Close icon

Tarkett Starfloor Click 30 - Vankka lukkoponttivinyyli, jossa on tyyliä

Asuintiloissa Tarkett Starfloor Click 30 -mallisto tekee vaikutuksen korkealuokkaisilla teknisillä ominaisuuksilla se…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Starfloor Click 30 -malliston myötä Tarkett tarjoaa asuin- ja liiketiloihin vinyylilattian, joka voidaan yhdistää moniin sisustustyyleihin laajan muotoiluvalikoiman ansiosta. Lukkoponttivinyyli tarjoaa laadukkaan, helppohoitoisen ja modernin vaihtoehdon aidolle puulattialle mihin tahansa kunnostus- tai sisustushankkeeseen.

Tarkett vinyylilattia korkeisiin vaatimuksiin

Tarkett Starfloor Click 30 soveltuu erinomaisesti käytettäväksi vilkkaasti liikennöidyissä oleskelutiloissa (käyttöluokat 23 ja 31). Ja vinyylilaminaatti, jossa on lukkoponttijärjestelmä, loistaa myös vähän liikennöidyissä tiloissa. Näin saat lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja olohuoneeseen, ruokasaliin, makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen sekä toimistoon, kokoushuoneeseen ja muihin vastaaviin tiloihin. Kokonaispaksuuden ollessa 4,0 mm mallisto on erittäin remonttiystävällinen (7,4 kg/m²) ja yhtä lailla kestävä. 0,3 mm:n paksuinen kulutuskerros on suljettu PUR Extreme Protection -viimeistelyllä, joka suojaa pintaa naarmuilta ja muilta osumilta. Toinen tämän pintakäsittelyn etu on lattianpäällysteen helppohoitoisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että mallisto voidaan puhdistaa kostealla liinalla ilman ongelmia, vaikka veden lisäksi käytettäisiin tavanomaisia kotitalouksien puhdistuskemikaaleja.

Klassinen, mutta samaan aikaan moderni

Tässä Tarkettin lukkoponttivinyylikokoelmassa yhdistyvät klassiset puumallit ja modernit laattajäljitelmät. Klassisten tammijäljitelmien, kuten Tarkett Starfloor Click 30 "Cerused Oak Brown" -vaihtoehdon, lisäksi tarjolla on paljon muita moderneja, korkeatasoisia lattioita. Tarkett Starfloor Click 30 "Smoked Oak Dark Grey" -mallin kaltaiset lattiapäällysteet ovat visuaalisesti kiehtovia, sillä niiden harmaasävyinen tekstuurinen pinta täyttää jokaisen huoneen hillityllä elävyydellä. Massiivipuun näköisessä lattiassa on myös ympäröivä viiste, joka saa yksittäiset lankut erottumaan yleisilmeestä ja antaa näin maalaismaisen ilmeen. Valittavana on 14 erilaista mallia, joten jokaiseen makuun ja sisustustyyliin löytyy sopiva ratkaisu. Päätä itse mitä erilaisimpien luonnollisten, rustiikkisten ja abstraktien puuvaihtoehtojen välillä ja anna klassisen ja tietynlaisen rustiikkisen viehätyksen muuttaa huoneisiisi.

Tarkett lukkoponttivinyylin tekee vaikutuksen useilla korkealaatuisilla teknisillä ominaisuuksilla

Tarkett Starfloor Click 30 - lukkoponttivinyyli ei ainoastaan vakuuta upealla muotoilulla, vaan siinä on myös lukuisia teknisiä ominaisuuksia, joiden ansiosta se kestää lähes kaikki haasteet. Turvallisuutta ja mukavuutta parantavien ominaisuuksien, kuten palokäyttäytymisen Bfl-s1, työtuolien pyörien alle soveltuvuuden (tyyppi W), R10-luistonkestävyyden (lankut) tai R9-luistonkestävyyden (laatat) ja monien muiden ominaisuuksien ansiosta tämä korkealaatuinen mallisto selviytyy kaikista arjen haasteista.

Lisäksi vinyylilattiat voidaan asentaa kiertovesi lattialämmitysjärjestelmien päälle ( jopa 27 C°), joten voit nauttia lämpimistä jaloista myös talvella. Tarkett käyttää myös kestäviä tuotantoprosesseja, jotka hyödyttävät ympäristöä. Kun lattiapäällysteet valmistetaan ilman ftalaatteja, saat lattianpäällysteen, joka ei ole haitallinen terveydellesi tai ympäristölle ja voi siten edistää parempaa hyvinvointia. Tämä kokoelma on lisäksi mahdollista kierrättää 100-prosenttisesti. Verkkokaupastamme saat valitut mallit ja korkealaatuiset ominaisuudet yhdistettynä yhteen ympäristöystävälliseen tuotteeseen.

Erittäin helppo asentaa lukkoponttijärjestelmän ansiosta

Nykyään uuden lattianpäällysteen voi asentaa jopa tee-se-itse-harrastelija. Tämä mallisto on varustettu lukkoponttijärjestelmällä, joka tekee jokaisesta asennuksesta helpon. Se voidaan asentaa ilman erikoistyökaluja tai liimaa. Koska sitä ei liimata, se suojaa aluslattiaa vaurioilta. Tarkett Starfloor Click 30:n yksittäiset lankut voidaan mukauttaa huoneen mittoihin tavallisella mattoveitsellä, mikä on ihanteellinen ratkaisu remontointiin. Tämän jälkeen lankut voidaan asentaa toisiinsa kiinni aluslattian päälle. Lukkoponttivinyylin alle on myös mahdollista asentaa äänieristys, joka kompensoi pieniä epätasaisuuksia ja vaimentaa ääniä. Tämän tyyppisen asennuksen suuri etu on, että lattian päällä voidaan kävellä ja se voidaan kalustaa heti remontin jälkeen. Näin jopa harrastelijat voivat toteuttaa lattiaremontin nopeasti ja ongelmitta.

Tilaa Tarkett Starfloor Click 30-lukkoponttivinyyli nyt Bricoflorilta!

Tarkett Starfloor Click 30 -mallisto on nyt saatavilla verkkokaupassamme useissa eri malleissa ja väreissä. Ostamalla meiltä saat parhaan tuotteen oikeanlaisella palvelulla, sillä pyrimme tarjoamaan erinomaisen ostokokemuksen. Voit myös tilata näytekappaleita näytepalvelumme kautta, jolloin voit itse tutustua lattian tuntumaan ja laatuun. Ostotapauksessa saat parhaan hinnan takuun. Oletko tekemässä suurempaa projektia? Pyydä yksilöllinen tarjous, niin saat parhaat ehdot suuremmille määrille! Jos sinulla on kysyttävää, ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään! Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää