnä sitten näytepalveluamme! Valitse vain haluamasi tuotteen kohdalta vaihtoehto Näytepalvelu, niin lähetämme sinulle informatiivisen näytteen suoraan kotiisi. Jos aiot tilata suurempia määriä, kannattaa ottaa meihin henkilökohtaisesti yhteyttä. Tilauksesi koosta riippuen voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai käyttämällä yhteydenottolomakettamme! Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai tilauksestasi, odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää