MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Heuga tekstiililaatat – Korkealaatuisia tuotteita hauskoissa väreissä

Hollantilainen Heuga on yksi johtavista tekstiililaattojen valmistajista. Verkkokaupastamme löydät suuren valiko…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 74 Tuotteet

Hevostuotteista korkealaatuisiin tekstiililaattoihin - Heuga

Heuga on erittäin moderni yritys, joka seuraa kangas- ja huonekaluteollisuuden viimeisimpiä suuntauksia, jotta he pystyisivät aina tarjoamaan ensiluokkaisia tuotteita parhaaseen hintaan. Heuga haluaa tehdä tekstiililaattojen asennuksesta mahdollisimman helppoa, ja siksi yritys tarjoaa myös laajan valikoiman irrallisena asennettavia tekstiililaattoja, jotka tekevät kunnostusprojektistasi lastenleikin.

Kun Heuga perustettiin, yritys valmisti erilaisia tekstiilituotteita hevosille. Jonkin ajan kuluttua perustaja Petrus Johannes van Heugten alkoi kuitenkin kokeilla uusien tuotteiden, kuten porrasmattojen ja polvisuojien valmistamista. Lopulta van Heugten päätti, että tekstiililaatoista tulisi yrityksen seuraava hittituote, ja niin hän vei Heugan lattiapäällystemarkkinoille. Heuga valmisti ensimmäiset tekstiililaatat yli 55 vuotta sitten, ja siitä lähtien yritys on kasvanut tasaisesti, ja siitä on tullut yksi johtavista ja innovatiivisimmista mattojen valmistajista. Nykyään Interface omistaa Heugan, mutta yritys tuottaa silti tekstiililaattojaan alkuperäisellä nimellään.

Heugan tekstiililaatat- kätevä ja klassinen koko

Suurin osa Heugan tekstiililaatoista tulevat koossa 50 cm x 50 cm. Joitakin esimerkkejä näistä tuotteista voit löytää kokoelmista Heuga 725, Heuga Superflor ja Heuga 780. Niiden merkittävimmät edut ovat uskomattoman käytännöllinen muoto, joka mahdollistaa helpon pakkauksen, kuljetuksen, asennuksen ja huollon. Eri asennusjärjestelmien osalta neliönmuotoiset tekstiililaatat eivät salli paljon luovuutta. Jos kuitenkin haluat luoda ainutlaatuisen lattiapäällysteen, voit yhdistää erilaisia ​​värejä ja kuvioita. Useimmat tekstiililaatat sopivat erinomaisesti rajojen luomiseen suurille tai avoimille alueille. Jos suunnittelet suurta remonttia, voit aina pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen. Voit lukea tarjouksista lisää painamalla oikeassa alakulmassa olevaa "yksilölliset tarjoukset" -painiketta.

Heuga tekstiililaatat – yrityksen myydymmät kokoelmat

Joskus voi olla vaikeaa löytää juuri se oikea tuote meidän laajasta valikoimastamme. Siksi esittelemme seuraavaksi Heugan kuuluisimmat kokoelmat. Tämä auttaa sinua valitsemaan, mikä kokoelma tarjoaa parhaat vaihtoehdot juuri sinun tilaasi. Jos etsit lattiaa kotiisi, suosittelemme Heugan tekstiililaattoja, jotka kuuluvat käyttöluokkiin 23–31. Jos etsit lattiapäällystettä toimistolle, kahvilaan tai ehkä hotellin, suosittelemme tekstiililaattoja käyttöluokissa 31–42.

Heuga 725- Ekologisia tekstiililaattoja jokaiseen huoneeseen

Laaja värivalikoima ja ensiluokkainen laatu yhdistettynä korkealaatuisiin teknisiin ominaisuuksiin ovat ​​Heuga 725 –mallistoon parhaita ominaisuuksia. Nämä käytännölliset tekstiililaatat ovat valmistettu 100 % kierrätetystä polyamidilangasta, mikä tekee niistä sekä ekologisia että kestäviä. Korkean AC-luokan (33) ansiosta voit asentaa matot melkein mihin tahansa. Laatat toimivat täydellisesti ravintoloissa, toimistoissa ja muissa liiketiloissa. Voit myös käyttää näitä tekstiililaattoja kodissasi, esimerkiksi makuuhuoneissa ja käytävissä.

