MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Matot: mukavuutta käytännöllisessä muodossa

Oikea matto voi täydentää sisustuksesi ja tehdä kodistasi lämpimän paratiisin. Mutta matot e…

lue lisää
1 - 20 | 1444 Tuotteet

Ilmaise tyyliäsi kauniilla matoilla

Laajasta valikoimastamme löydät mattoja kymmenissä tyyleissä, jotka antavat kodillesi uuden elämän. Meillä on mattoja kaikissa maailman muodoissa, väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa, jotka kaikki tuovat ylimääräisen annoksen mukavuutta ja lämpöä lattialle.

Kuvion, värin ja koon lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös materiaaliin, kun valitset sinulle parhaiten sopivan maton. Erilaiset matot valmistetaan yksinkertaisesti eri tiloihin ja ne kestävät eri käyttöasteita. Verkkokaupastamme löydät myös synteettisistä kuiduista valmistettuja mattoja, joille on ominaista kestävyys ja edulliset hinnat. Nämä matot tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia ulkonäön ja kestävyyden suhteen.

Juuttimatot- kestäviä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja

Juuttimatot tekevät vaikutuksen paitsi kodikkaalla ja lämpimällä ulkonäöltään myös ympäristöystävällisyydellään ja toiminnallisilla eduillaan. Juuttimatot ovat antistaattisia, lämmöneristäviä ja ääntä absorboivia, mikä tekee niistä optimaalisen vaihtoehdon esimerkiksi makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin. Lisäksi juuttikuidut saadaan erittäin nopeasti kasvavista kasveista, mikä tekee matoista ympäristöystävällisiä ja kierrätettäviä.

Luonnollinen ulkonäkö ja ekologinen materiaali ovat varmistaneet juuttimatojen vahvan aseman markkinoilla. Juuttimatot ovat erityisen suosittuja ns. Boho Chic –tyylisessä sisustuksessa. Voit luoda tämän tyylisen sisustuksen valitsemalla esimerkiksi trendikkään etnisen maton kaukaisista kulttuureista, klassisen mustavalkoisen maton tai kauniin maton pastelliväreillä. Juuttimatoilla on myös luonnostaan ​​tyylikäs viehätys, joka sopii täydellisesti pohjoismaiseen tyyliin ja moderniin sisustukseen.

puuvillamatot- pehmeitä ja pesua kestäviä sisustuselementtejä

Laaja valikoimamme puuvillamattoja tekee vaikutuksen sekä ulkonäöllään että toiminnallisilla ominaisuuksillaan. Löydät vaihtoehtoja melkein kaikissa maailman väreistä ja malleissa. Puuvillamatot sopivat yleensä myös kotitalouksiin, joissa on lapsia tai eläimiä, sillä monet niistä kestävät pesua. Puuvillamatot ovat myös erittäin kestäviä, joustavia, antistaattisia ja ympäristöystävällisiä.

Sisalimatot - Erinomainen kestävyys maanläheisissä väreissä

Sisalimatot vaikuttavat myös kestävyydellään ja luonnollisella maalaismaisuudellaan. Myös näiden mattojen kuidut saadaan nopeasti uusiutuvista raaka-aineista, jotka voidaan kierrättää. Lisäksi sisalimatot vaikuttavat myös karhealla ulkonäöllään, joka sopii täydellisesti luonnolliseen sisustustyyliin. Korkean kestävyyden ansiosta sisalimatot voidaan helposti pestä ilman että ne vahingoittuvat.

Mattoja jokaisen makuun- löydä lempituotteesi

Matot luovat huoneeseesi viihtyisän ilmapiirin ja auttavat sinua ilmaisemaan yksilöllistä tyyliäsi ja persoonallisuuttasi. Maustasi riippuen voit valita mukavan pitkäkarvaisen maton, klassisen lyhytkarvaisen maton tai orgaanisen maton maanläheisillä matoilla. Meiltä löydät mattoja kymmenissä eri tyyleissä ja väreissä, jotka auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi!

Modernien mattojen toiminnalliset edut

Moderneilla matoilla voit paitsi ilmaista tyyliäsi myös hyötyä korkealaatuisista materiaaleista ja toiminnallisista eduista. Nykyään ei riitä, että matot ovat kauniita ja tyylikkäitä, vaan niillä tulisi olla myös erinomaisia ominaisuuksia hoidon ja kestävyyden suhteen. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman moderneja mattoja. Voit valita esimerkiksi tyylikkään harmaan maton, hauskan 3D- maton tai pohjoismaisen maton geometrisellä kuviolla. Kaikki matot ovat täällä, jotta voisit ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi modernilla tavalla.

Vintage-mattojen ajaton ulkonäkö

Vintage-matot yhdistävät ainutlaatuiset, klassiset, modernit ja perinteiset kuviot vanhaan viehätykseen ja "käytettyyn ulkonäköön”. Tämä luo huoneisiin tietyn maanläheisen ja maalaismaisen tunnelman. Vintage-mattoja voidaan käyttää värikkäässä retrosisustuksessa sekä moderneissa sisustustyyleissä lineaarisen muotoilun vastakohtana. Vintage-matot edustavat klassista kauneutta ja luovat siten ihanan ilmapiirin joka on vaikea saavuttaa millään muilla matoilla.

