Schatex Smartline - Tyylikkäät ja selkeät tekstiililaatat

Schatex Smartline -malliston tekstiililaatat voidaan asentaa lähes minne tahansa. Ne ovat tekstiililaattojen varma va…

lue lisää

Schatex Smartline - Tyylikäs ja kestävä lattiapäällyste

Malliston laattojen väriskaala sisältää viisi tyylikkäästä väriä. Löydät vaihtoehtoja syvän sinisen sävystä lämpimään beigeen. Valitsitpa minkä tahansa Schatex Smartline -tekstiililaatan, laadukas ja tyylikäs lattiapäällyste huonetilassa on taattu. Laadukas polypropeenista valmistettu pinta välittää miellyttävän ja kiiltävän vaikutelman.

 

Näin asennat Schatex Smartline tekstiililaatat

Kaikki tekstiililaatat tulevat 50 x 50 cm kokoisina, joten niiden käsittely ja järjestäminen on helppoa. Kun olet asentanut kaikki tekstiililaatat, lopputuloksesta tulee hyvin yhtenäisen näköinen. Tekstiililaatat ovat irrallisia, mikä tarkoittaa, että ne voidaan helposti poistaa ja järjestää uudelleen. Jos olet kyllästynyt huoneesi ulkoasuun, voit sekoittaa ja sovittaa värejä luodaksesi ainutlaatuisia kuvioita ja malleja.

Tekstiililaattojen asentamiseen et tarvitse liimaa tai kalliita työkaluja! Nämä tekstiililaatat painautuvat tiukasti lattiaan pelkästään omalla painollaan. Laattojen kokonaispaino on 3500 g per 1m², joten voit mukavasti käsitellä niitä. Jos haluat varmistaa vakaamman asentamisen, suosittelemme käyttämään TacTiles liimakulmia.

Optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi tekstiililaatat on ensin tuuletettava vastaanottamisen jälkeen ja annettava niiden sopeutua haluttuun huoneen lämpötilaan. Puhdista sillä välin aluslattia vanhoista päällyste jäämistä ja pölystä, jotta uusi lattiapäällysteesi saa tukevan pidon. Jotta lattian asentaminen huoneisiin olisi tasaista, suosittelemme, että aloitat asennuksen huoneen keskeltä ja etenet järjestelmällisesti sisäpuolelta ulospäin.

 

Tekstiililaattojen lukuisat edut

Helpon asennuksen lisäksi Schatex Smartline tekstiililaatat tekevät suuren vaikutuksen lukuisten hyvien ominaisuuksien kautta. Voit esimerkiksi yhdistää lattiat vesikiertoisen lattialämmityksen kanssa. Lisäksi tekstiililaattojen palosuojaluokka on Cfl-s1. Tulipalon syttyessä lattia on luokiteltu paloturvalliseksi, sillä se ei vapauta paljon savua.

Smartline -laattojen hyvät antistaattiset ominaisuudet varmistavat, että toimiston arki sujuu moitteettomasti, sillä ne estävät sähkövarausten aiheuttamia toimintahäiriöitä. Lisäksi tekstiililaatat sitovat pölyä ja estävät siten pölyä pääsemästä hengitysteihin. Tämä luo erityistä helpotusta sekä sinulle että allergikoille. Jotta tämä vaikutus säilyisi, suosittelemme puhdistamaan lattianpäällysteen säännöllisesti pölynimurilla.

 

Schatex Smartline - Laadukkaat & tyylikkäät tekstiililaatat 

Kiinnostuitko Schatex Smartline -mallistosta? Älä epäröi enää, vaan hyödynnä palveluitamme ja tilaa jo tänään. Tarjoamme parhaan hintatakuun, jotta saat tuotteet parhaaseen hintaan. Jos haluat verrata tuotteita tai nähdä omin silmin tuotteen, voit käyttää näytepalveluamme ja toimitamme tuotteista näytekappaleet kotiovellesi. Jos kyseessä on suurempi remontti, ota meihin yhteyttä ja voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta! Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten.

Plus icon lue lisää