MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Itämaiset matot – Perinteistä kauneutta kotiin

Itämaisilla matoilla on pitkä historia ja ne ovat edelleenkin todella suosittuja. Itämaiset matot tuovat pe…

lue lisää
1 - 20 | 26 Tuotteet

Itämaiset matot – Perinteitä ja ammattitaitoa

Itämaiset matot tulevat eri alueilta ja eri maista, minkä takia ne vaihtelevat ulkonäöllisesti, mutta yksi asia niillä on yhteistä, kaikki ovat upeita ja ne sopivat kaikkiin sisustustyyleihin! Itämaiset matot yhdistävät uskomattoman käsityötaidon, upean ulkonäön, perinteet sekä laadun. Nämä monivivahteiset matot näyttävät upeilta pelkistetyssä ja modernissa kodissa, mutta ne sopivat aivan yhtä hyvin klassiseen ja kodikkaampaan sisustukseen. Siihen on hyvä syy, miksi ne ovat olleet suosittuja niin pitkään!

Erilaiset itämaiset matot

Itämaisia mattoja on erilaisia ja riippuen alkuperämaasta niissä käytetään eri värejä ja materiaaleja. Itämaiset matot solmitaan kuitenkin yleensä käsin riippumatta siitä, mistä maasta ne tulevat. Kiitos tämän niissä näkyy todellinen käsityö- sekä ammattitaito. Muutama esimerkki itämaisista matoista ovat persialaiset matot, Gabbeh-matot, Berberi-matot, Ziegler-matot, Nepal-matot sekä Kelim-matot.

Persialaiset matot valmistetaan yleensä villasta ja silkistä, mikä tekee niistä erityisen upeita. Persialaiset matot ovat myös todella suosittuja. Gabbeh-matoissa näkyy taas leikkisät ja värikkäät kuviot, jotka on taitavasti solmittu geometrisiin muotoihin. Berberi-matot tuovat perinteet kotiisi ja antavat tilalle aivan uniikin viehätyksen. Jos suosit hienovaraista ja hienostunutta sisustusta, suosittelemme lämpimästi, että tutustut Ziegler-mattoihin. Niissä näkyvät aivan uskomattomat yksityiskohdat ja niiden värit ovat henkeäsalpaavat.

Yksinkertaisempi vaihtoehto on taas Nepal-matot. Ne eivät kuitenkaan todellakaan ole tylsiä, vaan ne ovat hienostuneita ja tyylikkäitä. Nepal-matot sopivat esimerkiksi täydellisesti klassiseen sisustukseen. Kilim-matot tekevät puolestaan aivan varmasti vaikutuksen kaikkiin. Niiden upeat kuviot tuovat aivan erityisen yksityiskohdan sisustukseen.

Itämaiset matot ovat kuten huomaatte todella monipuolisia ja niitä on paljon eri tyylisiä. Kannattaa siis tutustua kaikkiin näihin upeisiin mattoihin, ja miettiä, mikä on juuri se oikea valinta omaan tilaan ja mikä sopii omaan sisustustyyliin.

Autenttiset itämaiset matot

Autenttiset ja aidot itämaiset matot eivät valmistu koneella, vaan ne solmitaan käsin. Jo tämä tekee niistä erityisiä, mutta niissä käytetyt materiaalit tekevät niistä vielä ylellisempiä. Itämaisissa matoissa käytetään usein silkkiä, villaa ja puuvillaa. Itämaiset matot ovat siis todellisia sisustusaarteita, jotka säilyttävät arvonsa kodissasi vuosi vuoden jälkeen. Ne eivät ainoastaan ole todella korkealaatuisia mattoja, vaan myös uskomattoman kauniita. Itämaiset matot tuovat osan kauniita perinteitä tilaasi ja voit nauttia niistä joka päivä.

Lämpimät värit antavat uuden elämän tilalle – Itämaiset matot kauniissa väreissä

Kiitos niiden upeiden lämpimien värien, itämaiset matot tuovat ihanan ja harmonisen elementin mihin tahansa tilaan. Itämaiset matot ovat uskomattoman tyylikkäitä ja tekevät jokaisesta huoneesta viihtyisän. Nämä upeat matot näyttävät todella kauniilta yhdistettynä vaaleisiin kalusteisiin ja lisäävät persoonallisuuta sisustukseen. Vaalea sisustus saa itämaiset matot loistamaan ja erottumaan. Itämaiset matot voidaan myös helposti yhdistää erityylisiin sisustuksiin ja eri väreihin kiitos runsaan värimaailmansa. Ne todella tuovat huoneeseen lämpimän tunteen, jossa kaikki varmasti viihtyvät pitkään ja voivat rentoutua. Itämaisia mattoja löytyy myös todella monessa eri värissä.

Osta kauniit perinteiset itämaiset matot nyt BRICOFLOR:ilta!

Oletko löytänyt suosikkisi uskomattomien itämaisten mattojen joukosta? Tilaa siinä tapauksessa uudet matot nyt BRICOFLOR:ilta parhaaseen hintaan! Kun tilaat meiltä, saat aina tuotteet parhaaseen hintaan kiitos parhaan hintatakuumme. Säästät siis rahaa ja päänvaivaa, kun voit tilata uudet itämaiset matot omalta sohvaltasi. Lisäksi vältät kaupoissa ravaamisen!

Jos sinulla on tiedossa isompi projekti ja tarvitset suuria määriä tuotteita, suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin, jotta voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen. Voit tietenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme myös, jos sinulla on muita kysymyksiä tai ehdotuksia! Asiantuntevat työntekijämme auttavat sinua mielellään. Soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta!

Plus icon lue lisää