Meillä on kaikkea räsy- ja tilkkutäkkimatoista klassisiin itämaisiin mattoihin, jotka kaikki tuovat uutta elämää sisustukseesi. Vintage-matoille on ominaista pestyt värit, ainutlaatuiset kuviot, maalaismainen ulkonäkö ja klassinen viehätys. Kuviot muistuttavat usein betoniseinistä, puurakenteista, irtoavasta maalista ja tahroista, mikä luo epätavallisen eleganssin huoneeseen.

Itämaiset matot vievä sinut lämpimään paratiisiin

Verkkokaupastamme löydät nykyaikaisten ja ainutlaatuisten kuvioiden lisäksi klassisia mattoja perinteisissä ja epätavallisissa tulkinnoissa. Vintage-tyyliset itämaiset matot luovat hienostuneen tunnelman, kun taas pyöreät itämaiset matot edustavat perinteisiä kuvioita uudessa muodossa. Siniset itämaiset matot ihastuttavat samanaikaisesti raikkailla ja viileillä väreillään ja muistuttavat arabian yön lämmöstä. Löydä unelmamattosi itämaisella kuviolla ja tee kodistasi oma pieni paratiisi!

Mattoja jokaiseen huoneeseen

Pohjimmiltaan matot sopivat mihin tahansa huoneeseen. Mattoa valittaessa on kuitenkin kiinnitettävä huomiota siihen, mitä ominaisuuksia sillä tulisi olla. Synteettiset matot sopivat esimerkiksi erityisen hyvin kosteisiin tiloihin, sillä korkea kosteus ei vahingoita niitä yhtä paljon kuin luonnollisista materiaaleista valmistettuja mattoja. Huoneisiin, joissa lattia likaantuu helposti, suosittelemme lyhytkarvaisia mattoja, sillä ne on helpompi puhdistaa. Luonnonkuiduista valmistetut matot ovat erityisen kestävyytensä takia täydellisiä huoneisiin, missä on paljon liikennettä.

Satoja mattoja olohuoneeseen

Olohuone on usein kodin keskusta ja se voi hallita muun asunnon tai talon sisustusta. Olohuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista, sillä se on paikka mihin kaikki kokoontuvat ja luovat muistoja yhdessä.  Meidän valtavasta kokoelmasta löydät kaikkea tyylikkäistä barokkikuvioista kauniisiin moderneihin mattoihin. Huoneen koosta riippuen voit valita joko suuren rehevän maton tai pienen vaaleasävyisen koristeellisen maton.

Makuuhuoneen matot- Luo oma pehmeä paratiisi

Nukumme keskimäärin 26 vuotta elämästämme ja vietämme noin 7 vuotta unettomina yöllä. Makuuhuone on paikka, jossa me kaikki aloitamme ja päätämme päivämme. Siksi on erittäin tärkeää sisustaa huone tarkasti ja luoda ilmapiiri, joka auttaa meitä täyttymään uudella energialla. On erittäin tärkeää miettiä, minkä tyylin tai tunteen haluat luoda makuuhuoneeseen. Useimmat ihmiset pyrkivät harmoniseen tunteeseen, joka auttaa rentoutumaan ja nukkumaan hyvin. Me suosittelemme valitsemaan neutraaleja ja maanläheisiä värejä, sillä huoneen sisustus vaikuttaa myös meihin, kun nukumme. Vaaleat ja vaimennetun väriset matot ja pehmeät sisustuselementit luovat taatusti ilmapiirin, joka auttaa sinua rentoutumaan makuuhuoneessa.

Lasten matot- värikkyyttä ja leikkisyyttä elämään

Lastenhuoneen matot voivat täyttää erilaisia ​​toimintoja. Käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi lastenhuoneen matot voivat toimia myös piristäjinä. Meillä on taatusti vaihtoehto, joka tekee lastenhuoneesta ihanan satumaisen paratiisin, etsit sitten mattoa yksisarvisilla, merirosvoilla tai alpakoilla. Auto- ja karttamatot toimivat käytännöllisenä leikkikaluna lastenhuoneessa. Verkkokaupastamme löydät paitsi vauvoille ja pikkulapsille sopivia mattoja, myös suuren valikoima teineille sopivia mattoja.

Tilaa uusi mattosi nyt ja hyödynnä BRICOFLOR-etujasi

Löydä uusi matto verkkokaupastamme nyt ja hyödynnä etujamme ja palveluitamme. Etsitpä sitten ylellistä silkkimattoa, viihtyisää pörröistä mattoa olohuoneeseen tai vinyylimattoa keittiöön, saat taatusti uuden maton parhaaseen hintaan verkkokaupastamme!

Muutamalla napsautuksella löydät uuden maton, joka toimitetaan kotiovellesi mahdollisimman nopeasti. Kun olet tehnyt päätöksen, voit hyödyntää hintatakuutamme tilauksen yhteydessä. Jos suunnittelet suurta rakennushanketta, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen. Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia? Voit tavoittaa asiakaspalvelumme toimistoaikoina puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Annamme mielellämme neuvoja ja odotamme yhteydenottoasi. Tilaa uusi matto nyt!

Plus icon lue lisää