Nämä tekstiililaatat ovat käytännöllisiä ja kauniita, ja ne ovat saatavilla 18 tyylikkäässä värissä. Kaikkien laattojen koko on sama, 50 x 50 cm, joten eri värien sekoittaminen ja sovittaminen on helppoa hauskojen kuvioiden luomiseksi. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia siitä, että maton väri muuttuu, sillä tekstiililevyjen hiottu ja kuvioitu pinta peittää lian helposti. Lisäksi tummat värit piilottavat suurimman osan tahroista, mikä on erityisen hyödyllistä, jos päätät käyttää näitä mattoja kaupallisissa tiloissa.

Heuga tekstiililaatat kuuluvat myös paloluokkaan Bfl-s1, mikä johtaa tulipalon sattuessa vähäiseen, myrkyttömään savuntuotantoon. Tämä takaa erinomaisen turvallisuustoiminnon kaikkiin tiloihin. Laatoilla on myös ääneneristäviä ominaisuuksia, joten ne sopivat erinomaisesti toimistoihin ja muihin liiketiloihin. Jos etsit mattoa, joka näyttää hyvältä, on monipuolinen ja uskomattoman kestävä, niin Heuga 725 -mallisto on täydellinen vaihtoehto sinulle!

Heuga 580 tekstiililaatat- uskomattomia värejä

Heuga 580 -mallisto on klassikko, joka on säilynyt vuosikymmenien ajan ja näyttää edelleen erittäin modernilta. Syynä tähän on ennen kaikkea valtava värivalikoima, josta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Näiden tekstiililaattojen tärkein etu on, että ne ovat irrotettavissa, mikä tarkoittaa, ettet tarvitse liimaa niiden asettamiseen. Asennus on siis helppoa, eikä vaadi liimaa tai vastaavaa. Tekstiililaatat pysyvät raskaan painonsa ansiosta paikallaan liikkumatta mihinkään. Varmista ennen laattojen asentamista, että lattia on puhdas. Aseta laatat keskeltä ulospäin. Korkean AC-luokan (33) ansiosta voit asentaa matot melkein mihin tahansa. Laatat toimivat täydellisesti ravintoloissa, toimistoissa ja muissa liiketiloissa. Voit myös käyttää näitä tekstiililaattoja kodissasi, esimerkiksi makuuhuoneissa ja käytävissä.

Nämä tekstiililaatat ovat mukavia ja kauniita, ja ne ovat saatavilla 60 tyylikkäässä värissä. Kaikkien laattojen koko on sama, 50 x 50 cm, joten eri värien sekoittaminen ja sovittaminen on helppoa hauskojen kuvioiden luomiseksi. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia siitä, että maton väri muuttuu, sillä tekstiililevyjen hiottu ja kuvioitu pinta peittää lian helposti. Lisäksi tummat värit piilottavat suurimman osan tahroista, mikä on erityisen hyödyllistä, jos päätät käyttää näitä mattoja kaupallisissa tiloissa.

Nämä Heuga tekstiililaatat kuuluvat myös paloluokkaan Bfl-s1, mikä johtaa tulipalon sattuessa vähäiseen, myrkyttömään savuun. Tämä takaa erinomaisen turvallisuustoiminnon kaikkiin tiloihin. Voit huoleti käyttää lattialämmitystä pelkäämättä, että laatat vahingoittuvat. Jos etsit mattoa, joka näyttää hyvältä, on monipuolinen ja uskomattoman kestävä, niin Heuga 580 -mallisto on täydellinen vaihtoehto sinulle!

