MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Schatex Living ''2608 Ruskea''Image maximise icon
Schatex Living ''2608 Ruskea''Image maximise icon
Schatex Living ''2608 Ruskea''Image maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 21 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

(1)
Brand claim
  • Kauniita värivaihtoehtoja
  • AC-luoka 22- kaupalliseen käyttöön
  • Helppo asentaa ilman liimaa
  • 50x 50 cm
-58 %
12,60 € per tekstiililaatta
5,35 €per tekstiililaatta
21,40 € per m²
SALE
Delivery icon
Toimitus: 

29,50 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.10 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 21 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Huonesuosituksemme

Kaikki aiheesta Schatex Living ''2608 Ruskea''

Schatex Living -mallisto on tyylikäs ja kestävä tekstiililaattavalikoima. Laatat on tehty kotikäyttöön ja valmistettu pehmeästä langasta, joka antaa lattialle kodikkaan ja lämpimän tunteen. Lattiapäällyste sopii erinomaisesti kotitoimistoihin, pesutupiin, leikkihuoneisiin ja makuuhuoneisiin.

Nämä tekstiililaatat ovat saatavilla yhdeksässä tyylikkäässä värissä, jotka varmasti antavat uutta elämää huoneeseen kuin huoneeseen. Matot eivät ole vain mukavia jalkojen alla, vaan myös kestäviä ja tyylikkäitä. Tekstiililaattojen raskaan painon (3700 g / m²) ansiosta ne eivät vaadi liimaa, vaan ne voidaan asentaa irrallisina lattiaan. Voit sekoittaa ja sovittaa eri värisiä laattoja luodaksesi sinulle miellyttävän tyylin. Laattojen koko on 50 x 50 cm, minkä avulla on helppo luoda ainutlaatuisia kuvioita, kuten neliöitä ja raitoja tai merkitä tiettyjä alueita huoneesta.

Nämä matot vaimentavat myöskin ääntä, joten ne ovat täydellinen vaihtoehto lastenhuoneisiin. Schatex tekstiililaatat sopivat myös allergikoille ja ihmisille jotka ovat herkkiä pölylle. Maton kuidut vangitsevat pölyhiukkaset ja estävät hiukkasia lentelemästä ilmassa, mikä puolestaan parantaa ilmanlaatua. Tekstiililaatat kuuluvat myös paloluokkaan Cfl-s1, mikä johtaa tulipalon sattuessa vähäiseen, myrkyttömään savuun. Tämä takaa kodillesi erinomaisen turvatoiminnon.

Varmista ennen Schatex-tekstiililaattojen asentamista, että lattia on puhdas. Aseta laatat keskeltä ulospäin. Voit käyttää kaksipuolista teippiä kiinnityksen, jos haluat ylimääräistä kestävyyttä. Voit kiinnittää laatat myös käytännöllisellä TacTiles-teipillä, joka on saatavana verkkokaupastamme.

Tekniset tiedot
Arrow icon