Close icon

Schatex Smartline - Tyylikkäät ja selkeät tekstiililaatat

Schatex Smartline -malliston tekstiililaatat voidaan asentaa lähes minne tahansa. Ne ovat tekstiililaattojen varma va…

lue lisää
1 - 5 | 5 Tuotteet

Schatex Smartline – ylelliset ja käytännölliset tekstiililaatat klassisissa väreissä

Toteuta henkilökohtainen unelmasi lumoavista tekstiililaatoista jo tänään Schatex Smartline -malliston avulla ja nauti lattiapäällysteestä, joka taatusti tulee vangitsemaan katseita.  Käyttöluokan 32 ansiosta malliston kulutusta kestävät tekstiililaatat ovat vankka ja tyylikäs lattiavaihtoehto, joka kestää monta vuotta käytössä! Schatex Smartlinen uskomattoman laadukkaat irralliset tekstiililaatat sopivat niin toimistoihin ja pieniin liikkeisiin kuin hotelleihin ja kahviloihin. Voit tietenkin myös asentaa malliston tekstiililaatat kotiisi ja nauttia niiden uskomattomasta kestävyydestä ja pehmeästä pinnasta esimerkiksi olohuoneessa!

Nämä tekstiililaatat eivät ole vain optimaalinen vaihtoehto toimistoihin ja muihin julkisiin tiloihin, vaan myös yksityiskäyttöön! Nauti malliston vahvasta polypropeenilangasta ja koristele eteisesi, olohuoneesi tai vaikka makuuhuoneesi täysin ainutlaatuisella tavalla. Nauti Schatex Smartline -tekstiililaattojen luomasta lumoavan kodikkaasta tunnelmasta ja anna pehmeän langan hyväillä jalkojasi.

Schatex Smartline tekstiililaatat – nauti klassisesta vakosamettikuviosta ja uskomattomista värivaihtoehdoista

Tämän ainutlaatuisen malliston tekstiililaatat ovat nyt saatavilla viidessä eri värissä, joita kaikkia koristaa klassinen vakosamettikuvio. Klassisen ja tyylikkään polypropeenista valmistetun pinnan ansiosta tekstiililaatoissa on miellyttävä ja hienovarainen kiiltävä nukkakerros, joka saa lattian näyttämään ylelliseltä. Jos etsit klassista ja maanläheistä lattiavaihtoehtoa, suosittelemme ajattomia värejä, kuten harmaata, beigeä tai antrasiittia. Rohkeammille sisustajille, jotka haluavat väriä elämäänsä, suosittelemme malliston sinistä sävyä.

Ajattoman väripaletin ansiosta voit nopeasti ja helposti luoda houkuttelevan lattiapäällysteen, joka aivan varmasti vangitsee katseita. Voit myös visualisoida tiesi täydelliseen ratkaisuun yhdistämällä erilaisia ​​design- ja värivaihtoehtoja keskenään. Tällä tavalla voit luoda ainutlaatuisen lattian ja antaa inspiraatiosi virrata. Schatex Smartline tekstiililaatat ovat käytännöllisen kokoisia (50 cm x 50 cm) ja niitä on saatavana viidessä tyylikkäässä värissä, jotka sopivat kotisi jokaiseen huoneeseen. Voit esimerkiksi jakaa lastenhuoneen kahteen osaan merkitsemällä alueet erivärisillä tekstiililaatoilla tai antaa perheen nuorimpien yhdistellä eri värivaihtoehtoja itse! Tai miksi et tilaisi montaa eri väriä ja loisi hauskan ja ainutlaatuisen kuvion, jota ei taatusti löydy mistään muusta kodista? Käyttämällä Schatex Smartline-tekstiililaattoja voit luoda täysin uuden tunnelman omalla henkilökohtaisella allekirjoituksellasi!

