Close icon
1 - 20 | 180 Tuotteet

Ekologinen toiminnallisuus - Tarkett vinyylilattiat

Tarkettilta löydät vinyylilattiat joka tarpeeseen! Laajan valikoiman ansiosta voit siis sisustaa tilasi ihan oman makusi mukaan. Näissä vinyylilattioissa yhdistyvät lukemattomat tekniset edut kauniiseen muotoiluun ja kestäviin tuotantomenetelmiin. Joten et ainoastaan saa laadukkaat sekä houkuttelevat lattiat, vaan teet myös ympäristötietoisen valinnan, kun ostat Tarkett vinyylilattiat. Kaikissa Tarkettin vinyylilattioissa on huippumodernit perusvarusteet, jotka takaavat paremman elämänlaadun jokaiseen tilaan, johon ne asennetaan! 

Tarkett vinyylilattiat eri tiloihin

Tarkettin laajasta valikoimasta löydät varmasti vinyylilattiat, jotka täyttävät vaatimuksesi sekä toiveesi. Tämän valmistajan valikoimasta löydät vinyylilattiat sekä kodin huoneisiin että liiketiloihin. Tarkett vinyylilattiat on jaettu eri käyttöluokkiin, jotta sinä löytäisit juuri sinun tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot. Käyttöluokan 23 vinyylilattiat sopivat kaikkiin kodin tiloihin, kun taas käyttöluokassa 31-33 olevat sopivat myös esimerkiksi toimisto- sekä kahvilatiloihin. On siis erittäin helppoa löytää Tarkett vinyylilattiat, jotka sopivat siihen tilaan, johon sinä haluat asentaa uudet lattiat! Tarkettilta löydät myös vinyylilattiat teollisuustiloihin, joihin kohdistuu paljon liikennettä. Nämä vinyylilattiat löydät käyttöluokista 41-43.

Tee arkipäivästä helpompaa - Tarkett vinyylilattiat monilla eduilla

Parketti- ja kivilattiat vaativat usein paljon ylläpitoa, kun taas vinyylilattiat voidaan puhdistaa erittäin nopeasti ja helposti. Tarkett vinyylilattiat ovat myös valmistettu uskomattoman kestävästä materiaalista. Suuremmat tahrat ja vaikeampi lika, joita ei saada pois imuroimalla, voidaan helposti puhdistaa tavallisilla puhdistusaineilla. On siis sekä helppoa että nopeaa saada kauniit vinyylilattiat loistamaan taas! Helppo puhdistus tarkoittaa myös sitä, että lattiat säilyttävät ulkonäkönsä ja näyttävät uusilta myös monien vuosien käytön jälkeen. Tarkettin vinyylilattioiden kulutuskerros sekä ainutlaatuinen pintakäsittely tekee näistä lattioista uskomattoman lattiapäällysteen, joka kestää myös elämän vaikeammat hetket!  

Tarkett vinyylilattiat – Tekevät tilasta turvallisemman

Tarkett haluaa mahdollistaa asiakkailleen mahdollisimman korkean elämänlaadun. Tämän takia Tarkett priorisoi tietyt turvallisuusominaisuudet lattioissaan uskomattomien perusvarusteiden lisäksi. Yksi esimerkki on vinyylilattioiden käyttäytyminen tulipaloissa. Tarkett vinyylilattiat kuuluvat palosuojaluokkiin Bfl-s1 tai Cfl-s1, mikä tarkoittaa, että ne tuskin levittävät tulta. DS-liukastumisenesto vähentää myös liukastumisen riskiä. Näiden teknisten ominaisuuksien ansiosta Tarkett myötävaikuttaa rakennusten ja yksityisten tilojen turvallisuuteen.

Tarkett vinyylilattiat – Helppo asennus

Tarkettin valikoimasta löydät eri tyyppisiä vinyylilattioita, mikä tarkoittaa, että sekä ammattilaiset että tee-se-itse-harrastajat voivat asentaa lattiat ja saada kauniin lopputuloksen. Eri järjestelmillä varustetut vinyylilattiat voivat tehdä remontista paljon helpomman. Klassinen liimattava vinyyli ovat erinomainen vaihtoehto, mutta Tarkettin valtavasta valikoimasta löydät myös esimerkiksi lukkoponttivinyylit. Pienellä osaamisella voit nopeasti asentaa unelmiesi lattian ja nauttia kauniista lopputuloksesta. 

Uskomattoman kauniit Tarkett vinyylilattiat

Tarkett vinyylilattiat antavat uskomattoman muotoilunsa ansiosta mille tahansa tilalle muodonmuutoksen. Löydät tämän valmistajan valikoimasta aivan varmasti vinyylilattiat, jotka sopivat jokaiseen sisustustyyliin! Maalaismaiset puujäljitelmät antavat huoneelle lämpimän ja mukavan tunnelman, kun taas uskomattomat kivimallit sopivat täydellisesti moderniin kotiin.

Tilaa Tarkett vinyylilattiat nyt BRICOFLOR:ilta!

Oletko jo löytänyt suosikkisi Tarkettin valtavasta valikoimasta kauniita vinyylilattioita? Älä siinä tapauksessa odota enää, vaan tilaa uudet unelmalattiasi BRICOFLOR:in verkkokaupasta nyt! Ostoksesi yhteydessä hyödyt aina parhaasta hintatakuustamme. Jos et ole varma, mikä on sinulle paras valinta, voit käyttää ilmaista näytepalveluamme! 

Asiantuntijamme ovat myös käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta! Jos sinulla on suuri remontti tulossa, voit myös pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen.

Plus icon lue lisää