MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Valokuvatapetit- Väri

Valokuvatapetti lisää väriä elämääsi

Valokuvatapetit innostavat paitsi näyttävillä kuvilla myös värimaailmoilla jokaiseen makuun. Suunnittele huoneesi lempiväreilläsi, ilmaise tunteita ja suunnittele seinät kaikissa sateenkaaren väreissä. Verkkokaupastamme löydät taatusti juuri sinulle sopivan valokuvatapetin oikealla väriskaalalla.

Sateenkaari seinällä: Valokuvatapetit kaikissa väreissä

Väreillä on tärkeä rooli elämässä. Ne ilmaisevat tunteita ja luovat siten erilaisia tunnelmia. Eri sävyjä sisältävät valokuvatapetit sopivat myös oman luonteen näyttämiseen ja tiettyjen vaikutusten aikaansaamiseen. Esimerkiksi keltaisen, punaisen ja oranssin kaltaiset värit sopivat piristävään ja kesäisen lämpimään tunnelmaan, kun taas vihreällä ja sinisellä on hyvin harmoninen ja rauhoittava vaikutus. Ruskea sopii maalaismaiseen sisustukseen ja edustaa ennen kaikkea turvallisuutta. Violetti ja vaaleanpunainen puolestaan tuovat hieman fantasiaa ja herkkyyttä. Väripsykologiaa täydentävät mustan mystinen eleganssi ja valkoisen viattomuus ja täydellisyys.

Näytä punaista korttia tylsille seinille

Niille, jotka haluavat lämpimän ja viihtyisän ympäristön, punaiset valokuvatapetit ovat täydellinen valinta. Punainen väri on erityisen stimuloiva, ja se edustaa rakkautta ja intohimoa. Hienovaraisina värivivahteina punainen voi stimuloida mielikuvitusta ja vapauttaa luovuuden. Erityisesti valokuvatapetit kukilla sisältävät usein punaisia kuvioita, joissa on jyrkkä kontrasti siniseen taivaaseen. Esimerkiksi valokuvatapetit unikoilla antavat mahdollisuuden nauttia kesästä ympäri vuoden kotonasi. Samaan aikaan romanttiset kuviot, kuten sydämet tai abstraktit kuviot, luovat rakastavaa tunnelmaa makuuhuoneen valokuvatapettina.

Tuo aurinko kotiisi keltaisen valokuvatapetin avulla

Keltainen väri edustaa iloisuutta, kesää ja aurinkoa. Valokuvatapettivalikoimastamme löydät ennen kaikkea keltaisia tapetteja, joissa on kukkia kaikissa kuviteltavissa olevissa keltaisen sävyissä. Olipa kyseessä tulppaanit, valokuvatapetit ruusuilla tai auringonkukilla - keltaiset valokuvatapetit tuovat kevään kotiisi . Jos pidät hieman urbaanimmasta ilmeestä, valokuvatapetit New Yorkilla ovat hyvä valinta, jolle ovat tyypillisiä keltaiset taksit. Lisäksi keltainen tapetti luo tunnelmaa, sillä keltainen väri stimuloi viestintää, saa pienet huoneet näyttämään suuremmilta ja tummat huoneet valoisammilta.

Luo inspiroiva ja utelias ilmapiiri oranssilla valokuvatapetilla

Oranssit valokuvatapetit luovat tilan, jossa voit nauttia viihtyvyydestä ja inspiraatiosta. Oranssi väri luo ennen kaikkea aktiivisuutta, joten se sopii erinomaisesti toimiston tapetiksi. Mutta myös muissa huoneissa, kuten ruokailutilassa tai olohuoneessa, esimerkiksi valokuvatapetit syksyisellä metsällä luovat lämpimän ja kodikkaan tunnelman ja piristävän sisustuksen.

Luonnollisuutta ja harmoniaa vihreällä valokuvatapetilla

Vihreät valokuvatapetit luovat eloisan tunnelman, joka on täynnä harmoniaa ja luonnollisuutta. Vihreä väri edustaa toivoa ja elämää. Tässä mielessä luonnon elementit, kuten metsä ja puut, ovat erityisen sopivia, sillä niillä on hyvin rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Erityisesti makuuhuoneessa vihreät valokuvatapetit luovat harmonisen ilmapiirin levolliselle unelle. Täältä löydät kuitenkin myös hyvin moderneja koristeita, kuten eksoottisia valokuvatapetteja, joissa on viidakko- tai palmuaiheita.

Meren ja taivaan suuruus sinisellä valokuvatapetilla

Sinisellä värillä on hyvin rauhoittava vaikutus, ja sitä pidetään hyvin vakavana ja klassisena. Koska sininen väri yhdistetään mereen ja taivaaseen, siniset valokuvatapetit saavat huoneen näyttämään suuremmalta ja avoimemmalta. Vaaleissa värisävyissä huone näyttää hyvin selkeältä ja ilmavalta. Erityisesti makuuhuoneessa siniset valokuvatapetit luovat levollisen ja rennon ilmapiirin. Kohokohtia ovat erityisesti merelliset teemat tai vedenalaisia maailmoja sisältävät valokuvatapetit. Mutta myös graafiset kuviot löytävät paikkansa täällä. Turkoosit valokuvatapetit inspiroivat usein myös loma- ja luontoaiheilla, kuten Alpeilla, järvillä ja merellä.