Schatex tekstiililaatat – uskomatonta saksalaista laatua parhaaseen hintaan

Schatexin uskomattomat tekstiililaatat ovat jo pitkään olleet suosituimpia lattiapäällysteitä, ja syystäkin. Schatex Smartline lattiat ovat loputtomien etujensa vuoksi sopiva vaihtoehto sekä kotikäyttöön että liiketiloihin. Etenkin kotona voit nauttia tekstiililaattojen uskomattoman käytännöllisistä ominaisuuksista ja ainutlaatuisesta mukavuudesta. Nämä lattiat edustavat paitsi korkeaa laatua ja tyylikästä muotoilua, myös hyvää hinta-laatusuhdetta. Intensiivinen tuftausprosessi takaa korkean kestävyyden, joka tarjotaan sinulle parhaaseen mahdolliseen hintaan BRICOFLORilla. Korkealaatuinen lasikuitupohja tekee laatoista erittäin kestäviä ja helposti käsiteltäviä. Yhtiö pitää myös erittäin tärkeänä tiukkojen ekologisten normien noudattamista tuotteidensa valmistuksessa. Tuoteteknikot suunnittelevat kokoelmat huolellisesti ottaen huomioon liiketoiminta-alueen ympäristövaikutukset.

Schatex on luonut erilaisia kokoelmia kaikissa käyttöluokissa ja tarjoaa mattoja sekä keittiöihin että toimistoihin. Saksalaisen valmistajan tekstiililaatat tarjoavat erinomaisia ​​ominaisuuksia laadun, suunnittelun ja toimivuuden suhteen. Löydät tekstiililaattoja, jotka on valmistettu kaikkialle messuista ja näyttelytiloista kohtuuhintaisiin asuinkäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin sekä ylellisiä edistyneitä tuotteita hienostuneille liiketoiminta-alueille. Schatexin tekstiililaattojen valmistukseen käytetään vain parhaita raaka-aineita ja nykyaikaisimpia tuotantolaitteita. Kaikki nämä komponentit yhdessä aktiivisten ja tarkkojen laadunhallintajärjestelmien kanssa takaavat, että Schatex tekstiililaatat ovat ensiluokkaisia tuotteita.

Schatexin laajasta valikoimasta löydät irrallisia tekstiililaattoja, jotka on räätälöity täydellisesti asuinalueiden, toimistojen, liikkeiden ja myös messujen tarpeisiin. Kestävistä neulahuopamatoista ihanan pehmeisiin veluurilaattoihin – Schatexilla on todellakin tekstiililaattoja jokaiseen käyttötarkoitukseen ja makuun. Schatexin korkealaatuiset mattolaatat vakuuttavat toimivuudellaan, laadullaan ja muotoilullaan. Lisäksi saksalainen valmistaja luottaa korkealaatuisten raaka-aineiden käyttöön ja nykyaikaisimpiin tuotantoprosesseihin, joten sinun ei tarvitse tinkiä tekstiililaattojen laadusta!

Schatex Smartline – helppo ja nopea projekti kaikille tee-se-itse-harrastajille

Irralliset Schatex Smartline -tekstiililaatat ovat kaikkien tee-se-itse-harrastajien unelma. Yksittäisiä mattolaattoja ei tarvitse liimata toisiinsa tai aluslattiaan, vaan ne kiinnittyvät tukevasti alustaan ​​oman painonsa avulla. 3500 g/m²:n kokonaispainon ansiosta voit käsitellä tekstiililaattoja mukavasti ilman monimutkaisia ​​työkaluja. Tekstiililaatat ovat kuitenkin tarpeeksi painavia, jotta ne eivät pääse liukumaan lattialla. Moduuleja voi siis vain siirtää nostamalla niitä ohjatulla tavalla. Liimattoman asennusjärjestelmän ansiosta Schatex Smartline -tekstiililaatat eivät ole vain helppoja kiinnittää, vaan ne on myös helppo poistaa! Voit yksinkertaisesti kerätä lattialaattasi ja viedä ne uuteen kotiisi muuton yhteydessä. Näiden irrallisten tekstiililevyjen erityinen etu on, että yksittäisiä paloja voidaan tarvittaessa nostaa ylös ja puhdistaa, järjestää uudelleen ja vaihtaa.

Erityinen pohjarakenne varmistaa myös, että laatat pysyvät tasaisina lattiaa vastaan eivätkä taivu reunoistaan. Tämä ei ainoastaan ​​estä, että kompastut epämiellyttäviin törröttäviin reunoihin, vaan mahdollistaa myös, että tekstiililaatat voidaan asentaa tiheästi yhteen. Tiiviisti toisiensa viereen asennetut tekstiililaatat näyttävät laadukkailta kokolattiamatoilta, mutta ovat paljon käytännöllisempiä.

Varmistaaksesi täydellisen lopputuloksen, sinun tulee aina noudattaa valmistajan asennusohjeita. Ota Schatex Smartline- tekstiililaatat pakkauksesta ennen asennusta ja aseta ne tasaisesti lattialle 24 tunniksi, jotta ne tottuvat huoneen lämpötilaan ja kosteuteen. Jotta tekstiililaatat sopisivat tilaan, alustan lämpötila ei saa laskea kylmäksi ja huoneen lämpötilan tulee olla normaali. Alustan pitää myös olla kova, puhdas, kuiva ja tasainen.

Voit esimerkiksi asentaa laatat shakkilautakuvioon tai klassiseen raidalliseen malliin. Suosittelemme kuitenkin aina tekemään asennussuunnitelman etukäteen täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Merkitse huoneen keskusta piirtämällä seinästä seinään kaksi viivaa, jotka leikkaavat huoneen keskellä. Huone on nyt merkitty neljään osaan, jotka sitten täytetään Schatex Smartline tekstiililaatoilla. Asenna tekstiililaatat huoneen keskeltä ulospäin ja leikkaa uloimmat laatat tarvittaessa täydellisen kokoisiksi.                                                                                                      

Asenna Schatex Smartline-tekstiililaatat merkittyjä viivoja pitkin valitsemassasi kuviossa ja kiinnitä laatat esimerkiksi TacTilesin tai muun kaksipuolisen teipin avulla toisiinsa. Asenna laatat loppuun asti ja varmista, että levyjen väliin ei pääse roskia tai muuta likaa. Reunalaatat voidaan leikata optimaalisen kokoisiksi mattoveitsen ja viivoittimen avulla. Kun olet saanut ensimmäiset mattolaatat asennettua viivoja pitkin ja kiinnittänyt ne teipillä tai vastaavalla, loppuprojekti sujuu helposti ja pikaisesti. Voit tietenkin myös olla lukitsematta laattoja aluslattiaan, mutta suosittelemme liimakulmia erityisesti, jos tekstiililaatat tulevat kaupalliseen käyttöön.

Siirtymäkohdissa, kuten ovien lähellä ja reuna-alueilla, suosittelemme liukuestettä tai kaksipuolista teippiä. TacTiles liimakulmat ovat moderni irrallisten tekstiililaattojen asennusjärjestelmä, joka sopii täydellisesti tähän projektiin. TacTilesin avulla irralliset laatat pysyvät yhdessä ja kiinni lattiassa, mikä luo tiukasti sidotun lattiapäällysteen. Näin vältät myös liiman käyttöä, mikä puolestaan parantaa ilmanlaatua. Jopa uusimman tee-se-itse-harrastajan on helppo asentaa Schatex Smartline -tekstiililaatat, joten säästät aikaa ja rahaa asennuskuluissa. On erityisen tärkeää, että alusta on mahdollisimman kuiva, sileä, puhdas ja vakaa ennen uuden tekstiililattian asennuksen aloittamista. Epätasaisuudet ja halkeamat tulee tasoittaa ennen kuin asennat lattian. 

Nauti tekstiililaattojen loputtomista eduista- Schatex Smartlinen uskomattomat tuoteominaisuudet

Schatex-tekstiililaatat ovat pitkään olleet arvostettuja ja suosittuja lattianpäällysteitä korkealaatuisten etujensa ansiosta. Saksalainen lattiapäällysteiden valmistaja Schatex tarjoaa tekstiililaattoja, jotka vakuuttavat kauniilla ulkonäöllään ja uskomattomilla tuoteominaisuuksillaan. Nämä lattiapäällysteet auttavat sinua muuttamaan tilan kuin tilan kodikkaaksi ja lämpimäksi hyvinvoinnin keitaaksi. Tekstiililaattojen neliömäisen ulkonäön ansiosta on helppoa yhdistää erilaisia värejä ja luoda aivan ainutlaatuinen lattianpäällyste, joka taatusti vangitsee katseita. Lisäksi Schatex Samartline tekstiililaatoilla on ääntä eristäviä ominaisuuksia, jotka varmistavat, että voit iloita rauhallisesta ja hiljaisesta tunnelmasta niin kodissa kun toimistolla. Tekstiililaatat ovat myös erittäin vankkoja ja kulutusta kestäviä, joten voit nauttia uudesta lattiapäällysteestäsi useita vuosia.

Yksinkertainen asennusjärjestelmä säästää paitsi aikaa, myös materiaalikustannuksia, sillä tekstiililaatat voidaan asentaa ja leikata ilman monimutkaisia työkaluja tai liimaa. Mutta helppo asennus ei ole Schatex Smartline-kokoelman ainut etu: ostamalla tämän tuotteen pääset nauttimaan kymmenistä uskomattomista tuoteominaisuuksista. Yksi lattian ehdottomasti parhaista puolista on, että voit asentaa sen vesikiertoisen lattialämmityksen päälle ja nauttia lämpimistä jaloista myös talvella. Isku- ja askeläänieristys varmistaa, että tämä lattia on hiljainen arkikumppani, joka ei häiritse nukkuvia naapureita tai herkkiä lapsia. Paloluokka Cfl-s1 osoittaa, että lattialla on rajallinen vaikutus tulipaloon vähäisellä savupäästöllä. Antistaattisen pinnan ansiosta moduulit ovat helposti puhdistettavia, ne haihduttavat sähköä ja estävät pölyn kerääntymisen.

Schatex Smartline – nopeaa apua allergioihin

Tekstiililaatat ovat jo pitkään olleet erittäin suosittuja lattiapäällysteitä, ja syystäkin. Mattolattiat ovat loputtomien etujensa vuoksi sopiva vaihtoehto sekä kotikäyttöön että liiketiloihin. Etenkin kotona voit nauttia tekstiililaattojen uskomattoman käytännöllisistä ominaisuuksista ja ainutlaatuisesta mukavuudesta. Tekstiililaattoja ei yleensä liitetä korkeaan sisäilman laatuun eikä varmasti sopivaan ilmapiiriin allergikoille. Useiden vuosien ajan olemme kuulleet, että nämä lattiat luovat huonon elinympäristön astmasta kärsiville ja allergikoille. Mutta onko se todella totta? Ei oikeastaan, asia on täysin päinvastoin. Monet ihmiset eivät tiedä sitä, mutta erittäin mielenkiintoinen tosiasia on, että matot ovat hyväksi terveydelle! Tekstiililattiat ovat erittäin hygieeninen vaihtoehto, ja niillä on positiivinen vaikutus elämänlaatuamme sekä toimistoissa että kotona. Toisin kuin moni luulee, matot auttavat esimerkiksi silloin, kun kärsit allergioista. Pölypunkkiallergia on yleisin vaiva, johon tekstiililaatoista on apua. 

Jotta voisimme poistaa harhaluulot pölypunkkien ja tekstiililaattojen ympäriltä, on erittäin tärkeää ymmärtää, miltä näiden pienten eläinten elinympäristö näyttää. Kostea tai märkä ilmasto on elintärkeä tekijä pölypunkeille, sillä ne eivät ymmärryksemme mukaan juo, vaan keräävät kosteutta suoraan ilmasta. Lisäksi nämä mikroskooppisen pienet punkkieläimet viihtyvät erittäin lämpimissä olosuhteissa. Tämmöiset paikat ovat aika harvinaisia tällä puolella päiväntasaajaa, mutta pölypunkkeja löytyy kummisikin melkein jokaisesta suomalaisesta kodista. Syy tähän on se, että hikoilemme erittäin paljon, kun nukumme öisin. Hiki siirtyy huomaamatta kehoistamme sänkyyn. Tämä johtaa puolestaan siihen, että luomme huomaamatta kehonlämmön avulla optimaalisen elinympäristön punkeille makuuhuoneessa.

Punkit muuttavat tämän jälkeen makuuhuoneesta koko kotiin, ja viihtyvät parhaiten paikoissa mihin keräytyy pölyä. Näitä paikkoja ovat esimerkiksi kivilattiat, puulattiat, tekstiilit ja matot. Ymmärtääksemme miksi tekstiililaatoilla on positiivinen vaikutus allergioihin, on tärkeää tietää, kuinka allergiat kehittyvät ja mitä hyödyllisiä ominaisuuksia tekstiililaatoilla on.

Vaikka siivoaisit koko kotisi huolellisesti joka päivä, et ikinä tule torjumaan aivan kaikkia pölypunkkeja, minkä lattiapäällysteen valitsetkaan. Säännöllinen tuuletus ja tarpeeksi hyvä hygienia makuuhuoneessa ovat myös erittäin tärkeitä seikkoja, jos haluat päästä eroon pölypunkeista. Schatex Smartline tekstiililattioissa on kuitenkin ominaisuuksia, joista allergikot hyötyvät, ja nämä piilevät tekstiilikuitujen voimassa. Matot käyttäytyvät samalla tavalla kuin pienet pölysuodattimet ja voivat rakenteensa avulla pyydystää huoneessa lentävää pölyä. Kun maton nukkakerros vangitsee pölyn, hiukkaset eivät voi lentää ympäri ja joutua hengitysteihimme. Tekstiililaatat vähentävät toisin sanoen pölyn määrää ilmassa jopa viidelläkymmenellä prosentilla, toisin kuin perinteiset kovat päällysteet kuten parketit ja PVC-lattiat.

Jos tekstiililaatat siis puhdistetaan säännöllisesti, se estää pölyn siirtymistä hengitysteihin, emmekä siten joudu tekemisiin allergeenien kanssa. Tämä on suuri etu tavanomaiseen parkettiin tai laminaattiin verrattuna. Lisäksi pelkkä kovan pinnan imurointi ei riitä punkkien torjumiseen. Kovat pinnat täytyy mopata tai pyyhkiä kostealla liinalla useita kertoja viikossa, jotta punkit pysyisivät kokonaan poissa.

BRICOFLOR – älykäs tapa tilata Schatex Smartline tekstiililaattoja!

Onko sinulla etsinnässä lattiapäällyste, joka vakuuttaa kulutusta kestävillä ominaisuuksillaan ja kauniilla ainutlaatuisella ulkonäöllään? Siinä tapauksessa meillä on hyviä uutisia juuri sinulle! Valtava valikoima Schatex Smartline - mattolaattoja ja muita remonttituotteita odottaa sinua verkkokaupassamme. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja tilaa uudet tuotteesi suoraan kotiin vain parissa minuutissa. Meiltä löydät aivan varmasti juuri sinulle sopivan tavaran, etsit sitten klassisia harmaan värisiä tekstiililaattoja tai mystisiä ja komeita mustia lattiavaihtoehtoja.

Vain muutamalla napsautuksella löydät markkinoiden parhaat tekstiililaatat, jotka toimitetaan kotiovellesi mahdollisimman nopeasti. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää ilmaista näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, voit hyödyntää hintatakuutamme tilauksen yhteydessä. Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen.

Onko sinulla ehdotuksia, kysyttävää tai toiveita irrallisten tekstiililaattojen suhteen? Neuvomme mielellämme sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa ja autamme sinua valitsemaan oikean tuotteen Schatex Smartline -kokoelmasta!

Plus icon lue lisää