MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Fortelock Industry - Vankka teolliselle alalle sopiva autotallin lattia

Tutustu nyt Fortelock Industryn käytännölliseen autotallin lattiaan ja inspiroidu itse asennettavista vinyy…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 25 Tuotteet

Fortelock Industry - Autotallin lattiat ensiluokkaisilla ominaisuuksilla

Mutta mitä korkea kantavuus tarkalleen ottaen tarkoittaa? Fortelock Industry-laatan kokonaispaksuus on 7-8 mm ja paino 2,2 kg. Tämä tarkoittaa, että PVC-autotallin lattia kestää jopa trukkien tai sähkökäyttöisten kuormalavahyllyjen kuormitusta. Esimerkkinä suurimmasta siedettävästä painosta valmistaja mainitsee kumirenkailla varustetun nelipyöräisen haarukkatrukin, jonka enimmäispaino on 1500 kg, kumirenkailla varustetun kolmipyöräisen haarukkatrukin, jossa on kaksinkertainen takapyörä, jonka enimmäispaino on 1000 kg, tai haarukkatrukin, jonka kokonaispaino (kuorma mukaan luettuna) on alle 1000 kg.

Erinomainen kantavuus saavutetaan Fortelock-autotallin lattialla, jonka alapuolella on PVC-levytäytteinen laatta, joka kestää painavat kuormat. Jos haluat altistaa tuotteen vielä suuremmille painoille, valmistaja suosittelee lisäkiinnitystä tähän tarkoitukseen soveltuvilla liimoilla. Esimerkiksi liimojen, kuten Uzin KR 430, Bostic EPONAL PU 456, Murexin PU 330 tai Dipur Polychem, pitäisi lisätä enimmäiskantavuutta. Sama koskee autotallin lattian asennusta, jos aiot altistaa sen suoralle auringonvalolle tai muille lämmönlähteille.

Yleisesti ottaen Fortelock Industryn vinyylilaatat, jotka on luokiteltu palonestäviksi ja ne täyttävät DIN 4102 -standardin vaatimukset. Lisäksi materiaali kestää hyvin öljyä ja muita kemikaaleja, joita käytetään usein korjaamossa tai autotallissa. Edes liuottimet ja muut nesteet eivät tartu tuotteen pintaan ja ne voidaan helposti poistaa. Fortelockin PVC-autotallin lattian niin sanottu Air Flow System -järjestelmä torjuu aktiivisesti kosteutta ja siten hometta ja muita bakteereja. Liukumaton PVC-teollisuuslattia vaimentaa myös tärinää, ääntä ja lämpöä.

PVC-autotallin lattia: Kolme erilaista muotoilua ja kolmetoista väriä yksilölliseen suunnitteluun

Fortelock Industry -malliston PVC-laatat ovat kooltaan 50 x 50 cm, ja niitä on saatavana kolmessa eri mallissa. Fortelock Industry 2010 -tuotteessa on moderni viivamuotoilu. Fortelock Industry 2020 -sarjalla saat hienon, sileämpi pintaisen muotoilun. Fortelock 2040 puolestaan tarjoaa ympyrämuotoilulla varustetun mallin.

Jotta voit koristella autotalliasi kirkkailla, vaihtelevilla väreillä, Fortelockin PVC-autotallien lattiapinnoitteita on saatavilla jopa kolmessatoista värisävyssä. Joukossa on tietysti klassikkoja, kuten mustan, grafiitin tai harmaan väriset autotallin lattiat, mutta myös eksoottisia värejä, kuten vihreää, oranssia, keltaista ja sinisen tai punaisen eri sävyjä. Näin voit kuitenkin paitsi luoda värikkään muotoilun myös suunnitella työalueet selkeästi. Merkitse polut tai yksittäiset huoneet ja yhdistä PVC-levyjä haluamallasi tavalla. Yhdistä yksittäiset vinyylilaatat Fortelockin käytännöllisellä asennusjärjestelmällä ja saat vakaat, esteettiset ja yhtenäiset autotallin lattiat!

Itseasennettavat laatat mutkattoman asennuksen puolesta

Asennus on helppoa ja nopeaa lattian Lock-järjestelmän ansiosta. Anna PVC-autotallin lattian akklimatisoitua tilassa vähintään 24 tuntia ennen asennusta, jonka aikana voit jo valmistella aluslattian. Varmista, että aluslattia on tasainen ja puhdista se pölystä ja irtonaisista osista. Asenna lattiat yksinkertaisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti ja napauta laatat kevyesti yhteen kumivasaralla. Jos jokin osa vaurioituu, se voidaan myös helposti korvata ja vaihtaa.

Fortelock Industry 2010, 2020 ja 2040: Tilaa kätevästi Bricoflor- nettikaupasta!

Älä jätä enää käyttämättä Fortelock Industryn tarjoamia käytännön etuja ja varmista ensiluokkainen ja kestävä PVC-lattia autotalliin, teollisuustiloihin tai muuhun haluamaasi tilaan jo tänään! Varmistaaksemme, että olet tyytyväinen paitsi tuotteeseen, myös ostoprosessiisi, tarjoamme sinulle erilaisia palveluja, joiden ansiosta uuden PVC-lattian ostaminen meiltä kannattaa moninkertaisesti!

Saat kaikki PVC-lattiamme taatusti parhaaseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta! Voit myös hyödyntää näytepalveluamme, jonka avulla voit saada näytteen haluamastasi tuotteesta. Lähetämme näytekappaleet, jonka jälkeen voit vakuuttua Fortelock Industryn PVC-autotallien lattiapäällysteiden laadusta, tuntumasta ja ulkonäöstä mukavasti kotisohvalta!

Suurempien tilausmäärien osalta voimme myös mukauttaa hintaasi vielä enemmän laatimalla sinulle yksilöllisen tarjouksen. Ota yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme ja me autamme sinua! Tavoitat meidät puhelimitse tai lähettämällä meille sähköpostia. Voit tietysti myös käyttää valmista yhteydenottolomakettamme! Autamme mielellämme sinua oikean Fortelock-autotallin lattian etsinnässä ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää