Close icon

Schatex Living- pehmeitä tekstiililaattoja kotikäyttöön

Etsitkö lattiapinnoitetta, joka ei ainoastaan ole mukava, mutta myös kestävä, tyylikäs ja joka an…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
In stock:
7 m²
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 10 | 10 Tuotteet

Schatex Living – Luo ainutlaatuinen sisustus värikkäillä tekstiililaatoilla

Schatex Living -mallisto tarjoaa käytännöllisiä ja tyylikkäitä tekstiililaattoja uskomattomassa väri- ja mallivalikoimassa. Laadukas materiaali luo modernin ja kodikkaan tunnelman, kun taas pehmeä lanka auttaa rentoutumaan. Tekstiililaatat kuuluvat käyttöluokkaan 31, mikä tarkoittaa, että ne sopivat kodin kaikkiin tiloihin sekä vähäliikenteisiin julkisiin tiloihin, kuten pieniin toimistoihin tai kokoushuoneisiin. Nauti tekstiililaattojen pehmeästä ja lämpimästä tunteesta ja luo oma hyvinvoinnin keidas kotiisi!

Luo kotiisi omaa luokkaansa oleva tunnelma Schatex Living -tekstiililaatoilla

Ainutlaatuinen ja värikäs tuotevalikoima luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman jokaiseen huoneeseen. Voit esimerkiksi sisustaa olohuoneesi klassisilla ja ajattomilla beigen ja ruskean sävyisillä tekstiililaatoilla. Jos etsit tummempaa versiota, joka peittää helposti pienet tahrat, suosittelemme tutustumaan mustiin ja harmaisiin Schatex Living -tekstiililaattoihin. Rohkeille sisustajille suosittelemme kuitenkin aina malliston punaisia, sinisiä ja raidallisia vaihtoehtoja, jotka taatusti piristävät jokaista huonetta. Hennosti kiiltävä pinta varmistaa, että tekstiililaatat näyttävät ylellisiltä ja laadukkailta monen vuoden ajan.

Malliston monipuolisten värivaihtoehtojen avulla voit nopeasti ja helposti luoda viehättävän lattiapäällysteen, joka taatusti tulee vangitsemaan katseita. Yhdistelemällä malliston eri tuotteita voit luoda ainutlaatuisen lattian, ja antaa inspiraatiosi virrata. Voit myös myöhemmin helposti ja vaivattomasti muuttaa Schatex Living irrallisten tekstiililaattojen paikkoja ja siten luoda erilaisen lopputuloksen. Tekstiililaatat tulevat käytännöllisessä koossa 50 cm x 50 cm, ja niitä on saatavana 9 tyylikkäässä värissä, jotka sopivat niin makuuhuoneisiin kuin käytäviin ja toimistoihin. Voit esimerkiksi erottaa yksittäisiä alueita toisistaan ​​eri väristen tekstiililaattojen avulla. Luo lastenhuoneeseen leikkinurkkaus merkkaamalla alue Schatex Living- tekstiililaatoilla tai antaa lasten yhdistellä eri värivaihtoehtoja ihan itse! Tai miksi et esimerkiksi yhdistäisi kahta räväkkää väriä ja loisi shakkikuvion, joka taatusti vangitsee katseita? Käyttämällä Schatex Living -tekstiililaattoja voit luoda täysin ainutlaatuisen tunnelman omalla henkilökohtaisella allekirjoituksellasi!

Nyt sinulla on myös mahdollisuus yhdistää tekstiililaatat uusimpaan Schatex-mallistoon: Schatex Living Planks! Näitä tekstiililankkuja on saatavana kolmessa viehättävässä värivaihtoehdossa, ja niissä on jännittävä raidallinen kuvio, joka taatusti piristää kaikkia huoneita! Yksi kokoelman eduista on sen kapea, kompakti ja tyylikäs lankkumuoto, jolla voidaan luoda monipuolisia kuvioita ja koristeita. Lankut ovat saatavilla kauniissa väreissä, jotka auttavat sinua rentoutumaan kotonasi.

Schatex Living irralliset tekstiililaatat - nopea ja helppo asennus kaikille tee-se-itse-harrastajille

Irrallisten Schatex Living -tekstiililaattojen asentaminen on nopeaa ja helppoa kaikille tee-se-itse-harrastajille. Lattiapäällyste kiinnitetään aluslattiaan ilman liimaa, joten asennukseen ei vaadita monimutkaisia työkaluja. Moduulit ovat kokonaispainoltaan 3779 g/m², joten ne ovat riittävän kevyitä mahdollistamaan mukavan käsittelyn ja samalla niin raskaita, että ne liikkuvat vain, jos niitä nostetaan tarkoituksella. Irrallisten tekstiililaattojen erityinen etu on, että yksittäisiä osia voidaan tarvittaessa nostaa ylös ja puhdistaa, järjestää uudelleen, vaihtaa ja ottaa mukaan muutossa.

Jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä, sinun tulee aina noudattaa valmistajan asennusohjeita. Ota uudet Schatex tekstiililaatat ulos pakkauksesta ennen asennusta ja aseta ne tasaisesti huoneen lattialle 24 tunniksi, jotta ne tottuvat huoneen kosteuteen ja lämpötilaan. Jotta tekstiililaatat sopisivat tilaan, aluslattian lämpötilan ei tulisi laskea alle 15 °C ja huoneen lämpötilan pitäisi olla vähintään 18 °C. Aluslattian tulee myös olla kova, puhdas, kuiva ja tasainen.

Suosittelemme tekemään asennussuunnitelman etukäteen täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Merkitse huoneen keskusta piirtämällä seinästä seinään kaksi viivaa, jotka leikkaavat huoneen keskellä. Huone on nyt jaettu neljään osaan, jotka sitten täytetään tekstiililaatoilla. Asenna lattia huoneen keskeltä ulospäin ja leikkaa uloimmat laatat tarvittaessa täydellisen kokoisiksi.

Asenna Schatex Living -tekstiililaatat merkittyjä viivoja pitkin valitsemassasi kuviossa ja kiinnitä laatat esimerkiksi TacTilesin tai muun kaksipuolisen teipin avulla toisiinsa. Voit tietenkin myös olla lukitsematta laattoja aluslattiaan, mutta suosittelemme liimakulmia erityisesti, jos tekstiililaatat tulevat kaupalliseen käyttöön. Asenna laatat loppuun asti ja varmista, että levyjen väliin ei pääse roskia tai muuta likaa. Reunalaatat voidaan leikata optimaalisen kokoisiksi mattoveitsen ja viivoittimen avulla. Kun olet saanut ensimmäiset mattolaatat asennettua viivoja pitkin ja kiinnittänyt ne teipillä tai vastaavalla, loppuprojekti sujuu helposti ja pikaisesti.

Ovien lähellä, siirtymäkohdissa ja reuna-alueilla, suositellaan liukuestettä tai kaksipuolista teippiä. TacTiles kaksipuoliset liimakulmat ovat moderni irrallisten tekstiililaattojen asennusjärjestelmä, joka sopii täydellisesti tähän projektiin. TacTilesin avulla yksittäiset laatat pysyvät yhdessä ja kiinni lattiassa, mikä luo tiukasti sidotun lattiapäällysteen. Näin vältät myös liiman käyttöä, mikä puolestaan parantaa ilmanlaatua. Jopa uusimman tee-se-itse-harrastajan on helppo asentaa Schatex Living -tekstiililaatat, joten säästät aikaa ja rahaa asennuskuluissa. On erityisen tärkeää, että alusta on mahdollisimman kuiva, sileä, puhdas ja vakaa ennen uuden tekstiililattian asennuksen aloittamista. Epätasaisuudet ja halkeamat tulee tasoittaa ennen kuin asennat lattian.  

Kestävät tekstiililaatat erinomaisilla tuoteominaisuuksilla - Schatex Living

Schatex Living -mallisto on tyylikäs ja kestävä tekstiililaattavalikoima. Laatat on valmistettu pehmeästä langasta, joka antaa lattialle kodikkaan ja lämpimän tunteen. Lattiapäällyste sopii erinomaisesti kodin jokaiseen huoneeseen, ja moniin yleisiin tiloihin. Voit sekoittaa ja sovittaa eri värisiä laattoja luodaksesi sinulle miellyttävän tyylin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ruudullinen lattia, jota korostavat luonnollisen vihreät ja ajattoman kauniit beiget tekstiililaatat?

Schatex Living tekee myös vaikutuksen lyömättömillä tuoteominaisuuksilla, jotka tekevät tekstiililaatoista menestystuotteen. Ääntä eristävien ominaisuuksien takia tämä lattia on hiljainen arkikumppani, joka ei häiritse nukkuvia naapureita tai herkkiä työtovereita. Lattialla on myös lämpöä eristäviä ominaisuuksia, joten voit nauttia lämpimistä jaloista myös talvella. Paloluokka Cfl-s1 osoittaa, että Schatex Living tekstiililaatoilla on rajallinen vaikutus tulipaloon vähäisellä savupäästöllä. Antistaattisen pinnan ansiosta laatat ovat helposti puhdistettavia ja estävät sähkön ja pölyn kerääntymisen. Schatex Living -tekstiililaatat voidaan asentaa vesikiertoisen lattialämmityksen päälle, mikä tekee lattiasta todella mukavan arkikumppanin.

