MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Heuga 580 II "1267246 Cantaloupe"Image maximise icon
Heuga 580 II "1267246 Cantaloupe"Image maximise icon
Heuga 580 II "1267246 Cantaloupe"Image maximise icon
Brand claim
  • 60 kaunista värivaihtoehtoa
  • AC-luokka 33
  • Koko: 50x50 cm
  • Pinta: 100% polyamidia
16,72 € per tekstiililaatta
66,88 € per m²
Tuote on saatavana vain 20 tekstiililaattaa yksiköissä
Tuote on saatavana vain 20 tekstiililaattaa yksiköissä
Delivery icon
Toimitus: 

29,50 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Heuga 580 II "1267246 Cantaloupe"

Heuga 580 -mallisto on klassikko, joka on säilynyt vuosikymmenien ajan ja näyttää edelleen erittäin modernilta. Syynä tähän on ennen kaikkea valtava värivalikoima, josta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Näiden tekstiililaattojen tärkein etu on, että ne ovat irrotettavissa, mikä tarkoittaa, ettet tarvitse liimaa niiden asettamiseen. Asennus on siis helppoa, eikä vaadi liimaa tai vastaavaa. Tekstiililaatat pysyvät raskaan painonsa ansiosta paikallaan liikkumatta mihinkään. Varmista ennen laattojen asentamista, että lattia on puhdas. Aseta laatat keskeltä ulospäin. Korkean AC-luokan (33) ansiosta voit asentaa matot melkein mihin tahansa. Laatat toimivat täydellisesti ravintoloissa, toimistoissa ja muissa liiketiloissa. Voit myös käyttää näitä tekstiililaattoja kodissasi, esimerkiksi makuuhuoneissa ja käytävissä.

Nämä tekstiililaatat ovat mukavia ja kauniita, ja ne ovat saatavilla 60 tyylikkäässä värissä. Kaikkien laattojen koko on sama, 50 x 50 cm, joten eri värien sekoittaminen ja sovittaminen on helppoa hauskojen kuvioiden luomiseksi. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia siitä, että maton väri muuttuu, sillä tekstiililevyjen hiottu ja kuvioitu pinta peittää lian helposti. Lisäksi tummat värit piilottavat suurimman osan tahroista, mikä on erityisen hyödyllistä, jos päätät käyttää näitä mattoja kaupallisissa tiloissa.

Nämä Interface tekstiililaatat kuuluvat myös paloluokkaan Bfl-s1, mikä johtaa tulipalon sattuessa vähäiseen, myrkyttömään savuun. Tämä takaa erinomaisen turvallisuustoiminnon kaikkiin tiloihin. Voit huoleti käyttää lattialämmitystä pelkäämättä, että laatat vahingoittuvat. Jos etsit mattoa, joka näyttää hyvältä, on monipuolinen ja uskomattoman kestävä, niin Heuga 580 -mallisto on täydellinen vaihtoehto sinulle!

Tekniset tiedot
Arrow icon