MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Lukkoponttivinyyli: Edullinen, kestävä ja luotettava yhdellä napsautuksella 

Lukkoponttivinyylilattioita ovat saatavana puu-, kivi- ja betonikuvioissa. Ne antavat luonnollisen ilmeen lattiallesi vain mu…
lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 582 Tuotteet

Kauniit kuviot ja värit parhailta valmistajilta – Lukkoponttivinyyli mahdollistaa kaiken

Tarjoamme laajan valikoiman ylellisiä lukkoponttivinyylilattioita maailman parhailta valmistajilta. Nämä valmistajat valmistavat tuotteita, jotka ovat paitsi uskomattoman tyylikkäitä myös erittäin kestäviä. Tuotteet on tehty kestämään monien vuosien ajan. Näihin huippuvalmistajiin kuuluvat esimerkiksi Tarkett ja Gerflor. Näiden valmistajien tuotteet ovat tunnettuja poikkeuksellisesta kestävyydestään, naarmuuntumattomuudestaan, vedenpitävyydestään sekä akustisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät lattiasta erittäin hiljaisen. Löydät mainittujen valmistajien tuotteita tietenkin BRICOFLOR:ilta!

Gerflor – Asenna lukkoponttivinyyli helposti ja stressittömästi

Gerflorin lukkoponttivinyylilattiat on tunnettu helposta ja yksinkertaisesta asennuksestaan. Gerflorin PVC-lukkoponttivinyyli sopii täydellisesti sinulle, jolla ei ole paljon kokemusta lattiapäällysteistä. Lattian asentamiseen tarvitaan vain mattoveitsi lankkujen leikkaamiseen, mitään liimoja tai muita työkaluja ei tarvita. Gerflorin kokoelmien tuotteilla on poikkeuksellisen hyvät vedenpitävät ominaisuudet, erinomainen naarmuuntumattomuus ja pinta, jossa on liukastumisenesto. Heidän Creation 30 Clic -mallisto on varustettu 0,3 mm paksulla kulutuskerroksella, mikä tekee siitä täydellisen asuintiloihin joita käytetään paljon, sekä liiketiloihin joita ei käytetä niin paljon. Gerflor Creation 55 Clic -kokoelma on täydellinen kaupallisiin tiloihin joita käytetään runsaasti, sekä teollisuuden sektorin tiloihin joita käytetään vähemmän. Se sopii täydellisesti myös kodin tiloihin, joissa lapset tai lemmikit oleskelevat. Gerflorin valikoimaan kuuluu myös Creation 70 Clic -kokoelma. Tämä kokoelma koostuu vinyylilattioista, jotka ovat erityisesti valmistettu kestämään paljon kulutusta, mikä tekee siitä hyvän valinnan liike- ja teollisuustiloihin.

Gerflorin Senso – Yksinkertaisen elegantteja lukkoponttivinyylilattioita

Gerflorin Senso on joukko kokoelmia, jotka ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että ne ovat vedenkestäviä. Tämä tekee näistä lukkoponttivinyyleistä ihanteellisia kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja pyykkitupiin. Gerflor Senso Clic Premium -malliston tuotteita on saatavana yli 26 erilaisella värillä ja tyylillä, mikä antaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja sekä yksityisiin että liiketiloihin. Senso Lock 20 ja Creation Lock 30 ovat myös erinomaisia ​​kokoelmia, joiden tuotteet ovat samankaltaisia. Tämä lattiapäällyste on myös uskomattoman helppo ja nopea asentaa, tarvitaan vain mattoveitsi. PUR-pintakäsittelyn ansioista ne ovat myös liukastumista ja naarmuuntumattomia. Tämä lukkoponttivinyyli on myös ympäristöystävällinen, se ei sisällä haitallisia kemikaaleja, kuten lyijyä, liuottimia tai formaldehydiä.

Forbon Allura Click - huippuluokan lukkoponttivinyyli

Forbon Allura Click:ille on ominaista innovatiivinen viimeistely, huippumoderni muotoilu ja erinomainen toiminnallisuus. Todella hyvä kantavuus ja pitkä käyttöikä ovat itsestäänselvyys tämän valmistajan tuotteissa. Varsinkin remontin aikana voit hyötyä hyvästä kestävyydestä ja lattiapäällysteen mataluudesta.Forbo Allura Click -malliston lukkoponttivinyylit ovat kestävä ja edullinen ratkaisu sekä yksityiseen että kaupalliseen käyttöön. Forbo lukkoponttivinyylit tunnetaan kestävyyden ja muotoilun yhdistelmästä, joka tekee siitä ihanteellisen paljon käytettäviin tiloihin, kuten toimistoihin ja jopa teollisuustiloihin joita käytetään vähemmän.

Tarkett luksuslukkoponttivinyyli - Trendikkäitä lukkoponttivinyyli malleja kaikkiin tarpeisiin

Harvat luksuslukkoponttivinyylit ovat tulleet yhtä suosituiksi kuin Tarkett Starfloor Click 30, ja syystä. Visuaalisesti uskomaton vinyylilattia yhdistää eksoottisen ja retrotyylin erinomaiseen kestävyyteen sekä kestävään muotoiluun, josta Tarkett Vinyyli tunnetaan. Kaunis portugalilainen kuvio on saatavana väreissä kuten retro indigo, oranssi ja sininen sekä mustavalkoinen. Tämä on siis täydellinen vaihtoehto kesäviihdyttämiseen!

Lukkoponttivinyyli - Osta nyt Bricoflorilta! 

Jos olet tullut siihen tulokseen, että vinyylilattiat ovat oikea valinta sinulle, älä epäröi, vaan soittaa BRICOFLOR:ille jo tänään! Jos et ole varma siitä mikä lattia olisi täydellinen valinta juuri sinulle tiimimme on aina valmiina auttamaan sinua kaikessa mitä tarvitset. Älä unohda hyödyntää hintatakuutamme, ilmaista näytepalveluamme sekä henkilökohtaisia tarjouksiamme. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia. Asiantuntijatiimimme on täällä sinua varten!

Plus icon lue lisää