Vaaleanpunaiset ja violetit valokuvatapetit kevyen ja herkän ilmapiirin luomiseen

Jos haluat lisätä hieman keveyttä ja hyvää mieltä, vaaleanpunaiset valokuvatapetit sopivat erityisen hyvin. Herkät kirsikankukat, romanttiset ruusut tai hillityt vesivärit luovat rauhoittavan auran. Etenkin tyttöjen tai vauvojen huoneessa viaton sävy tekee vaikutuksen. Yhdistettynä muihin väreihin voit asettaa hyvin moderneja aksentteja. Ulkonäössä on skandinaavinen vivahde vanhan vaaleanpunaisen tai ruusunpunaisen kanssa. Jos pidät hieman voimakkaammasta ja epätavallisemmasta, voit valita violetit valokuvatapetit luodaksesi mielikuvituksellisen ympäristön. Klassinen teema tässä on ennen kaikkea valokuvatapetti, jossa on laventelia tai orkideoita.

Luo ylellinen tunnelma kultaisella valokuvatapetilla

Lukuisat kultaiset valokuvatapetit odottavat, että voit lisätä huoneisiisi ripauksen ylellisyyttä ja jaloutta. Kulta on hyvin aistillinen ja lämminhenkinen, joten se sopii erinomaisesti olohuoneeseen. Mutta voit luoda myös kylpyhuoneeseen hieman eleganssia jaloilla seinäpinnoitteilla. Valitse upeita koristeita, geometrisia kuvioita tai 3D-tapetteja kivilookissa - kultaisella valokuvatapetilla luot tyylikkään ympäristön, jossa voit tuntea olosi hyväksi.

Klassiset mustat, valkoiset ja mustavalkoiset valokuvatapetit

Klassinen ja ajaton ilme saadaan aikaan mustalla ja valkoisella tapetilla. Mustat valokuvatapetit eivät yleensä ole täysin mustia, vaan niissä on harmaan eri sävyjä. Mustien valokuvatapettien joukosta löydät maisemia, kivijäljitelmiä sekä seinämaalauksia, joissa on maailman suurten kaupunkien horisontteja. Valikoimastamme löydät myös sekoituksia: mustavalkoiset valokuvatapetit sopivat parhaiten selkeään ja siistiin sisustustyyliin, mutta klassisen värimaailman ansiosta seinäpäällysteet sopivat myös liiketilojen sisustukseen.

Valokuvatapettien materiaalit

Koska suurin osa valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja, 3D-tapetin ostaminen tarjoaa useita etuja toiminnallisuuden ja hoidon kannalta. Kuitukangastapetit ovat erittäin kestäviä, joten niitä voidaan käyttää myös eteisessä tai auloissa. Nykyaikaisia tapetteja voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, koska ne ovat mittapysyviä, ilman- ja höyrynläpäiseviä sekä vedenkestäviä. Jotkin verkkokauppamme valokuvatapetit voidaan jopa puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla. Myös turvallisuudestasi on huolehdittu, sillä kuitukangastapetit ovat paloturvallisia. Erityinen etu on kuitenkin se, että voit levittää liisterin suoraan seinälle ja poistaa tapetin täysin kuivana.

Eri väristen valokuvatapettien asennus seinälle

Ennen kuin aloitat tapetoinnin, kannattaa miettiä, mihin kuvion keskipiste tulisi sijoittaa. Valokuvatapetti voidaan sijoittaa esimerkiksi myös kulmien ympärille, kattoon tai kalteviin kattoihin. Kun valitset valokuvatapetin, jossa on suuri kuvio, on parasta määrittää seinän keskipiste lyijykynällä vatupassia apuna käyttäen. Näin voit piirtää seinän oikealla ja vasemmalla puolella olevien yksittäisten kaistaleiden väliset etäisyydet. Kiinnitä huomiota siihen, suositteleeko valmistaja puskusaumausta vai päällekkäistä levitystä.

Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja vältä paakkujen muodostumista. Huolehdi siitä, että huoneen lämpötila on tasaisesti noin 20 °C, ja varmista, että seinät ovat kuivat ja sileät. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti seinälle ja sivele tapetti seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla. Pyyhi ylimääräinen liisteri nopeasti pois ja tasoita arvet saumausrullalla.

Tutustu kaiken värisiin valokuvatapetteihin netissä

Verkkokaupastamme löydät noin 4000 valokuvatapettia kaikissa kuviteltavissa olevissa värisävyissä. Suosikkivärisi on taatusti valikoimassamme, joten voit tilata uuden valokuvatapettisi kätevästi netistä. Et hyödy ainoastaan laajasta valikoimasta, vaan myös palveluistamme. Meiltä saat edullisia valokuvatapetteja näyttävillä kuvioilla parhaan hintatakuumme ansiosta. Jos tarvitset suuremman määrän tapetteja, voit pyytää yksilöllistä tarjousta.

Asiakaspalvelumme on käytettävissä kysymyksiä, pyyntöjä ja ehdotuksia varten. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa valokuvatapettien värimaailmaan liittyvissä asioissa ja odotamme innolla tapaamistamme!

Plus icon lue lisää