MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Makuuhuoneen matot – Rentouttava ja harmoninen ilmapiiri

Makuuhuone on se huone kodissa, jossa sinun pitäisi pystyä rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Jotta voisit tehd&a…

lue lisää
1 - 20 | 168 Tuotteet

Makuuhuoneen matot – Eri sisustustyylit

Erilaisilla matoilla voit helposti näyttää oman persoonallisen sisustustyylisi, ja BRICOFLOR:in laajasta valikoimasta löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivat makuuhuoneen matot. Jotkut haluavat pitää makuuhuoneen kirkkaana ja raikkaana, ja suosivat tämän takia valkoisia sekä beigejä sävyjä sisustuksessa. Tähän sisustustyyliin eri sävyiset vaaleat makuuhuoneen matot rauhallisilla kuvioilla sopivat täydellisesti! Kauniilla kuvioilla koristellut matot voivat tuoda upean yksityiskohdan makuuhuoneeseen ja todella korostaa huonekaluja, samalla kun ilmapiiri säilyy harmonisena. Jos taas pidät minimalistisesta tyylistä, yksiväriset makuuhuoneen matot ovat aina varma valinta! 

Monet ihmiset pitävät myös hieman tummemmasta sisustuksesta makuuhuoneessa, joka luo todella ylellisen ja kodikkaan tunnelman. Tummat sävyt ovat myös viime vuosina olleet todella trendikkäitä sisustusmaailmassa! Mustat matot sopivat esimerkiksi aivan yhtä hyvin makuuhuoneisiin kuin vaaleammat. Sisustamalla makuuhuoneen tummilla väreillä saat todella rauhoittavan tilan, joka taas voi edesauttaa unen saamista. Pörröisistä ja pehmeistä materiaaleista valmistetut tummat makuuhuoneen matot tuovat rentouttavan ilmapiirin, sillä pehmeä materiaali yhdistettynä tummaan väriin luo uskomattoman hienon kontrastin. Tumma ei myöskään aina tarvitse olla mustaa; kaunis tummanvihreä matto voi esimerkiksi nostaa makuuhuoneen sisustuksen seuraavalle tasolle! 

Valikoimastamme löydät tietenkin myös värikkäämpiä mattoja, jos suosit iloista sisustusta! Mikä onkaan parempaa kuin herätä uuteen päivään valoisassa ja värikkäässä makuuhuoneessa? Eri kauniin sävyiset yksiväriset makuuhuoneen matot ovat todella upea yksityiskohta, kun taas iloisen väriset kuvioidut makuuhuoneen matot ovat täydellinen valinta, jos esimerkiksi pidät suositusta boho-chic tyylistä! Vintage-matot ovat myös loistava vaihtoehto makuuhuoneeseen.  

Eri kokoiset ja muotoiset makuuhuoneen matot

Sinun kannattaa tietenkin ottaa huomioon myös makuuhuoneen mattojen koko ja muoto, kun valitset maton kotiisi. Etsit sitten mattoa, joka laitetaan sängyn alle tai on täysin näkyvissä, sinun tulee ottaa huomioon huoneen koko ja muu sisustus, kun valitset makuuhuoneen matot. Valikoimastamme löydät eri kokoisten klassisten suorakulmaisten ja pyöreiden mattojen lisäksi myös hieman epätavallisemman muotoisia mattoja! 

Eri muotoiset pörröiset puuvillamatot ovat täydellinen valinta makuuhuoneeseen. Jos sinulla on esimerkiksi hieman pienempi makuuhuone etkä halua maton valloittavan koko huonetta, nämä makuuhuoneen matot ovat loistava vaihtoehto. Nämä ihanat matot näyttävät myös uskomattoman tyylikkäiltä yhdistettynä klassiseen suorakulmaiseen mattoon! Sinun tarvitsee vain valita tavallinen suorakulmainen matto ja lisätä pienempi pörröinen puuvillamatto sen päälle. Tämä luo uuden ulottuvuuden makuuhuoneen sisustukseen ja lisää kodikkuutta.

Makuuhuoneen matot - Materiaali

Voit valita laajasta valikoimasta eri materiaaleja ostaessasi uudet makuuhuoneen matot. Eri materiaalit eroavat toisistaan sekä ulkonäöltään että toiminnallisuudeltaan. Koska makuuhuoneen matot eivät altistu korkealle liikenteelle, niiden ei tarvitse kestää muun muassa kosteutta tai likaa, ja melkein kaikki materiaalit sopivat niihin. Suurin erotus tehdään luonnonkuitujen sekä synteettisten kuitujen välillä. 

Luonnonkuiduista, kuten villasta, hampusta ja juutista valmistetut makuuhuoneen matot ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös kestäviä, biohajoavia ja kierrätettäviä. Ne tekevät vaikutuksen sen lisäksi luonnollisuudellaan sekä kestävyydellään. Synteettisille matoille on ominaista se, että ne ovat helposti hoidettavia ja erittäin kestäviä. Molemmat materiaalityypit sopivat erinomaisesti käytettäviksi makuuhuoneen mattoihin! 

Makuuhuoneen matot puuvillasta - Luonnollinen ja mukava vaihtoehto

Puuvillamatot ovat myös erittäin hyvä valinta makuuhuoneeseen. Ne sopivat tyylikkääseen ja luonnolliseen sisustukseen. Puuvillamatot ovat myös erittäin kestäviä ja helppoja hoitaa. Tämän lisäksi niillä on antistaattisia ominaisuuksia ja ne ovat myös hypoallergeenisia. Puuvillamatot voidaan yleensä pestä pesukoneessa 40 ° C asteessa. Koska puuvilla on uusiutuva raaka-aine, puuvillaiset makuuhuoneen matot ovat ympäristötietoinen vaihtoehto ja ne varastoivat myös hyvin lämpöä.

Makuuhuoneen matot – Näin pidät huolta niistä

Useimmat matot voidaan yleensä puhdistaa helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla. Imuroi makuuhuoneen matot vähintään kerran viikossa, jotta makuuhuone pysyy puhtaana ja hygieenisenä. Älä käytä vahvoja kemikaaleja puhdistaessasi mattoja, ne voivat nimittäin vahingoittaa niitä!

Tilaa uudet makuuhuoneen matot BRICOFLORilta! 

Löydä uudet makuuhuoneen matot verkkokaupastamme ja tee tästä tärkeästä huoneesta hyvinvoinnin keidas. Laadukkaat ja tyylikkäät makuuhuoneen matot toimitetaan helposti ja kätevästi kotiisi. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös ne fantastiseen hintaan! Jos sinulla on suunnitteilla jokin suurempi sisustusprojekti, voit pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen.

Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeellamme. Autamme mielellämme kaikessa, mikä liittyy makuuhuoneen mattoihin ja muihin tuotteisiimme sekä palveluihimme!

Plus icon lue lisää