Schatex Living -malliston irralliset tekstiililaatat eivät ainoastaan ​​näytä hyvältä, vaan vakuuttavat v myös uskomattoman kestävällä ja miellyttävällä pinnallaan. Käyttöluokat 22 ja 33 osoittavat, että mattolaatat on suunniteltu keskimääräisessä käytössä oleviin asuintiloihin, esim. olohuoneisiin sekä yleisiin tiloihin, joita käytetään keskimääräistä enemmän, esim. luokkahuoneisiin ja kauppoihin. Kiiltävä nukkakerros on valmistettu 100 % polypropeenista, mikä tekee tekstiililaatoista erittäin helppohoitoiset lattiavaihtoehdon. Schatex Living irralliset tekstiililaatat kuivuvat nopeasti ja ovat erittäin valonkestäviä, joten väri ei haalistu tai muutu ajan myötä.

Schatex Living – apua allergioihin

Tekstiililaatat ovat jo pitkään olleet suosituimpia lattiapäällysteitä, ja syystäkin. Mattolattiat ovat loputtomien etujensa vuoksi sopiva vaihtoehto sekä kotikäyttöön että liiketiloihin. Etenkin kotona voit nauttia tekstiililaattojen uskomattoman käytännöllisistä ominaisuuksista ja ainutlaatuisesta mukavuudesta.

Tekstiililaattoja ei yleensä liitetä korkeaan sisäilman laatuun eikä varmasti sopivaan ilmapiiriin allergikoille. Useiden vuosien ajan olemme kuulleet, että nämä lattiat luovat huonon elinympäristön astmasta kärsiville ja allergikoille. Mutta onko se todella totta? Ei oikeastaan, asia on täysin päinvastoin. Monet ihmiset eivät tiedä sitä, mutta erittäin mielenkiintoinen tosiasia on, että matot ovat hyväksi terveydelle! Tekstiililattiat ovat erittäin hygieeninen vaihtoehto, ja niillä on positiivinen vaikutus elämänlaatuamme sekä toimistoissa että kotona. Toisin kuin moni luulee, matot auttavat esimerkiksi silloin, kun kärsit allergioista. Tavallisin allergia, johon tekstiililaatoista on hyötyä, on pölypunkkiallergia.

Pölypunkkien ja tekstiililaattojen ympärillä olevien ennakkoluulojen poistamiseksi on erittäin tärkeää ymmärtää, miltä näiden pienten pölypunkkien elinympäristö näyttää. Kostea tai märkä ilmasto on elintärkeä tekijä pölypunkeille, sillä ne eivät ymmärryksemme mukaan juo, vaan keräävät kosteutta suoraan ilmasta. Lisäksi eläimet viihtyvät erittäin lämpimissä olosuhteissa. Tämmöiset paikat ovat aika harvinaisia tällä puolella päiväntasaajaa, mutta pölypunkkeja löytyy kuitenkin lähes jokaisesta suomalaisesta kodista. Syy tähän on se, että hikoilemme erittäin paljon, kun nukumme öisin. Hiki siirtyy huomaamatta kehoistamme sänkyyn. Tällä tavalla luomme yhdessä kehonlämmön kanssa täydellisen elinympäristön pölypunkeille, vaikka emme itse huomaa sitä.

Kun pölypunkeille on luotu täydellisen kostea ja lämmin elinympäristö, ne ovat valmiita siirtymään makuuhuoneesta koko kotiin, ja viihtyvät parhaiten niissä paikoissa mihin keräytyy eniten pölyä. Näitä paikkoja voivat esimerkiksi olla eri PVC- ja puulattiat, huonekalut ja sisustustekstiilit. Jotta voisimme ymmärtää miksi tekstiililaatat auttavat allergioihin, meidän täytyy ensin ottaa selvää, miten allergiat kehittyvät ja mitä terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia tekstiililaatoilla oikeastaan on.

Huolellinen ja säännöllinen siivoaminen ei tule torjumaan aivan kaikkia pölypunkkeja, minkä lattiapäällysteen valitsetkaan. Säännöllinen tuuletus ja tarpeeksi hyvä hygienia makuuhuoneessa ovat myös erittäin tärkeitä seikkoja, jos haluat päästä eroon pölypunkeista. Schatex Living tekstiililattioissa on kuitenkin ominaisuuksia, joista allergikot hyötyvät, ja nämä piilevät tekstiilikuitujen voimassa. Matot käyttäytyvät samalla tavalla kuin pienet pölysuodattimet ja voivat rakenteensa avulla pyydystää huoneessa lentävää pölyä.

