Close icon

Mustat matot - Eleganssia ja mukavuutta 

Mustat matot ovat uskomattoman tyylikkäitä ja monipuolisia. Lisäämällä mustia yksi…

lue lisää
1 - 20 | 96 Tuotteet

Mustat matot - Moderni klassikko 

Monet luulevat, että mustat sisustuselementit tekevät tilasta synkän, vaikka tämä ei todellakaan pidä paikkaansa! Musta on klassinen ja tyylikäs väri, joka tuo hieman ylellisyyttä mihin tahansa tilaan. Mustat matot sopivat sen lisäksi erinomaisesti kaikkiin erilaisiin sisustuksiin. Jos esimerkiksi pidät modernista ja tyylikkäästä sisustuksesta, mustat matot ovat täydellinen vaihtoehto sinulle! Ne sopivat kaikkiin erilaisiin tiloihin. Yhdistettynä vaaleisiin ja moderneihin huonekaluihin, mustat matot luovat todella upean kontrastin. Mustat matot sopivat tietenkin myös tummempiin ja tunnelmallisempiin sisustuksiin. Ne tuovat hieman draamaa tilaan, mutta lisäävät samalla pehmeän elementin, joka tekee tilasta viihtyisämmän!

Mustat kuviolliset matot ovat helppo ja kaunis tapa ilmaista henkilökohtaista sisustustyyliäsi. Mustavalkoiset matot erilaisilla upeilla kuvioilla tekevät esimerkiksi aivan varmasti vaikutuksen! Jos pidät värikkäämmästä sisustuksesta voit yhdistää mustat matot kauniisiin jalokivisävyihin, kuten smaragdinvihreään ja rubiininpunaiseen. Laajasta valikoimastamme mustia mattoja löydät aivan varmasti sinulle täydelliset vaihtoehdot! 

Mustat matot – Eri muodot ja koot

On myös tietenkin syytä ottaa huomioon mattojen koko ja muoto, kun valitset uudet mustat matot kotiisi. Etsit sitten mattoa, joka mahtuu sohvan, sängyn tai pöydän alle, tai on kenties täysin näkyvissä, sinun on otettava huomioon huoneen koko ja muu sisustus, kun valitset matot. Valikoimastamme löydät klassisten suorakulmion ja pyöreän muotoisten mattojen lisäksi myös hieman epätavallisemman muotoisia mattoja!

Eri muotoiset pörröiset puuvillamatot ovat esimerkiksi täydellinen valinta makuuhuoneeseen. Jos sinulla on hieman pienempi makuuhuone etkä halua maton valloittavan koko tilaa, nämä makuuhuoneen matot ovat loistava vaihtoehto. Tämän tyyliset mustat matot näyttävät myös uskomattoman tyylikkäiltä yhdistettynä klassiseen suorakulmaiseen mattoon! Sinun tarvitsee vain valita tavallinen suorakulmainen matto ja lisätä pienempi pörröinen puuvillamatto sen päälle. Tämä luo uuden ulottuvuuden makuuhuoneen sisustukseen ja lisää kodikkuutta. Tummat makuuhuoneen matot tekevät tilasta rentouttavan ja viihtyisän!

Mustat matot – Luonnolliset ja synteettiset materiaalit

BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät mustia mattoja useissa eri korkealaatuisissa materiaaleissa. Eri materiaalit eroavat toisistaan ​​sekä ulkonäöltään että toiminnallisuudeltaan. Suurin erotus tehdään luonnonkuitujen sekä synteettisten kuitujen välillä. 

Luonnonkuiduista, kuten villasta ja puuvillasta valmistetut mustat matot, ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös kestäviä, biohajoavia ja kierrätettäviä. Ne tekevät vaikutuksen sen lisäksi luonnollisuudellaan sekä kestävyydellään. Synteettisille matoille on ominaista se, että ne ovat helposti hoidettavia ja erittäin kestäviä. Molemmat materiaalityypit sopivat erinomaisesti käytettäviksi mustiin mattoihin! 

Luonnolliset mustat matot

Puuvillamatot ovat erittäin hyvä valinta. Ne sopivat todella hyvin tyylikkääseen ja luonnolliseen sisustukseen. Puuvillamatot ovat muun muassa erittäin kestäviä ja helppoja hoitaa. Tämän lisäksi niillä on antistaattisia ominaisuuksia ja ne ovat myös hypoallergeenisia. Puuvillamatot voidaan yleensä pestä pesukoneessa 40 ° C asteessa, mikä tietenkin helpottaa mattojen hoitamista. Koska puuvilla on uusiutuva raaka-aine, puuvillasta valmistetut mustat matot ovat ympäristötietoinen vaihtoehto ja ne varastoivat myös hyvin lämpöä.
Synteettiset mustat matot 

Esimerkiksi polypropeenista valmistetut mustat matot ovat erittäin kestäviä, pehmeitä ja hypoallergeenisia. Ne voidaan myös helposti puhdistaa. Voit yleensä puhdistaa nämä matot helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla! 

Polyesteristä valmistetut mustat matot ovat myös todella kestäviä ja helposti puhdistettavia. Synteettiset matot sopivat ominaisuuksiensa ansiosta esimerkiksi erityisen hyvin kosteisiin tiloihin. 

Mustat matot – Näin pidät ne puhtaina 

On tärkeää pitää huoli matoista, jotta ne pysyvät siisteinä ja raikkaina. Useimmat matot voidaan yleensä puhdistaa helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla. Imuroi mustat matot vähintään kerran viikossa, jotta ne pysyvät puhtaina ja hygieenisinä. Älä käytä vahvoja kemikaaleja puhdistaessasi mattoja, ne voivat nimittäin vahingoittaa niitä!

Lisää ylellisyyttä sisustukseen ja tilaa uudet mustat matot BRICOFLOR:ilta!

Tutustu uskomattomaan valikoimaamme laadukkaita mustia mattoja nyt verkkokaupassamme! Kun olet löytänyt sinulle täydelliset matot, toimitamme ne helposti kotiisi.  Parhaan hintatakuumme ansiosta saat myös ne fantastiseen hintaan! Jos sinulla on suunnitteilla jokin suurempi sisustusprojekti, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen.


Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Autamme mielellämme kaikessa, mikä liittyy mustiin mattoihin ja muihin tuotteisiimme sekä palveluihimme!

Plus icon lue lisää