MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Fortelock – Korkealaatuiset autotallin lattiat

Etsikö lattiapäällystettä, joka kestää raskaita kuormia autotallissa? Silloin Fortelock valm…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 149 Tuotteet

Kestävä lattiapäällyste Fortelockilta

Autotallin lattioiden tulee olla hyvin kestäviä, jotta ne kestäisivät monien vuosien kuormituksen ja voimakkaan kulutuksen. Fortelockin PCV-laattoja voidaan käyttää erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta autotallien lisäksi myös kaupallisissa ja teollisissa tiloissa. Raskaat työkoneet eivät vaurioita lattiaa niin helpolla ja jätä jälkiä tasaiselle pinnalle. Hyödynnä siis PVC-lattian monipuolisia etuja ja anna autotallillesi tai muulle huonetilalle täysin uusi ilme!

Luotettava lattia kauniissa ulkonäössä

Lattiapäällysteen valinnassa myös ulkonäkö on hyvä ottaa huomioon. Jotta sinun ei tarvitsisi luopua autotallin tai varaston kauniista ulkonäöstä, Fortelock on varustanut tuotevalikoimansa PCV-lattioilla, joiden pintaa koristaa upea kuviointi. Näin ollen voit nauttia niin kestävästä kuin kauniista vinyylilattiasta. Fortelock tuotevalikoimassa on valtava määrä erilaisia värejä ja muotoiluja, joten sinulla riittää mistä valita.

Fortelock Industry – Vankka valinta

Fortelock Industry -mallisto tarjoaa laajan valikoiman vankkoja lattioita. Neutraalien mustien ja harmaiden sävyjen joukosta löydät myös värikkäitä lattioita, kuten kirkkaanpunaisen ja -keltaisen. Voit myös yhdistää erivärisiä laattoja juuri haluamallasi tavalla ja luoda täysin uuden ja ainutlaatuisen lattian! Voit esimerkiksi jakaa autotallin visuaalisesti eri tiloihin käyttämällä erivärisiä PVC-laattoja.Tämä ei ainoastaan ole käytännöllinen ratkaisu, vaan myös erittäin tyylikäs!

Fortelock Industry -lattioita on saatavilla kolmessa sarjassa: 2010, 2020 ja 2040, joissa jokaisessa on erilainen pintarakenne. Fortelock 2010 tarjoaa houkuttelevan ruutukuvioisen ilmeen, kun taas Fortelock 2020 antaa tyylikkään sileäpintaisen pinnan. Fortelock 2040 tarjoaa puolestaan rakeisen pinnan niin sanotuilla kuopilla.

Fortelock ECO – Kestävä ja ekologinen

Fortelock ECO -mallistolle hyvin ominaista on sen lattioiden kestävyys ja ekologisuus. Malliston vinyylilattioiden materiaali säilyttänyt kestävyytensä, mutta sillä on yksi selkeä etu. Nimittäin ECO -malliston lattiat ovat valmistettu täysin kierrätysmateriaaleista. Näitä PVC-laattoja voidaan käyttää lähes missä tahansa. Mallistosta löydät neutraalit sävyt, kuten mustan ja harmaan.

Fortelock Invisible – Monikäyttöinen PVC-lattia

Fortelock Invisible on upea kokoelma, joka tarjoaa PVC-lattioita sekä teollisuustiloihin että yksityiselle sektorille. Jos etsit uutta lattiaa esimerkiksi autotalliin tai työpajaan, tämän kokoelman lattiat ovat täydellinen vaihtoehto. Niissä yhdistyvät upea muotoilu sekä käytännöllisyys! Tämä malliston väriskaalasta löydät lämpimän punaiset, kirkkaankeltaisen, voimakkaan vihreän ja ilmeikkään sinisen. Näillä PVC-laatoilla annat huonetilallesi yksilöllisen  

Fortelockin PVC-lattiat ovat teknisesti ajan tasalla

Fortelock PVC-laatat osoittavat teknisten ominaisuuksien kautta, että ovat ajan tasalla. Nämä vinyylilattiat ovat valmistettu kestämään raskaita kuormia ja nimenomaan tarkoitettu teolliseen käyttöön. Voit siis huoletta käyttää raskaita työkoneita, sillä nämä lattiat kestävät niihin kohdistuvan kuormituksen.

Fortelockin vinyylilattiat tekevät suuren vaikutuksen myös turvallisilla ominaisuuksille. Lattiat omaavat korkean palosuojaluokan ja ovat lähes täysin kemikaalien kestäviä. Fortelock I käyttää lattioissaan innovatiivista järjestelmää, joka edesauttaa lattioiden ilmankiertoa. Tämä Air Flow System-järjestelmä auttaa siis torjumaan homeen muodostumista ja myötävaikuttaa hyvään sisäilmaan. Järjestelmä sijaitsee pienissä kanavissa laattojen alla.

Asenna autotallin lattia itse

Kun asennat Fortelock lattialaatat, et tarvitse liimaa tai kalliita työkaluja. Kiitos innovatiivisen asennusjärjestelmän asennat uudet PVC-lattiat helposti ja nopeasti! Ennen kuin asennat uudet lattiat, on tärkeää jättää PVC-laatat siihen tilaan, joihin ne on tarkoitus asentaa 24 tunniksi, jotta ne akklimatisoituvat. On myös tärkeää varmistaa, että aluslattia on puhdas ja tasainen, jolle uudet PVC-laatat asennetaan. Kun olet tehnyt nämä kaksi asiaa, voit aloittaa yksittäisten laattojen liittämisen yhteen valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Itse asennus hoituu liittämällä laatat toisiinsa plug-in periaatteella. Valmistaja kehottaa asentamaan laatat yksinkertaisesti lyömällä ne toisiinsa kumivasaralla. Jos PVC laatat asennetaan huonetilaan, jossa se on alttiina jatkuvalle auringonvalolle tai kuumuudelle, suosittelemme käyttämään liimaa asennuksen yhteydessä.

Täydennä lattia kulmilla ja rampeilla

Lattian yhtenäisen ilmeen luomiseksi, kaikki reunat kannattaa viimeistellä saman malliston reuna- ja ramppilaatoilla. Fortelock tarjoamat rampit ja kulmat täydentävät huoneen kokonaisilmeen. Näissä lisävarusteissa käytetään samaa Ari Flow System-järjestelmää. Käytä siis ramppeja ja kulmia hyödyksi ja saat saumattoman lopputuloksen huonetilaan.

Osta Fortelockin kestävät PVC-lattiat BRICOFLORILTA

Me BRICOFLOR:illa haluamme varmistaa, että saat korkealaatuisia tuotteita niin edullisesti kuin mahdollista. Sen vuoksi tarjoamme parhaan hintatakuun, jonka ansiosta saat myös Fortelock PVC-lattiat parhaaseen hintaan. Ymmärrämme myös, että lattian valitseminen verkkokaupan kuvien perusteella voi tuntua vaikealta, joten tarjoamme siksi näytepalvelun. Sen avulla voit tilata näytteitä ja nähdä miltä eri vaihtoehdot näyttäisivät huonetilassasi. Jos sinulla on edessä suurempi remontti, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen. Voit myös ottaa yhteyttä fantastiseen asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme, jos sinulla on muita kysymyksiä palveluistamme ja tuotteistamme. Osta siis uudet autotallin lattiat nyt!

Plus icon lue lisää