Kun maton nukkakerros vangitsee pölyn, hiukkaset eivät voi lentää ympäri ja joutua hengitysteihimme. Toisin kuin perinteiset kovat päällysteet, tekstiililaatat vähentävät hienoa pölyä ilmassa jopa viidelläkymmenellä prosentilla. Kun tekstiililaatoista pidetään oikealla tavalla huolta, ne estävät pölyn siirtymisen hengitysteihin, emmekä siten joudu tekemisiin allergeenien kanssa. Tämä on erittäin suuri etu tavalliseen parkettiin tai kivilattiaan verrattuna. Lisäksi pelkkä kovan pinnan imurointi ei aina riitä punkkien torjumiseen. Kovat pinnat täytyy myös mopata tai pyyhkiä kostealla liinalla useita kertoja viikossa, jotta pölyä ei kiertyisi pinnoitteelle.

Schatex Living - nauti saksalaisesta laadusta ja ympäristöystävällisistä tuotteista

Schatex on luonut tekstiililaattoja kaikkiin käyttökohteisiin ja tarjoaa mattoja niin vierashuoneisiin kuin toimistoihin ja messuille. Nämä tekstiililaatat tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia laadun, toimivuuden ja muotoilun suhteen. Löydät tekstiililaattoja niin museoihin ja näyttelysaleihin kun asuinkäyttöön sekä ylellisiä huippuluokan tuotteita hienostuneisiin liiketoiminta-alueisiin. Schatex Living tekstiililaattojen valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja nykyaikaisimpia tuotantolaitteita. Kaikki nämä edellytykset yhdessä aktiivisten ja huolellisten laadunvalvontajärjestelmien kanssa takaavat, että tekstiililaatat ovat ensiluokkaisia ja ympäristöystävällisiä.

Schatexin laajasta valikoimasta löydät irrallisia mattolaattoja, jotka räätälöidään täydellisesti asuinalueiden, toimistojen, liikkeiden ja messujen tarpeisiin. Schatexilla on todellakin tekstiililaattoja jokaiseen käyttötarkoitukseen ja makuun, sillä valikoimasta löydät kaikkea kestävistä neulahuopamatoista pehmoisiin ja sileisiin veluurilaattoihin. Lisäksi saksalainen valmistaja luottaa korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja moderniin tuotantoprosessiin, mikä johtaa laadukkaaseen ja esteettiseen lopputulokseen.

Schatex-tekstiililaatat eivät edusta vain korkeaa laatua ja erinomaista muotoilua, vaan myös erinomaista hinta-laatusuhdetta. Intensiivinen valmistusprosessi varmistaa lattian korkean kestävyyden ja hyvän laadun. Lasikuituvahvistettu pohja varmistaa, että Schatex Living kokoelma on mitoiltaan vakaa ja kestää pieniä lämpötilavaihteluita. Yhtiö pitää myös erittäin tärkeänä tiukkojen ekologisten standardien noudattamista tuotteidensa valmistuksessa. Suunnittelijat ja tuoteteknikot suunnittelevat mallistot huolellisesti ottaen huomioon tämän liiketoiminta-alueen ympäristövaikutukset.

Osta Schatex Living -tekstiililaattoja BRICOFLORista ja toteuta henkilökohtainen sisustusunelmasi!

Haluaisitko lattiapäällysteen, joka tuntuu samettisen sileältä jalkojen alla ja vakuuttaa kestävyydellään ja kauniilla värillään? Siinä tapauksessa meillä on hyviä uutisia juuri sinulle! Valtava valikoima Schatex Living-tekstiililaattoja ja muita remonttituotteita odottaa sinua verkkokaupassamme. Tutustu ennenäkemättömään valikoimaamme ja tilaa remonttituotteesi kotiin vain parissa sekunnissa. Meiltä löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan tuotteen, etsit sitten klassisia beigejä tekstiililaattoja tai räväköitä punaisia ja sinisiä lattiavaihtoehtoja.

Vain muutamalla napsautuksella löydät markkinoiden parhaat remontointituotteet, jotka toimitetaan kotiovellesi mahdollisimman nopeasti. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää ilmaista näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, voit hyödyntää hintatakuutamme tilauksen yhteydessä. Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen.

Onko sinulla kysyttävää, ehdotuksia tai toiveita irrallisten tekstiililaattojen suhteen? Neuvomme mielellämme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa ja autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen Schatex Living -kokoelmasta!

Plus icon lue lisää