MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Schatex Living Planks- Ainutlaatuisia tekstiililankkuja kotiin

Etsitkö erinomaista lattiapäällystettä, joka taatusti kiinnittää jokaisen vieraan huomion? S…

lue lisää
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 2 | 2 Tuotteet

Schatex Living Planks- klassinen yhdistelmä väriä ja raitoja

Schatex Living planks ovat oiva vaihtoehto kotikäyttöön. Pehmeät tekstiililankut luovat kodikkaan ja rauhallisen ilmapiirin, joka on vaikea saavuttaa millään muulla lattiapäällysteellä.

Raskaan painonsa vuoksi irrallisena asennettavat tekstiililankut eivät vaadi liimaa. Tämä tarkoitta myös, että ne voidaan poistaa ja vaihtaa helposti. Monissa tapauksissa voit asentaa Schatex Living tekstiililankut suoraan vanhan lattiapinnoitteen päälle ilman liimaa tai teippiä. Jos tarvitset ylimääräistä kestävyyttä, voit teipata tekstiililankut kiinni käytännöllisellä TacTiles- teipillä.

Schatex Living planks- täydellinen hinta/laatu- suhde

Schatex Living -mallisto on tyylikäs ja erittäin kestävä valikoima tekstiililankkuja. Lattiat ovat tarkoitettu kotikäyttöön ja valmistettu pehmeästä langasta, joka antaa päällysteelle lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin. Lattiapäällyste sopii täydellisesti kotitoimistoihin, pesutiloihin, leikkihuoneisiin ja makuuhuoneisiin. Näitä tekstiililankkuja on saatavana kolmessa tyylikkäässä värissä, jotka taatusti antavat huoneillesi uutta elämää. Matot eivät ole vain mukavia jalkojesi alla, vaan myös kestäviä ja tyylikkäitä. Tekstiililankkujen raksaan painon ansiosta ne eivät vaadi liimaa, vaan ne voidaan asentaa irrallisena aluslattian tai vanhan lattiapäällysteen päälle. Jos etsit klassisempaa vaihtoehto, suosittelemme Schatex Living kokoelmaa, joka tarjoaa raidallisia tekstiililaattoja koossa 50 x 50 cm

Tekstiililankkujen monet edut

Schatex on luonut kokoelmia kaikissa käyttöluokissa ja tarjoaa mattoja sekä keittiöihin että toimistoihin. Tekstiililankut tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia laadun, suunnittelun ja toimivuuden suhteen. Löydät tekstiililankkuja, jotka on valmistettu kaikkialle messuista ja näyttelytiloista kohtuuhintaisiin asuinkäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin sekä ylellisiä edistyneitä tuotteita hienostuneille liiketoiminta-alueille. Schatex tekstiililankkujen valmistukseen käytetään vain parhaita raaka-aineita ja nykyaikaisimpia tuotantolaitteita. Kaikki nämä komponentit yhdessä aktiivisten ja tarkkojen laadunhallintajärjestelmien kanssa takaavat, että Schatexin tekstiililankut ovat ensiluokkaisia tuotteita.

Erinomaista laatua parhaaseen hintaan- Schatex Living Planks

Nämä lattiat edustavat paitsi korkeaa laatua ja tyylikästä muotoilua, myös hyvää hinta-laatusuhdetta. Intensiivinen tuftausprosessi takaa korkean kestävyyden joka tarjotaan sinulle parhaaseen mahdolliseen hintaan. Korkealaatuinen lasikuitupohja tekee lankuista erittäin kestäviä ja helposti käsiteltäviä. Yhtiö pitää myös erittäin tärkeänä tiukkojen ekologisten normien noudattamista tuotteidensa valmistuksessa. Tuoteteknikot suunnittelevat kokoelmat huolellisesti ottaen huomioon toiminta-alueen ympäristövaikutukset.

Schatex Living planks- osta kauniita tekstiililankkuja nyt!

Schatex tekstiililankut odottavat sinua verkkokaupassamme. Muutamalla napsautuksella löydät uuden lattiapäällysteesi, joka toimitetaan ovellesi mahdollisimman pian. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, saat tilauksen yhteydessä hintatakuun. Jos suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa uusia tapetteja nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

 

Plus icon lue lisää