Heuga superflor- pehmeitä ja kestäviä tekstiililaattoja

Heuga Superflor -mallisto on tarjonnut korkealaatuisia ja kestäviä lattiapäällysteitä yli 60 vuoden ajan. Matot on valmistettu polyamidista ja polyesteristä, mikä tekee niistä pehmeitä, viihtyisiä ja kestäviä. Korkean AC-luokan (33) ansiosta tekstiililaatat voidaan asentaa melkein mihin tahansa! Matot sopivat erityisen hyvin toimistoihin, liiketiloihin, ravintoloihin, olohuoneisiin, ruokasaleihin ja makuuhuoneisiin.

Tekstiililaatat on valmistettu neulahuovasta, mikä tekee niistä mukavan alustan ja käytännöllisisä puhdistuksen suhteen. Kokoelma tarjoaa 18 eri värivaihtoehtoa, joten löydät takuulla maton, joka sopii juuri sinulle. Heuga tekstiililaatat ovat irrallisia, mikä tarkoittaa, että ne voidaan helposti poistaa ja järjestää uudelleen. Jos olet kyllästynyt huoneesi ulkonäköön, voit sekoittaa ja sovittaa värejä luodaksesi ainutlaatuisia kuvioita ja malleja. Laattojen mitat ovat 50 x 50 cm, joten niiden käsittely ja järjestäminen on helppoa haluamallasi tavalla.

Jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi, Superflorilla on myös erinomaisia äänenvaimennusominaisuuksia. Näitä lattiapäällysteitä voidaan käyttää myös toimistotuolien kanssa (EN 985), ilman että ne vaurioituvat. Tekstiililaatat kuuluvat myös paloluokkaan Cfl-s1, mikä johtaa tulipalon sattuessa vähäiseen, myrkyttömään savuun. Tämä takaa erinomaisen turvatoiminnon.

Heuga- yrityksen uskomattomat ekologiset edut

Yrityksen sitoutuminen laatuun ja kestävyyteen on johtanut siihen, että Heuga valmistaa kestäviä ja korkealaatuisia tekstiililaattoja kierrätetyistä ja usein myös orgaanisista materiaaleista. Heuga keskittyy kestävyyteen yhtä paljon kuin houkuttelevien ja korkealaatuisten tekstiililaattojen tuottamiseen. Yrityksen Mission Zero ohjelma on suunniteltu säätämään Heugan tuotantomenetelmiä ja materiaaleja, jotta tekstiililaatat olisivat täysin ekologisia vuoteen 2020 mennessä. Vuonna 2013 kasvihuonepäästöt olivat vähentyneet 80% ja vedenkäyttö 87%, mikä osoittaa, että Heuga todella seisoo sanojensa takana ja pyrkii aktiivisesti saavuttamaan heidän tavoitteensa. Osana Heugan sitoutumista ympäristöystävällisiin tuotteisiin heillä on tällä hetkellä yli 450 tuotetta, jotka ovat valmistettu 100% kierrätetystä langasta.

Mission Zeron lisäksi Heuga perusti vuonna 2013 Net-Works-nimisen ohjelman, jonka kautta he keräävät vanhoja kalastusverkkoja ja tekevät niistä nailonlankaa, jota käytetään uusien tekstiililaattojen valmistamiseen. Köyhät kyläläiset keräävät verkkoja ja saavat vastineeksi palkkaa, jolla he voivat tukea perheitään. Siksi tekstiililaatat auttavat paitsi ympäristöä myös paikallista väestöä näillä köyhillä alueilla. Tähän mennessä on kerätty 67 tonnia vanhoja verkkoja, mikä auttoi tarjoamaan yli 230 000 ateriaa paikallisille perheille.

Osta Heuga tekstiililaattoja nyt parhaaseen hintaan osoitteessa bricoflor.fi!

Heuga tekstiililaatat odottavat sinua verkkokaupassamme. Muutamalla napsautuksella löydät uuden lattiasi, joka toimitetaan ovellesi mahdollisimman pian. Jos haluat tarkemman kuvan siitä, miltä valitsemasi tuote todella näyttää, voit käyttää näytepalveluamme. Kun olet tehnyt päätöksen, saat tilauksen yhteydessä hintatakuun. Jos suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää yksilöllistä tarjousta. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Tilaa uusia tekstiililaattoja nyt! Me odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää