Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Gerflor Creation 55 Clic: Korkealuokkainen vinyylilattia

Gerflor Creation 55 Clic -malliston lattiat tulevat lukkoponttijärjestelmän kanssa, mikä takaa nopean asennusprosessin ja ongelmattoman poiston. Voit asentaa lattiat kodin huoneisiin, kuten eteisiin, olohuoneisiin, makuuhuoneisiin, keittiöihin ja kylphyhuoneisiin. Korkean käyttöluokan ansiosta voit asentaa vinyylilattiat myös kaupallisiin tiloihin, kuten ravintoloihin, hotelleihin ja tavarataloihin.

Lue lisää

Gerflor Creation 55 Clic

  • Paras hintatakuu

    Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
  • Yksittäisiä tarjouksia

    Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
  • Ilmainen näytepalvelu

    Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Vaivaton lattian asennus lukkoponttijärjestelmän ansiosta

Gerflorin Creation 55 Clic -malliston lukkoponttivinyyli asennetaan käden käänteessä! Asentamiseen et tarvitse kalliita työkaluja tai vuosien kokemusta lattian asennuksesta, jonka vuoksi malliston lattiat sopivat oman remonttinsa aloittajille. Gerflorin itse kehittämä innovatiivinen clic-järjestelmä auttaa sinua säästämään rahaa ja aikaa. Ennen asentamista kannattaa varmistaa, että aluslattia on puhdas ja suurimmat epätasaisuudet ovat täytetty sopivalla täyteaineella. Voit myös asentaa lattian tasoitetun betonin, kiinteäksi asennetun puulattian, muovilattian tai keraamisen lattian päälle.

Helppo lattian puhdistaminen ja huoltaminen

Vinyylilattioiden pinnat ovat käsitelty PUR+ nimisellä pintakäsittelyllä, joka suojaa lattiaa iskuilta ja naarmuilta. Lisäksi pintakäsittelyn ansiosta lattia hylkii likaa, mikä puolestaan helpottaa vinyylin puhdistamista. Lattian puhdistamiseen voit käyttää tavallista puhdistusainetta, jota käytetään kotitalouksissa. Emme suosittele käyttämään voimakkaita puhdistusaineita, jotka sisältävät myrkyllisiä kemikaaleja, jotka siten voisivat vaikuttaa haitallisesti ilmanlaatuun.

Monipuolinen valikoima

Malliston lattiavalikoima sisältää 57 värivaihtoehtoa, joiden pintoja koristavat realistiset kivi- ja puujäljennökset. Monipuolisen valikoiman ansiosta vinyylilattiat tekevät suuren vaikutuksen. Voit valita vaalean lattian, joka luo huonetilaan kevyen ja kodikkaan tunnelman. Vaihtoehtoisesti voit luoda hienostuneen ja tyylikkään tunnelman valitsemalla tumman lattian. Maalaismaiset lattialankut ovat hyvin luonnollisen näköiset, jonka vuoksi ne sopivat loistavasti loft-asuntoihin.

Kestävä Gerflor Creation 55 Clic vinyylilattia kotiin tai kaupalliseen tilaan

Gerflor Creation Clic vinyyliä voidaan käyttää joustavasti monissa eri huonetiloissa. Lattiat tekevät vaikutuksen niin kodin huoneissa kuin kaupallisissa ja teollisissa tiloissa. Voit siis asentaa lattian ongelmitta kaikkiin kodin huoneisiin sekä toimistoihin, tavarataloihin, kouluihin ja keskikokoisiin teollisuushalleihin. Suuren käyttöluokan (KL 33 ja KL42) ja 0,55 mm paksun kulutuskerroksen ansiosta nämä lattiat täyttävät kaikki vaatimukset jokapäiväiseen käyttöön ja suurempaan kulutukseen. Gerflorin Creation vinyylit sopivat jopa kosteisiin tiloihin, kuten keittiöihin ja kylpyhuoneisiin.

Lisäksi tälle designlattialle on ominaista matala asennuskorkeus, joka on vain 2,5 mm paksu. Tämän ansiosta voit yksinkertaisesti leikata lattiaa tarvittaessa mattoveitsellä. Lattian erinomaisen pintakäsittelyn ansiosta sen pinta on suojattu iskuilta ja naarmuilta, jonka vuoksi se sopii myös kotitalouksiin, joissa on lemmikkejä.

Malliston lattiapäällysteet eivät sisällä haitallisia aineita, joten ne soveltuvat erinomaisesti perheille, joissa on pieniä lapsia. Lattian liukuestoluokka on R10, mikä estää liukumisen ja siten takaa turvallisen arjen. Lisäksi lattiat kuuluvat paloluokkaan Bfl-s1, mikä edesauttaa turvallisuutta. Korkean valonkestävyyden (>6) ansiosta lattian väri ei muutu ajan myötä, vaikka aurinko paistaisi sen päälle päivät pitkät. Kuten kaikki Gerflor -valmistajan tuotteet, nämä lattiat ovat täysin kierrätettäviä ja ovat suurilta osin valmistettu kierrätetyistä materiaaleista, joka vahvistaa lattian ekologisuutta.

Gerflor Creation 55 Clic BRICOFLOR verkkokaupasta

Kiinnostuitko Gerflor Creation 55 Clic -malliston vinyylilattioista? Löydä suosikkilattiasi valikoimasta ja tilaa helposti verkkokauppamme kautta. Jos haluat verrata eri malleja ja vahvistua ostopäätöksestäsi, voit hyödyntää ilmaista näytepalveluamme ja toimitamme tuotteista näytekappaleet kotiovellesi. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, voit laittaa meille sähköpostia tai soittaa ystävälliseen asiakaspalveluumme. BRICOFLOR -tiimimme on täällä sinua varten!